10'a ramak kaldıPattisden kırdım puan
9,5
Sağol ablam.sorma ben de çocuklar gibi şen im dünden beriAa çok sevindim hadi gözün aydın
Hayirli yolculuklar zehracimKizlar ben yarin Almanyaya gidiyorum, erkenden yola cikcaz ben tartilir buraya yazarim ama yuzdeyi hesaplamaya zamanim olacagini sanmiyorum, cumartesi gecesi geri gelcez dugun icin gidiyoruz, yani bildirimde bulunamiyabilirim buyuk ihtimal. Olurda beni merak ederskniz, ozlersinizndiye yaziyorum
SAgol ablam.benim icin ilk olacak. İlk kez.ben dé bir kışı evimde çekirdek aile gecircem. İse giderken gelirken kontrol den gecmicem k.baba Vs . Varkenki gibiGözün aydın olsun canım
Günaydın tünaydınnnn bütün hanımlara
yinee bı Perşembe gününe gelmiş bulunmaktayız
Saracim duraklamalar okuyor tabii ki de.Hafta ya bombayi patlatirsin.Kurubaklagil detoksunu bizede yazar misin cnm.Bende deneyim bibugün diyetisyen ve doktor kontrolüm vardı az önce işlerim bitti neyseki sorun yok ancak kilo verememişim bu hafta diyetisyenim de bunun normal olduğunu duraklamada olabileceğimi söyledi bunun için dört günlük kuru baklagil detoksu verdi yarından itibaren bunu yapacam bu diyetle dört kiloya kadar verilebiliyomuş bakalım görecez salı günkü kontrolümde anlayacaz
ben diyetisyene başlayalı iki ay oldu ve bu sürede hiç kilo vermediğim olmamıştı şu ana kadar toplam 16 kilo verdim bugün tartıda kilo vermediğimi görünce biraz moralim bozuldu ama eşimde diyetisyenimde teselli ettiler ama yinede canım sıkkın
Senin istahina benin de istahsizligima bi cozum bulsak bacim.Accik sen bana ver,azcik da ben sana vereyim ortayi bulalimSenin canın Sağolsun, hadi seni tutuyum. Nasıl olsa benden hayır yok
Ben hepsini seve seve sana veririm diyemiyorum. Başka takımlara veriyimSenin istahina benin de istahsizligima bi cozum bulsak bacim.Accik sen bana ver,azcik da ben sana vereyim ortayi bulalim
Bende cok heyecanliyim.Ama takimimiz adina.Hayirlisi bakalimAyyy yarın için çok heyecanlıyım kendi kilomdan çok takımımızın durumu ne olacak acaba 1.olacakmiyiZ
Aylin kaptan Zehra sara derece yapacakmi
Hadi bakalım hayırlısı inşallah
Yarın çok güzel sonuçlar gorellim
SUPEEERRR fikirBen hepsini seve seve sana veririm diyemiyorum. Başka takımlara veriyim
işte bu iyi fikir
Insallah inersin SaraycamBende merakla bekliyorum yarını. Bakalım 1. Olacakmıyiz
Ben geldiğim kilonun altına inebilec miyim
????
Nerede bizim kızlar 9 kişi görünüyor hepsi ziyaretçi mi. Gelin hadi çay yaptım içelim
Kiz 9 kisiyi nerden goruyon.Ben birazcikin teknoloji ozurluyum deNerede bizim kızlar 9 kişi görünüyor hepsi ziyaretçi mi. Gelin hadi çay yaptım içelim
Gecmis olsun bi tanemBen birazdan ayva yapraklı ıhlamur çayı içecem çünkü kendimi iyi hissetmiyorum
Onunla alakası yok aylincim. Pro üye olanların kalp gözü açık oluyor. Bizim göremediğimizi görüyorlarKiz 9 kisiyi nerden goruyon.Ben birazcikin teknoloji ozurluyum de
Saracim duraklamalar okuyor tabii ki de.Hafta ya bombayi patlatirsin.Kurubaklagil detoksunu bizede yazar misin cnm.Bende deneyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?