Neyyyy gören küççük sanacak ikizleriniSilikon desen kıskanırdım. Geçmiş olsun canım
Üzülme saram elbet bi çıkış yolu verir rabbımsevmek ayrı şey önceliklerine önem vermek ayrı şey eşim böyle yaptıkça kimseyi sevesim gelmiyor benim
Kız sen nerelerdesinmerhaba arkadaşlar nasılsınız
Merhaba guziscim hosgeldin, nerdesin napiyonmerhaba arkadaşlar nasılsınız
Üzülme saram elbet bi çıkış yolu verir rabbım
verirsin sen, hafta içi daha dikkat edersinVermem mı kankitimmm
Sen kadar olmasada verdik
gramcıklar
cumaya daha güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum. tebrikler canımGünaydın canlar
Cuma 98.7
Pazartesi 98.5
Cuma 70.5
Pazartesi 71
kolay gelsinGeçmişi okuyayım dedim
Akşam erken yatınca birikmiş bayâ
Kalkouom artık işler bitince devam ederim
Hepimize kolay gelsinnn
teşekkür ederim canım, artık dur demenin vakti, geldi de geçti, başlamam gerekiyordu, bakalım bu hafta güzel kilo verirsem, haftaya listede olurum belkiSarayca canm supersin.benim favorim oldun.teprik ederim
Kizlar, yarışlar 1 aylık olsunmu,
Tabiki haftalık kazananlar belirlenecek, sadece eşleşmeler 1 ay sonra değişecek
hoşgeldin canım, daha sık gel lütfenmerhaba arkadaşlar nasılsınız
canım ne desem bilemedim, yine tek diyeceğim kendine vakit ayırman, eşinden beklentilerini azaltman, kendi arkadaşlarının olması, bağımsız gezip eğlene bilmen sana iyi gelebilir, bırak bazen evde eşin seni beklesinamin inşallah canım çünkü daralıyorum sanki bir el boğazımı sıkıyor boğuluyorum
hoşgeldin canım, kolaylıklar dilerim, ayrıca kilo almamış olmana sevindim,TATIL bitti
veee isbaşı
busabahki kilom 53
tatil boyu 1 kilo almisim
Eki Görüntüle 2185333 kizlar kendi tekstil atolyemiz var
esimin ortağı da var toplam 50 kisiyiz bugünumuze hamdolsun.
rabbim hepimizinde islerini rast getirsin inşallah
canım ne desem bilemedim, yine tek diyeceğim kendine vakit ayırman, eşinden beklentilerini azaltman, kendi arkadaşlarının olması, bağımsız gezip eğlene bilmen sana iyi gelebilir, bırak bazen evde eşin seni beklesin
Kız sen nerelerdesin
burdayım canım ev taşıdım işe başladım çok yoğun ve can sıkıcı bazı olaylar yaşadım çok şükür her halimize şu an yen,i düzenimi oturttum size selam vereyim dedimMerhaba guziscim hosgeldin, nerdesin napiyon
olur mu öyle, ayrılık neyin nesi, bence sen biraz kendi düşüncelerini değiştirerek bu durumdan kurtulabilirsinsağol canım sanırım en iyisi bu artık ilgilenmeyeceğim ne hali varsa görsün kiminle mutlu oluyorsa olsun sonumuz ayrılık gibi duruyor yoksa bu sefer gerçekten bunaldım oda iyice damarıma basıyor
gel tabi canım
sağol canım benim allah razı olsunhoşgeldin canım, kolaylıklar dilerim, ayrıca kilo almamış olmana sevindim,
olur mu öyle, ayrılık neyin nesi, bence sen biraz kendi düşüncelerini değiştirerek bu durumdan kurtulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?