Zehracım lütfen daha fazla takımda ol bu haftaki artını haftaya eksi olarak görmek istiyoruzTamam abla gecmisi az bucuk okudum ama orayi kacirmisimnezaman aciklican
Zehracım menülerini pek takip edemedim ve kilo almayın nedenlerini ben kaçırdım sanırım , nedir sendeki durum canım yapabileceğimiz bişi varmı ?yasom7272 abla benim kilo almam belli, hatalarimin cok farkindayim
Yok kız hiçde şiddet yanlısı deyilim.
Emojiler hoşuma gidiyor. Bak mesela buna bayılıyorum
Napıyım sen istedin
Cuma menüsü için normal gamzecim afiyet olsunMENÜ
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
1 dilim ekmek
Et haslamasi suyuna bandım
Akşam
Yoğurt
Domates
2 3 kaşık sulu köfte yemeği
Az üzüm
3 çatal karpuz
2 lt su 2 buçuk olur yatana kadar
Spor yok
cok teşekkür ederim canım benimCok geçmiş olsun canm şimdi iysen çok sukur
Atlatmişsin umutcum tekrar geçmiş olsun ...cok teşekkür ederim canım benim
hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim simdi :)
Yakında sıkı yönetime giriyoruz gamzem hazır ol tokatlara haydaraYaninda olsak tokatlıcaksın gibi hisse kapıldım
Ben senin kilo bildirimini göremedim ortimYakında sıkı yönetime giriyoruz gamzem hazır ol tokatlara haydara
cookk teşekkür ederim hamdolsun şükürler olsun iyiyim canım benimAtlatmişsin umutcum tekrar geçmiş olsun ...
Tabikiii senide aplanıda geçtim 68,5Ben senin kilo bildirimini göremedim ortim
Kaç kilosun benden azmisin
Ben 68.7
Hemşom hastamiz var ya dönüşümlü oradayiz hemde ev topluyorum taşinicam tek başima mücadele ediyorum girmem baya bi zor oluyor onun için yazık dahada yatacakmış ayak kaynamamış devir daim yapiyoruz
Rabbım işini kolaylaştırsın hemşomSelamlar hatunlar bende bu ara kayıplardayım giremiyorum gerçi kaptanına kilomu bildirdim ben hem hastamıza bakıyorum hemde ev topluyorum taşinicam haliyle girmem baya zor oluyor listeye giren hemşomaeben ve benim bu günlere gelmemde emeği olan Antepia27 ablamı tebrik ediyorum hasta olan arkadaşlarımıza RABBIM şifa nasip etsin artı çıkan arkadaşlarımızda en kısa zamanda fazlasıyla versin takım olarak güzel yüzdelerle gelelim sizleri seviyorum
Geçmiş olsun canım neyi var
Geçmiş olsun habibe , ben kaçırmışım küçükmü hasta senin?Bademciklri şişmiş abla antibiyotik verdi doktor.dünden beri dusmuyo ateşi birşey yemiyodu iyi şimdi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?