- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ayy çok güldüm, evdekiler şaşkın şaşkın bakıyorHanfendi az önce siteye resim yüklemeyi öğrendideay gece gece bayılacamm
Nasip değilmiş,aslında o kadar oy da beklemiyordum bendeynep bu sefer kıl payı kaçtı madalya.
3 oyla sanırım demi . Ben fincan kekine verdiydim nevoya
Ters köşe yaniOnunki hiç belli olmaz son anda biri rica etti kıramadım katıldım der
Her an süpriz deyip gelmezsen iyiYok katılmıyorum anlamında
Nasip değilmiş,aslında o kadar oy da beklemiyordum ben
Ben de bu beceri varken yine alırım di miEvet evet çok mütevaziyim
Teşekkür ederim ,o sizin inceliğiniz,aeben için demeyeceğim o kalınaeben sana güveniyorsa ben gözüm kapalı güvenirim. Demekki güzel yemek yapıyorsun. Ellerine sağlık
Yaaaannii ,100 kere katılınca haliyle gelir madalyaNasip değilmiş,aslında o kadar oy da beklemiyordum ben
Ben de bu beceri varken yine alırım di miEvet evet çok mütevaziyim
Diviye isim söylüyo diye kızana bak boy boy foto koyuyo
Dimi amaAnam bu ne?
Taş olacaksın aeben
Kafam yokyaDiviye isim söylüyo diye kızana bak boy boy foto koyuyo
Hoşgeldin canımSelamm
Olmazmı, senin kutlama az önce yediğin ekmek arasıyla bitti. Git yatHarikasiniz abliskolarben bu modda katiliyim varsa kutlama
Az yedim abla gi. .artık dikkat etcem .Olmazmı, senin kutlama az önce yediğin ekmek arasıyla bitti. Git yatzaten kilo almışsın.
Buda bana, bende almışım
Valla canım yarışma listesini ekledim, foto yüklemeyi öğrendim, bu arada cuma menülerini ve puanlarını bekledim. Gelmeyince bugün dursun dedim.gezegenfeza abla yaptığımız sporları ekliyordun cuma akşamları
Bu arada bana ihtiyacın kalmamış kendin başarmissin foto yüklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?