- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ayy ınsallah yaaAllahim hala guluyorum
Evett bende cok usuyorum , haftaya isincak diyorlar ama bakalim.
Bu arada beni yanlis etiketledin ablaaaa beni beni zhreni
Canim benim beni o kadar iyi anlatmis ve yazmisin ki.Butun yazdiklarini aynen yasiyorum.Konyada hic arkadasim bile yok.Arkadas edinmek de istemiyorum zaten.Bir tane esimin subay arkadasi var.Hafta sonu piknige gittik.Esi eline tableti almis oyun oynuyor.Muhabbet yok bisey yok.Ben napiyim boyle arkadasi.Bide benle yasit koca kadin.bacım aslında aynı şeyi konuşuyoz ama sana ufak gelen ona fazla ona ufak gelen sıkıntı sana fazla gelebilir elbette her sıkıntıda ilaç almamalıyız ama bazen başa çıkamıyor insanlar ruhu hastalanıyor çıkmaya çalıştıkça batıyor bende o durumlardan bahsediyom.
aylinde ameliyat olmuş şehir değişikliği yaşamış eşi emekli olmuş derken birden boşluğa düşmüş bence bu sefer ne yapmış gece yemelerine başlamış ve bununla başedememiş üstüne ameliyat olmuş kilo alma korkusu yaşamaya başlamış gene aynı şeylerimi yaşayacam korkusu vsvs benim aylinin anlatımlarından bunu çıkardım belki yanlışım bilmiyom ama ve içinden çıkamıyor ruhu hastalanmış inşallah düzelecek .
Biliyom Z büyüktü. Ben onu tutturma kadar tel ne şekillerde kayıt yapmışBu arada beni yanlis etiketledin ablaaaa beni beni zhreni
Alt cizgiyide unuttunBiliyom Z büyüktü. Ben onu tutturma kadar tel ne şekillerde kayıt yapmış
Amaaan boşver sana huzur vermeyen insanları. Banada bir burası, birde cami faliyetleri huzur veriyor, gerisi olsada hoş olmasada.Canim benim beni o kadar iyi anlatmis ve yazmisin ki.Butun yazdiklarini aynen yasiyorum.Konyada hic arkadasim bile yok.Arkadas edinmek de istemiyorum zaten.Bir tane esimin subay arkadasi var.Hafta sonu piknige gittik.Esi eline tableti almis oyun oynuyor.Muhabbet yok bisey yok.Ben napiyim boyle arkadasi.Bide benle yasit koca kadin.
Gece yemelerimde psikolojikmis zaten onu cozmeye calisiyoruz.Sabah kalkiyorum karnim tok.Esimde kendi basina kahvalti yapiyor.
Arkadaslar hepinizin basini agrittim,bu konu cok uzadi.Sizi daha fazla sıkmaya hakkim yok.Hakkinizi helal edin canlarim benim
Bu anlattığım Türkiye 'de oldu zaten. Otobüseydim, kolaçan diye kolumu kirmastirmadimAllahtan orhan gencebay turkiyede
Onu hiç cizmiyordumkiAlt cizgiyide unuttun
:)))))))))))))))))))Bu anlattığım Türkiye 'de oldu zaten. Otobüseydim, kolaçan diye kolumu kirmastirmadim
Allah razi olsun cnm iyiyim.Yarin insallah eksilerle dolu bir gun olur.Sen nasilsin belin cok mu agriyor?Ilac krem vs bisey vermedi mi seni rahatlatacakhuu ne yapıyonuz bakimyemek yemiyonuz inşallah yarın tartı günü açlıktan karnınız midenize yapıştı yada
sesiniz çıkmıyor
Aylin42Konya nasıl oldun canım @Bizumut55 sen nasılsın canım?
Valla Aylin pişmanmi olur mutlumu olur çok kestiremedimAmaaan boşver sana huzur vermeyen insanları. Banada bir burası, birde cami faliyetleri huzur veriyor, gerisi olsada hoş olmasada.
divinity , aylin konyadaymış. Bizimkilerle tanıştırsak mı?
Yok bu sefer ilacı kullanmayı hakederValla Aylin pişmanmi olur mutlumu olur çok kestiremedim
Bizimkiler geçen sene gittiler Konya'ya
Meram in yarısıyla samimi olmuşlar
Ogluna basarilar diliyorum.Rabbim zihin acikligi versin hedefine ulassin insallah.hamdolsun fatmam iyiyim oğlum gitti 3ünde sınavı var inş bitecek okul . arkadaşım kahveye geldi epey oturduk gitti başıma bir ağrı saplandı midem bulandı korktum migrenim tutar diye hemen ilaç içtim şimdi iyiyim şükür.
Aşırı girişken aileYok bu sefer ilacı kullanmayı hakeder
Bu sene gelmediler mi cnm tanissaydik,ilgilenirdim onlarla.Niye pisman olayim mutlu olurdumValla Aylin pişmanmi olur mutlumu olur çok kestiremedim
Bizimkiler geçen sene gittiler Konya'ya
Meram in yarısıyla samimi olmuşlar
Yok canım sağol, onlar başlarının çaresine bakar.Bu sene gelmediler mi cnm tanissaydik,ilgilenirdim onlarla.Niye pisman olayim mutlu olurdum
Evet gamzecim bahsettigin ilaci iciyorum.Gittigim dr dc ne dedi bikiyor musun?bu ilac aksamlari asla icilmez dedi.Bide ben simdi bir tane 2. Kutuda 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Simdi bile ruh gibi dolasiyorum evde.2-3 tane icince ne olcak halim bilmem.Sen de uyku hali halsizlik mutsuzluk yaptimiKullandığınız ilaç in sonu(pr..ac )die mı bitiyor
Ben kullanıyrum.aksam yatmadsn bitane
Başlarda çok esnetiyordu uykum varmış gibi sonra geçti.
Bende tahammülsüzluk vardı.ozellikle çocuklara çok yansıtıyordum.sinirli idim
Şimdi daha rahatım şükür
Basım ağrısa ilaç içmem.cocuklara bile antibiyotik falan verir doktor bı gün daha beklerim iyiye gidiyor ise içirmem (kaç kere icirmeden geçti)
Bu ilacida sırf çocuklarım için sakin kalabilmek için iciyirum.
Cok gecmis olsun cnm.Allah sifa versin bi tanemben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
inşallah biran once iyi oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?