Neden kizalim canim benim.Cok haklisin.Esime diyorum ki sanki bi boslukta gibiyim.Nasil olsa olmucez mi niye yasiyoruz diyorum.O da ayni senin dediklerini diyor.Namaz kil,dua et kuran oku cok rahatlarsin huzur bulursun diyor.Birkac ay once kuran kursuna basladim onu da yarim biraktim.Yarim yamalak tam okuyamiyorum.Belki de beni kiniyorsunuzdur bu yasta daha kur`ani kerim okumasini bilmiyorum diye.Hepiniz ne kadar iyisiniz.Ilgi ve alakaniz icin cok tsk ederim canlarimBana kızmayın ama çok ekstrem durumlar olmadığı sürece psikolojik ilaçlar kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tamamen benim görüşüm, açık havada yürüyüş yapmak, sevdiğin insanlara kısa ziyaretler, bol dua, ve kuran okumak( yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazmadanda duramadım). Bunlar zaten psikolojinin bozulmasına engel.
Bazende insan hormonlardan geçici bi süre böyle hissedebiliyor.
Neden illada kimyasal alıyorsunuz
Gozunuzaydin cnm.Inan cok sevindim tebrik ederimÜnv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Ne kadar guzel yazmisin canim.Gercektende dogru elimizdekilerin kiymetini bilip Rabbimize ne kadar sukretsek azdirHepimizin ayrı zorlukları güzellikleri var hayatta
Daraldigim zamanlarda
Hayatımız sukredecegimiz ve sabredecegimiz konularla ilgili bazen sabredecegimiz konulara okadar çok takılıp sukredeceklerimuzi goremiyoruz ve bunalım kaçınılmaz oluyor haliyle
Mevlana Hz bir sözü var senin derdini nimet sayanlarda var
Bizim dert ettiğimiz eş çocuk vs .olmasını dileyen nice insanlar var
Rabbim dünyada da ahirette de güzellikler iyilikler versin inşallah
Şimdi böyle yazıyorum ama cçoğk bunaldigimiz kirildigimiz kirginlar var yüreğimizin bir köşesinde
Hayırlı olsun canım çok sevindimÜnv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Cok tsk ederim divinity kardesimGeçmiş olsun Aylin abla
Hiç birbirimize çekmemisiz
Ben ayrana bayılırım
Ooo masallah liste kalabaliklasmis 17 kisi olmusuz.
Hayirli olsun ablaÜnv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
kes kes tabisen olsan kek kalıbını bitirirdin övünmek gibim olmasın güzel kek yaparım
Gözün aydın olsun, çok sevindimÜnv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Ne haddimize kınamak, ne güzel yinede öğrenmeye çalışmışsın. Okumakta zorlaniyorsan netten açıp dinleyebilirsin, onun verdiği manevî huzurda var.Neden kizalim canim benim.Cok haklisin.Esime diyorum ki sanki bi boslukta gibiyim.Nasil olsa olmucez mi niye yasiyoruz diyorum.O da ayni senin dediklerini diyor.Namaz kil,dua et kuran oku cok rahatlarsin huzur bulursun diyor.Birkac ay once kuran kursuna basladim onu da yarim biraktim.Yarim yamalak tam okuyamiyorum.Belki de beni kiniyorsunuzdur bu yasta daha kur`ani kerim okumasini bilmiyorum diye.Hepiniz ne kadar iyisiniz.Ilgi ve alakaniz icin cok tsk ederim canlarim
Ablaa yaaaaaaIyı iste tadını çıkarın.
Bu sene bişey farkettim. Tr.de terledigim zaman ter kokuyorduk. Hatta bi ara otobüste bi ara orhan gencebay çıkacak sandımAlmanyaya geldiğimizde aşırı sıcaktı, yine terliyorduk ama hiç kokmadık
Iyidir abla senden naber gecmisi okuyorum hizli hizli, gecmis olsun hastamisin
Sizin orada soğudu muAblaa yaaaaaa
Yook turp gibiyimIyidir abla senden naber gecmisi okuyorum hizli hizli, gecmis olsun hastamisin
Evett bende cok usuyorum , haftaya isincak diyorlar ama bakalim.Sizin orada soğudu mu
Gozunuz aydın olsunÜnv.sonuclari açıklandı çok şükür oğlum istediği bölümü kazandi
Cok tsk ederim divinity kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?