- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tembel, ne oturuyom? Kalk çocuk odasından başlaÜfff yaa p.tesi evin en dağınık
olduğu gün bizde
Bense ayaklarımı uzatmış cay içiyorum
Hayrolsun canım
Ağlamayana meme yok saracim bilmiyonmu. Sendekinden bendede vardı.
Yavaş yavaş ben istedim, oda verdi. Yinede tam deyil ama buna şükür, eskisi gibide deyil
Geçmişi okuyayım dedimTembel, ne oturuyom? Kalk çocuk odasından başla
Allah sabır versin canım, senin söylemenle olacak iş deyil, kendinin düşünmesi lazim.hayırmı şermi bilmiyorum ama bıktığımı bişeylerden vazgeçmem gerektiğini düşünmeye başladım artık
söylüyorum konuşuyorum ama olmuyor ailesinin yaptıklarını sineye çektim içimde affetmeye çalıştım ama şimdide yeğen sevdası çıktı başıma dün dönüş yolunda mola verdik bir alışveriş merkezini gezecez yeğeni aramış çok özledim size geliyorum çabuk gelin demiş 30 yaşındaki kadın hemde bunu yapan apar topar bir gelişimiz vardı gezmeyi bırakıp neymiş yeğeni geliyomuş sen olsan ne yaparsın çıldırdım ben ya güzel güzel gezmişiz neşe içinde evimize dönüyoruz olacak şeymi
Seni kaldırdım bari bende kalkiyim, kendime mükellef bir kahvaltı hazırlayım. Belki bugün doyarimGeçmişi okuyayım dedim
Akşam erken yatınca birikmiş bayâ
Kalkouom artık işler bitince devam ederim
Hepimize kolay gelsinnn
Allah sabır versin canım, senin söylemenle olacak iş deyil, kendinin düşünmesi lazim.
Madem onlar senin farkında deyil, bazı şeylerden ödün verip sen kendine zaman ayır.
Pardon hanfendi kilo alma yarışmasında delikCuma 70.5
Pazartesi 71
Saracım eşinin yegenini sende seviyorsun dimi , söylemiştin.biliyormusun haksız ben oldum ne varmış bu kadar tepki vermemde tabi hayhay biz niye eğeniyoruzki gidelim yeğenini gör desem benden iyisi yokdu ya bu devirde millet kaynana derdi çekmiyor eşin yeğeninden çekmek nedir biri bana anlatsın sinirden hasta olacam
Cumaya daha çok var gamzem günlük iniş çıkışlar normal hedefe kitlen
Valla bir özgüven geldi şimdiBenim gibi ol, yani sen narkozdan korkma, narkoz senden korksun.
Geçmiş olsun, burunmu, silikonmu?
tü tü tü maşallah
kolay gelsin canım
Günaydın canlar
Cuma 98.7
Pazartesi 98.5
BugünPardon hanfendi kilo alma yarışmasında delik
Bacım ne zaman diyete başlıyorsun artık başlaman gerek
Silikon desen kıskanırdım. Geçmiş olsun canımValla bir özgüven geldi şimdiBurun
sevmek ayrı şey önceliklerine önem vermek ayrı şey eşim böyle yaptıkça kimseyi sevesim gelmiyor benimSaracım eşinin yegenini sende seviyorsun dimi , söylemiştin.
Şöyle yapsan : eşinin bu sevgisine kızmak yerine aynı duyguları onla paylaşmaya çalışsan .
Anlıyorum çoçuk özlemini ama kendini bu şekil yıpratmakla çözüm bulamazsın , eşin değişmiycek .
Kizlar, yarışlar 1 aylık olsunmu,
Tabiki haftalık kazananlar belirlenecek, sadece eşleşmeler 1 ay sonra değişecek
ZAten haftalık değildi dimiKizlar, yarışlar 1 aylık olsunmu,
Tabiki haftalık kazananlar belirlenecek, sadece eşleşmeler 1 ay sonra değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?