Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah uyandım tiroit ilacımla beraber bir bardak su içtim duşa girdim sonra geçtim mutfağa yarım litre suya yarım limon sıktım onu içerken kahvaltımı hazırladım yumurtalı köy salatalıklı domatesli maydanozlu çubuk peynirli ooooh mis suyumu içtikten sonra kahvaltımla beraber bir büyük fincan kayısılı form çayı içtim sonra saç makyaj derken işe geldim bugün kendimi özel hissediyorum

zaten öylesin her kadın özeldir

Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8

1 kg gitseydin bari

Yüzde nasıl oluyordu .ekran fotosu almıştım silinmiş .biri tekrar gösterebilir mi
Balık hafıza ben tanıştırayım
Geçen haftaki kilonu farkla yüzde hesabı yapıyorsun, çıkan sonucuda 100 çarpıyorsun . Ben öyle yapıyorum yani
% 1,25 çıkıyor seninki

Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8

1 kg gitseydin bari

Yüzde nasıl oluyordu .ekran fotosu almıştım silinmiş .biri tekrar gösterebilir mi

Tebrik ederim canım 100 gramda olsa eksi eksidir kilo almadığına şükret ben öyle yapıyorum

Hayırlı cumalar güzel hanımlar

İçimizin ferahladıgı , sıkıntıların ucup gitti bir gün olsun inşallah

Amin canım yürekten amin

Kilo bildiyore

Geçen hafta 68,5
Bu hafta 66,8
Fark 1,7
Yüzde % 2,5

Tebrik ederim canım harikasın

Saracım herhafta 1-2 kilo veremezsin ayrıca geçen hafta çokta düzenin yoktu , bu hafta hatika olacaksın eminim

Çok haklısın canım düzensizlik bana yaramıyor ipin ucunu sağlam tutmalıyım yoksa olmuyor

fark 1300 .
Ama ben hep Kilo Die düşünmüyorum ya. Olamaz olmamali. P.tesi 59.4 tu galiba 58 immmmm nerdeeeeeeee :

Sen iki haftada halledersin canım uzulme

Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Fark 0.8

1 kg gitseydin bari

Çok güzel gamzen yüzden çok iyi tebrikler canım

kuru baklagil detoksunu yazıyorum

altışar kaşık kuru fasulye nohut ve yeşil mercimeği haşlıyorsunuz iki litre kadar cıvık yoğurda ekliyorsunuz içine bir tutam maydanoz ve dereotu doğruyorsunuz iki tanede köy salatalığını rendeliyorsunuz hiç tuz atmıyorsunuz sonra bunları karıştırıp dörde bölüyorsunuz öğlende saat 15 te saat 18 ve saat 20 de birer kase yiyorsunuz gün içinde en az üç litre su içmelisiniz sabah kahvaltısınıda yumurta peynir domates salatalık gibi sağlam yapmalısınız bu kadar

Ben bugün başladım bakalım faydasını görecekmiyim

Ayran aşı dediğimiz saram bu
Yanlız ben kuru fasulye yerine yarma kullanıyorum, saraycada gereçka adını neydiya onu kullanır

Hatta ben kahvaltıdada bundan yerim açıktıkça 1 kase yerim , sabahtan başlayınca ikindi bi doygunluk gelir akşam yememe gerek bile kalmaz .
1-2 gün yaparım ödemim varsa 1-2 kilo gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…