Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim benim beni o kadar iyi anlatmis ve yazmisin ki.Butun yazdiklarini aynen yasiyorum.Konyada hic arkadasim bile yok.Arkadas edinmek de istemiyorum zaten.Bir tane esimin subay arkadasi var.Hafta sonu piknige gittik.Esi eline tableti almis oyun oynuyor.Muhabbet yok bisey yok.Ben napiyim boyle arkadasi.Bide benle yasit koca kadin.
Gece yemelerimde psikolojikmis zaten onu cozmeye calisiyoruz.Sabah kalkiyorum karnim tok.Esimde kendi basina kahvalti yapiyor.
Arkadaslar hepinizin basini agrittim,bu konu cok uzadi.Sizi daha fazla sıkmaya hakkim yok.Hakkinizi helal edin canlarim benim

Amaaan boşver sana huzur vermeyen insanları. Banada bir burası, birde cami faliyetleri huzur veriyor, gerisi olsada hoş olmasada.
divinity , aylin konyadaymış. Bizimkilerle tanıştırsak mı?

Allah razi olsun cnm iyiyim.Yarin insallah eksilerle dolu bir gun olur.Sen nasilsin belin cok mu agriyor?Ilac krem vs bisey vermedi mi seni rahatlatacak

Amaaan boşver sana huzur vermeyen insanları. Banada bir burası, birde cami faliyetleri huzur veriyor, gerisi olsada hoş olmasada.
divinity , aylin konyadaymış. Bizimkilerle tanıştırsak mı?
Valla Aylin pişmanmi olur mutlumu olur çok kestiremedim
Bizimkiler geçen sene gittiler Konya'ya
Meram in yarısıyla samimi olmuşlar

Ogluna basarilar diliyorum.Rabbim zihin acikligi versin hedefine ulassin insallah.

Evet gamzecim bahsettigin ilaci iciyorum.Gittigim dr dc ne dedi bikiyor musun?bu ilac aksamlari asla icilmez dedi.Bide ben simdi bir tane 2. Kutuda 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Simdi bile ruh gibi dolasiyorum evde.2-3 tane icince ne olcak halim bilmem.Sen de uyku hali halsizlik mutsuzluk yaptimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…