- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Git yatsana senPerşembe Perşembe
senin başka işin yok mu
İçi ceviz olan mı yok dışı lokum olan mı mış
Tövbe yarabbim
El açması baklavaSen ne yarışmasını kazandın
Git yatsana senyarın tartıda fazla çıkarsan görürüm seni . Işiniz gücünüz yiyecek konuşmak . Şimdiye kadar yerinizde ne oldu . Bırakın şu yemek muhabbetini . Yaylı vücut yağ yaksın.
Vay maşallahEl açması baklava
Vakti zamanında çok madalyalar hakettimde, artık canım istemiyorDimi gamze
Iyı geceler canımYaa çok haklısın pardon canım
Girdim zatiii yatağa
İyi geceler hepinize
yarın görüşmek dileğiyle ile esen kalın
Yataktayim zaten
Ben deNe tesadüf, bende
Afferim valla. Aç gezdgm perşembe ler çoktur. Hiç unutmam bi keresinde gece tansiyonum düşmüştü mutfakta gözüm karardı . Azcık yoğurt yemistm. Gene de diyetı düşünüyodum . Vay ben bunları gene yapabilirm ya. Du bakam . Şu 1 haftada bi gecsinÜfff bende öğlen yemeği falan yemedim
Akşam üstü sadece ıspanak yemeği ile yoğurt yedim.ama midem bir tuhaf açlıktan bulamadı var sankii
Yarın cuma olmasa yerdim accık
Tabiki herbirinizin eksikliğiniz hissediliyor. Bak meselaMor Vampirella ve @evinizinmimari kaç gündür uğramıyor. Yogunluktandir, işleri vardır diye bişey demiyorum. Aslında kaptanımız gibi bilgi verip görünmez olmak gerekiyor
Ben seni hep böyle tanıdım, yemesen şaşardımYaaa saat bu saat oldu uyuyamadim aslında uyudum uyudum uyandım. 9 dan sonra ağır ekmekle yemek 23ten sonra biskuvi li saçma sapan atıştırmalık çay içmeler. Midem bulanio resmen . Nasıl böyle gözüm dönüyo anlamıyorm.
Hanimeller ve kremalı bisküvi yedim . Allammm ya. Yarın cuma. Tartilamam bu sislikle
Bu hafta da baslamasm okul başlayınca mi başlasam Diyete. . Aslında sağlıklı yemek yemeye diyelim . Menü vermeye. Porsiyon küçültmeye . Ekmek yememeye .
Bisküvi ney ya. Ne ara bu kadar genis oldum ben ya. Bii da tövbe almicam markettenözür
Allah hayra çıkarsın canımAbla başımda bazı sorunlar vardı bu hafta uğrayacak gibi değildim kaptana dönüş yapicam simdi
Kuzum naaptin sen? Hiçbişey yemiyormusun ?Abla yüzde kaça bölünecek bilmiyorum 3 tu sanırım
3 hafta önce 61.8
Bu hafta 58
Yüzde 2.09
Ben 3 3 böldüm ablamoni
Evet ablacım ben de pismanim ve . Sok yemelerimi yapıyorm şu ara. Bu düzen böyle giderse zaten 69 olurm.Kuzum naaptin sen? Hiçbişey yemiyormusun ?
Geçen hafta yanılmıyorsam 59.7 idi.
vorones , gör rakibini, gece gece ye kaymaklilari, ye hanımelleri, atı alan üsküdarı geçiyor, sen kal şişmanlar köyünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?