Wayy morticikm sen gelmedin ben de gelmedim yarış hakketire. Napalım bu hafta gelion mu bakım. Ona ğ öte menu yazan edekAbla başımda bazı sorunlar vardı bu hafta uğrayacak gibi değildim kaptana dönüş yapicam simdi
He heBen seni hep böyle tanıdım, yemesen şaşardım
Senden pek farkim yok bu araHe henapdin kız . Öyle dümdük 58 mi çıktın uleeee
Aslında vücudumuzu dinlesek, zararlı yiyeceklere tepki veriyor. Ama yoook biz anca nefsimizi dinliyoruz. Işte hatayıda burda yapıyoruzEvet ablacım ben de pismanim ve . Sok yemelerimi yapıyorm şu ara. Bu düzen böyle giderse zaten 69 olurm.
Onunla alakası yok aylincim. Pro üye olanların kalp gözü açık oluyor. Bizim göremediğimizi görüyorlar
Abla yüzde kaça bölünecek bilmiyorum 3 tu sanırım
3 hafta önce 61.8
Bu hafta 58
Yüzde 2.09
Ben 3 3 böldüm ablamoni
Hayırlı cumalargünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar......
hedefime ulaşamadım üzgünümneyse kilo almamışım bunada şükür
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.700
fark 300
evet içinde çviz yada fındık dışı pestil
Pertim yazmissinyapestilim okudum iyimi
Aslında vücudumuzu dinlesek, zararlı yiyeceklere tepki veriyor. Ama yoook biz anca nefsimizi dinliyoruz. Işte hatayıda burda yapıyoruz
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar......
hedefime ulaşamadım üzgünümneyse kilo almamışım bunada şükür
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.700
fark 300
Aynen abla .geceden midem bulanio du. Şimdi kurt gibi açımAslında vücudumuzu dinlesek, zararlı yiyeceklere tepki veriyor. Ama yoook biz anca nefsimizi dinliyoruz. Işte hatayıda burda yapıyoruz
Ahummm ya . Nasıl istersen öyle olsun öyle yap ama gitme be ya. Kal buralar iyi geliyor insanaBi deneyicem annemin acısı daha çok yeni bi de dış güçler eklenince gerginlik üzüntü daha çok gerildim dün sabaha kadar uyumayınca bu kararı aldım en iyisi biraz uzaklaşayım herşey için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?