Geçen hafta : 95,5
Bu hafta : 94,8
Fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,73
fark 1300 .Tartilmicam dedgim kadar varms.
Gecen hafta 59.7
bu hafta 61.0
Hakettim
Tebrikler kankam 8 görülüyor tünelin sonunda
Sabah uyandım tiroit ilacımla beraber bir bardak su içtim duşa girdimsonra geçtim mutfağa yarım litre suya yarım limon sıktım onu içerken kahvaltımı hazırladım yumurtalı köy salatalıklı domatesli maydanozlu çubuk peynirli ooooh mis suyumu içtikten sonra kahvaltımla beraber bir büyük fincan kayısılı form çayı içtim sonra saç makyaj derken işe geldim bugün kendimi özel hissediyorum
Tartilmicam dedgim kadar varms.
Gecen hafta 59.7
bu hafta 61.0
Hakettim
Geçen haftaki kilonu farkla yüzde hesabı yapıyorsun, çıkan sonucuda 100 çarpıyorsun . Ben öyle yapıyorum yaniGeçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8
1 kg gitseydin bari
Yüzde nasıl oluyordu .ekran fotosu almıştım silinmiş .biri tekrar gösterebilir mi
Balık hafıza ben tanıştırayım
Saracım herhafta 1-2 kilo veremezsin ayrıca geçen hafta çokta düzenin yoktu , bu hafta harika olacaksın eminimGeçen hafta : 95,5
Bu hafta : 94,8
Fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,73
Eee yersen olursun verofark 1300 .
Ama ben hep Kilo Die düşünmüyorum ya. Olamaz olmamali.P.tesi 59.4 tu galiba 58 immmmm nerdeeeeeeee :
tebrik ederim zehracım
Yasemin kilon gayet iyi canım terikler .günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar......
hedefime ulaşamadım üzgünümneyse kilo almamışım bunada şükür
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.700
fark 300
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8
1 kg gitseydin bari
Yüzde nasıl oluyordu .ekran fotosu almıştım silinmiş .biri tekrar gösterebilir mi
Hayırlı cumalar güzel hanımlar
İçimizin ferahladıgı , sıkıntıların ucup gitti bir gün olsun inşallah
Kilo bildiyore
Geçen hafta 68,5
Bu hafta 66,8
Fark 1,7
Yüzde % 2,5
Saracım herhafta 1-2 kilo veremezsin ayrıca geçen hafta çokta düzenin yoktu , bu hafta hatika olacaksın eminim
Kilo bildiyore
Geçen hafta 68,5
Bu hafta 66,8
Fark 1,7
Yüzde % 2,5
fark 1300 .
Ama ben hep Kilo Die düşünmüyorum ya. Olamaz olmamali.P.tesi 59.4 tu galiba 58 immmmm nerdeeeeeeee :
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8
1 kg gitseydin bari
Ayran aşı dediğimiz saram bukuru baklagil detoksunu yazıyorum
altışar kaşık kuru fasulye nohut ve yeşil mercimeği haşlıyorsunuz iki litre kadar cıvık yoğurda ekliyorsunuz içine bir tutam maydanoz ve dereotu doğruyorsunuz iki tanede köy salatalığını rendeliyorsunuz hiç tuz atmıyorsunuz sonra bunları karıştırıp dörde bölüyorsunuz öğlende saat 15 te saat 18 ve saat 20 de birer kase yiyorsunuz gün içinde en az üç litre su içmelisiniz sabah kahvaltısınıda yumurta peynir domates salatalık gibi sağlam yapmalısınız bu kadar
Ben bugün başladım bakalım faydasını görecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?