Gaza geldim ki ne geldim gamzecim.Buna cok ihtiyacim vardi.Cunku son zamanlar kendimi salmistim.Bu yaris beni kendime getirecek ve motivasyonumu daha da artiracak cnm.Beni nasil iyi tanimissin tatlim.Senin motivasyonun yuksek olsun yeter zaten demenden belli
Spora fazlaca agirlik vericem,suyu da arttirirsam bu is tmm dir
Temiz menü 10 tam puan
Vuu hadi zehracım artılar çöpeGunaydin hatunlar, fena boyun bas agrisiyla uyandim, yorgunluktanmidir nedir anlamadim.
Kilomu bildireyim:
Cuma:97.5
Suan:96 kg
- 1.5 kg
Vakit temizlik vakti hadi hepimize kolay gelsin
tü tü tü maşallahGunaydin hatunlar, fena boyun bas agrisiyla uyandim, yorgunluktanmidir nedir anlamadim.
Kilomu bildireyim:
- 1.5 kg
kolay gelsin canımVakit temizlik vakti hadi hepimize kolay gelsin
naber kankitom, hiç selam vermiyon bakıyomdaÜfff yaa p.tesi evin en dağınık
olduğu gün bizde
Bense ayaklarımı uzatmış cay içiyorum
her alanda kendimize vakit ayırmalıyız, bazen yalnız kalmak iyi oluyor, tek başına yürüyüş bile olabilir bu.
sara_28 cım, sıkıntını bilmiyorum, eğer istersen burada rahatlıkla paylaşabilirsin, çözüm bulamasak bile, bazen paylaşmak insanı rahatlatır.
Canım beklentilir bitirir insanı
Beklentisiz yaparsan üzülmesin inşallah
beklentiyi azaltmak işe yarayabilir
20 yıldan fazla çalıştım canım artık ev hanimiyim
Vakit temizlik vakti hadi hepimize kolay gelsin
anlıyorum canım,paylaşıyorum canım zaten sizlerede yazamasam kafayı yerim heralde
beklenti değilki canım eşimden anlayış bekliyorum sadece ama onun için varsa yoksa annesi bacıları yeğenleri yeğenlerinin çocukları ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum sorsan birinci ama önemli olan söylemek değil hissettirmek ki bunu hiç hissetmiyorum
beklenti içine girmiyorum inan anlayış istiyorum ama çevremdekilerde hiç yok malesef
anladım canım evde olmanın tadını çıkar
kolay gelsin canım
Hayrolsun canımhem kendime hem size hemde diyetisyenime karşı sorumluyum bu yüzden diyet daha katlanılır oluyor bide moralim yerinde olsa herşey daha güzel olacak
güzel başlayan tatilim kötü bitince bugün enerjim çok düşük
günaydın hayırlı sabahlar
cuma kilom 66.3
bu gün 65.5 kg
fark 0,8
bana göre az gitti, ilk diyete başladığımdan daha fazla gitmeliydi
bu hafta ödem atma haftam, umarım yeme krizleri yaşamam ve böyle devam ederimOoo daha ne olsun kız 2 günde verdiğin cok iyi
2 daha gider cumaya kadar
Maşallah
Senle yarisilmaz
Ağlamayana meme yok saracim bilmiyonmu. Sendekinden bendede vardı.işte onu başarsam belki daha iyi olacak herşey ama eşim üzülmesin aman o hasta olmasın diye kendimi yıpratıyorum ama aynı özeni ondan görüyormuyum hayır
naber kankitom, hiç selam vermiyon bakıyomda
kilonu bildirdin mi
Geçmiş olsun canımGunaydin hatunlar, fena boyun bas agrisiyla uyandim, yorgunluktanmidir nedir anlamadim.
Kilomu bildireyim:
- 1.5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?