- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kuzum naaptin sen? Hiçbişey yemiyormusun ?
Geçen hafta yanılmıyorsam 59.7 idi.
@vorones, gör rakibini, gece gece ye kaymaklilari, ye hanımelleri, atı alan üsküdarı geçiyor, sen kal şişmanlar köyünde
Wayy morticikm sen gelmedin ben de gelmedim yarış hakketire. Napalım bu hafta gelion mu bakım. Ona ğ öte menu yazan edek
cok tatlısın ya
Tebrikler canım işlerinde kolaylıklar dilerim
oo ev taşıyorum karışığım gibi bişey yazmıştı sanırsam teli yokmu@Ssy8491 canım nerdesin lütfen kilo bildir
vampirellam bir sıkıntınmı var? yoksa işmi yoğun?verom 58 e düşmüşüm şimdi biraz dinlenip sonra diyetisyen kontrolünde 50 ye kadar inme hedefim var inşallah dinlenme sürecinden sonra sizinleyim :)
ablam teşekkürler :)
Sarayca ablam alıntını eklememiş sana da teşekkür ederim :)
oo ev taşıyorum karışığım gibi bişey yazmıştı sanırsam teli yokmu
Bana özelden bildirirdi hep kilosunu snaırım net bulamadıoo ev taşıyorum karışığım gibi bişey yazmıştı sanırsam teli yokmu
Ablam iş hep yoğun da bir trafik kazasıdır onunla uğraşıp durduk ondan karmaşık bir hafta geçirdim akşamları eve gelemedim pekvampirellam bir sıkıntınmı var? yoksa işmi yoğun?
Ay ne mutlu, oğlunun ellerine sağlık. Sanada afiyet olsunSlm arkadaşlar.....
Bugün eve geldim oğlum yemek hazırlamış banapilav yapmis dedi anne tadinada bakmayacanmi bakacam sen yapmissin kuzum dedim köfte patetes te yapmis hepsinin tadına baktim birer kaşık üzülmesin diye
Nasıl katılacam
Güle güle gidin gelin insallahKizlar hepinizi topluca tebrik ediyorum.Supersiniz.Az sonra yola cikicaz.Kayseriye gidiyoruz 2 gunlugune.Hic zamanim olmadi yazmaya.Kostur kostur bi halimi gorseniz.Bi de disari ciktim geldim.Simdiden 10.000 adim olmus.
Monicim,Kayseri merkezde degil koyde olucaz.Insallah internet cekerse yine yazicam mutlaka.Sizlersiz yapamam ben.Bagimlilik yapti burasi.Hepinizi opuyorum.Sonuclari da hepimiz dort gozle bekliyoruz
Ben ya benAyy kaptanim paylaşım alanına baktım çok mutluyum
Akşam senden bir balkon konuşması bekliyoruz bu hafta çok motiveydik canım @aeben ve senin katkilarinla
Hayirdir canım, ne kazası? Insallah sağlıklar yerindedirablam bu hafta diyetten değil moral bozukluğundan gitti sanırım bi kaza durumu oldu onunla uğraştık hep keyifsizdim iş güç derken ne yedim ne yemedim bilmiyorum bile
verom 58 e düşmüşüm şimdi biraz dinlenip sonra diyetisyen kontrolünde 50 ye kadar inme hedefim var inşallah dinlenme sürecinden sonra sizinleyim :)
ablam teşekkürler :)
Sarayca ablam alıntını eklememiş sana da teşekkür ederim :)
çok geçmiş olsun bitanem sende bişey varmı bir hasar?Ablam iş hep yoğun da bir trafik kazasıdır onunla uğraşıp durduk ondan karmaşık bir hafta geçirdim akşamları eve gelemedim pek
Vay maşallahGecen Hafta : 76.5
Bugun :73.4
Yuzde : 4.05
seni oğluma alacam vampirellam bak bitirdi okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?