Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vermem mı kankitimmm

Sen kadar olmasada verdik
gramcıklar
verirsin sen, hafta içi daha dikkat edersin

Günaydın canlar
Cuma 98.7
Pazartesi 98.5
cumaya daha güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum. tebrikler canım
Cuma 64.1

P.tesi 63.9

Dün baya aç kalmıştım halbuki

Sarayca moni aeben gezegenfeza

hıımm dün aç kalmıştın ama sanki ondan önce pasta kurabiye vardı, ondan olabilir mi acaba

Cuma 70.5
Pazartesi 71

Geçmişi okuyayım dedim
Akşam erken yatınca birikmiş bayâ
Kalkouom artık işler bitince devam ederim
Hepimize kolay gelsinnn
kolay gelsin

Sarayca canm supersin.benim favorim oldun.teprik ederim
teşekkür ederim canım, artık dur demenin vakti, geldi de geçti, başlamam gerekiyordu, bakalım bu hafta güzel kilo verirsem, haftaya listede olurum belki

Kizlar, yarışlar 1 aylık olsunmu,
Tabiki haftalık kazananlar belirlenecek, sadece eşleşmeler 1 ay sonra değişecek

bana uyar, kızları kıtır kıtır çıtır çıtır yerim ben

merhaba arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin canım, daha sık gel lütfen,

TATIL bitti
veee isbaşı
busabahki kilom 53
tatil boyu 1 kilo almisim
kizlar kendi tekstil atolyemiz var
esimin ortağı da var toplam 50 kisiyiz bugünumuze hamdolsun.
rabbim hepimizinde islerini rast getirsin inşallah

amin inşallah canım çünkü daralıyorum sanki bir el boğazımı sıkıyor boğuluyorum
canım ne desem bilemedim, yine tek diyeceğim kendine vakit ayırman, eşinden beklentilerini azaltman, kendi arkadaşlarının olması, bağımsız gezip eğlene bilmen sana iyi gelebilir, bırak bazen evde eşin seni beklesin

hoşgeldin canım, kolaylıklar dilerim, ayrıca kilo almamış olmana sevindim,

sağol canım sanırım en iyisi bu artık ilgilenmeyeceğim ne hali varsa görsün kiminle mutlu oluyorsa olsun sonumuz ayrılık gibi duruyor yoksa bu sefer gerçekten bunaldım oda iyice damarıma basıyor

sağol canım sanırım en iyisi bu artık ilgilenmeyeceğim ne hali varsa görsün kiminle mutlu oluyorsa olsun sonumuz ayrılık gibi duruyor yoksa bu sefer gerçekten bunaldım oda iyice damarıma basıyor
olur mu öyle, ayrılık neyin nesi, bence sen biraz kendi düşüncelerini değiştirerek bu durumdan kurtulabilirsin

olur mu öyle, ayrılık neyin nesi, bence sen biraz kendi düşüncelerini değiştirerek bu durumdan kurtulabilirsin

gerçekten bunaldım bu durum sağlığımı mahvediyor ama ömrüm dediğim insanın umurunda değilim onun için varsa yoksa kahrolası ailesi bıktım tükendim sağlığımdan oldum çocuğumdan oldum ben ilk düşüğümü bile bu yeğeninin yüzünden yaptım buna rağmen affettim ama kendi sağlığımdan oldum daha nasıl düşüncelerimi değişeyim ben çocuğumu onun yüzünden düşürmüşken eşimin onun çocuğunu kendi çocuğundan üstün görüp sevmesi beni hasta ediyor bu duruma katlanamadığımı bildiği halde bunu gözüme soka soka yapıyor bir çok sefer ayrılmayı düşündüm vazgeçtim ama bu sefer ciddi ciddi düşünüyorum ne hali varsa görsün ......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…