Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayrolsun canım

hayırmı şermi bilmiyorum ama bıktığımı bişeylerden vazgeçmem gerektiğini düşünmeye başladım artık

Ağlamayana meme yok saracim bilmiyonmu. Sendekinden bendede vardı.
Yavaş yavaş ben istedim, oda verdi. Yinede tam deyil ama buna şükür, eskisi gibide deyil

söylüyorum konuşuyorum ama olmuyor ailesinin yaptıklarını sineye çektim içimde affetmeye çalıştım ama şimdide yeğen sevdası çıktı başıma dün dönüş yolunda mola verdik bir alışveriş merkezini gezecez yeğeni aramış çok özledim size geliyorum çabuk gelin demiş 30 yaşındaki kadın hemde bunu yapan apar topar bir gelişimiz vardı gezmeyi bırakıp neymiş yeğeni geliyomuş sen olsan ne yaparsın çıldırdım ben ya güzel güzel gezmişiz neşe içinde evimize dönüyoruz olacak şeymi

sen nasıl başardın banada söylesen

Allah sabır versin canım, senin söylemenle olacak iş deyil, kendinin düşünmesi lazim.
Madem onlar senin farkında deyil, bazı şeylerden ödün verip sen kendine zaman ayır.

Allah sabır versin canım, senin söylemenle olacak iş deyil, kendinin düşünmesi lazim.
Madem onlar senin farkında deyil, bazı şeylerden ödün verip sen kendine zaman ayır.

biliyormusun haksız ben oldum ne varmış bu kadar tepki vermemde tabi hayhay biz niye eğeniyoruzki gidelim yeğenini gör desem benden iyisi yokdu ya bu devirde millet kaynana derdi çekmiyor eşin yeğeninden çekmek nedir biri bana anlatsın sinirden hasta olacam

Saracım eşinin yegenini sende seviyorsun dimi , söylemiştin.
Şöyle yapsan : eşinin bu sevgisine kızmak yerine aynı duyguları onla paylaşmaya çalışsan .
Anlıyorum çoçuk özlemini ama kendini bu şekil yıpratmakla çözüm bulamazsın , eşin değişmiycek .

sevmek ayrı şey önceliklerine önem vermek ayrı şey eşim böyle yaptıkça kimseyi sevesim gelmiyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…