Teşekkür ederim canım evet tuzsuz olması kötü etkiledi beni tansiyonum zaten düşüktür tuzu hepten kesmek olmadı
Aynen canım muhakkak kilo vermeliyim dediğim haftalarda ne kadar diyet yapsamda kilo veremiyorum bunu farkettim kendimde
Teşekkür ederim canım sen bendende azimli ve kararlısın neden dersen geçmişte verdiğin kilo bunun kanıtı biraz disipline ihtiyacın var o kadar
Kızlar az evvel gördüm 7. Takımda neler olmuş öyle birbirlerine girmişler
Geçici bir süre kapatmışlar grubu
günaydın ablm nasılsin. haftaya ben de menü vermeye başlıcam. beni dürt emiTeşekkürler kuzum nasılsın bugün
Evet canım mende üzüldüm çok sevdiğim arkadslarimda vardı birde azimli bir takımla yarışmak iyi oluyordu
Yaz şekerim yaz ki görelim saçma da olsa ne yediğini. Zaten saçma sapan menüler yüzünden bu hale gelmedik mi.Canım biraz saçma sapan nenumdu yazmadim yarın yine ayran aşı na devam inşallah
Ooo gezegen hızlı giriş yaptı sahalara150 atladım, bugün baya az yedim, o yüzden menü vermeyim
Hayırlı yolculuklar kuzum, eşinede başarılar.Cok sagol abla amin neye ne kadar kaldi sinavami normalde bugundu ama persembeye almslar sinavdan sonra da yola cikiyoruz
günaydın ablm nasılsin. haftaya ben de menü vermeye başlıcam. beni dürt emi
Yaz şekerim yaz ki görelim saçma da olsa ne yediğini. Zaten saçma sapan menüler yüzünden bu hale gelmedik mi.
Günaydın canlarbenim okul ilk günün çocuk okula gitmek istemiyo
Evet baktim bende, takim icin uzucu durumKızlar az evvel gördüm 7. Takımda neler olmuş öyle birbirlerine girmişler
Geçici bir süre kapatmışlar grubu
Geçmiş olsunDun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Yataktan attim kendimi Rabbim afetinden korusun cumlesini
Geçmiş olsun canım, rabbim bir daha göstermesinDun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Gecmis olsunDun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Hızlıca gelirim insallahOoo gezegen hızlı giriş yaptı sahalara
Allah cümlesini korusun. Ne büyülükteydiDun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?