4.8 şiddetinde ama sesi daha korkunctuAllah cümlesini korusun. Ne büyülükteydi
eğer hiç yapmadıysan riske atma bence, başka sana gelen iyi bir detoks varsa onu yap, artın mı varKizlar ayran asi detoxu aklima yatti, yarin ve persembe yapmayi dusunuyorum, ama guvenilir bi detoxmu,, icinde nohut felan var sonucta ters tepmesin
4.8 şiddetinde ama sesi daha korkunctu
Vuvvv supersin saraMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geliyorum çok şükür dört günde iki kilo vermişim ama ödemler gitmiş maalesef yağdan verememişim ancak diyetisyenim bunun olabileceğini üzülmemem gerektiğini söyledi bu hafta biraz daha rahat bir diyet uygulayacağız ve biliyorum ki bu hafta daha çok kilo vereceğim çünkü bedenimi tanıyorum az az da olsa yediğim haftalarda daha fazla ve yağdan kilo verdim yemediğim zaman yada detoks yaptığım zaman ya kilo veremiyorum yada ödem gidiyor yağ yakamıyorum neyse daha cumaya çok var bu iki kilonun üzerine bir kilo daha koyabilirsem cuma günü hem benim motivasyonum hemde takım için çok iyi olacak benden haberler böyle
bundan sonra hep yağdan gitsin saracım, senin adına sevindimMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geliyorum çok şükür dört günde iki kilo vermişim ama ödemler gitmiş maalesef yağdan verememişim ancak diyetisyenim bunun olabileceğini üzülmemem gerektiğini söyledi bu hafta biraz daha rahat bir diyet uygulayacağız ve biliyorum ki bu hafta daha çok kilo vereceğim çünkü bedenimi tanıyorum az az da olsa yediğim haftalarda daha fazla ve yağdan kilo verdim yemediğim zaman yada detoks yaptığım zaman ya kilo veremiyorum yada ödem gidiyor yağ yakamıyorum neyse daha cumaya çok var bu iki kilonun üzerine bir kilo daha koyabilirsem cuma günü hem benim motivasyonum hemde takım için çok iyi olacak benden haberler böyle
geçmiş olsun canım,4.8 şiddetinde ama sesi daha korkunctu
Yok elhamdülillah ben sadece korkuyorum deprem fobili biri olarak bu başlangıç sa diyeGeçmiş olsun canım benim can mal kaybı yok değilmi
bundan sonra hep yağdan gitsin saracım, senin adına sevindim
Yok elhamdülillah ben sadece korkuyorum deprem fobili biri olarak bu başlangıç sa diye
demek ki bu hafta çok ödemin vardı, olabilir arada, biz aynen devam edelim,teşekkür ederim canım bugüne kadar gidenler genelde yağdan dı bu hafta böyle oldu sağlık olsun yapacak bişey yok
Nasıl birsey yoğurtlu şeyleri severim belkim bende yaparim bu hafta 68 i görmek istiyorum daKizlar ayran asi detoxu aklima yatti, yarin ve persembe yapmayi dusunuyorum, ama guvenilir bi detoxmu,, icinde nohut felan var sonucta ters tepmesin
hoşgeldin nerelerdesin miyawHerkese iyi günlerrrr.. ❤❤
Teşekkürler saraycam. .inşallah geçer Rabbim yasatmasingeçmiş olsun canım,
demek ki bu hafta çok ödemin vardı, olabilir arada, biz aynen devam edelim,
benim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallahGünaydın canlarbenim okul ilk günün çocuk okula gitmek istemiyo
Nasıl birsey yoğurtlu şeyleri severim belkim bende yaparim bu hafta 68 i görmek istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?