benim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallah
sağol canım, Allah sana tez zamanda nasip etsin bitanem,Maşallah kuzularınıza allah yardımcıları olsun ve zihin açıklığı versin
Dun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Yataktan attim kendimi Rabbim afetinden korusun cumlesini
4.8 şiddetinde ama sesi daha korkunctu
hoşgeldin nerelerdesin miyaw
benim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallah
ayran aşı deyip durdunuz yapasım geldi, yarın yapma ihtimalim var, zaten yarın için nohut yapmayı planlıyordum akşamdan yemeği de aradan çıkartmış olurum
amin görürüz inşallah.
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden saklasın.
Saraycamm şiştim, yine geldim.
Hayırlı olsunnn Allah zihin açıklığı versinnn. İnşallah üniversiteye başladığı günleri de görürüz.
Ooff bende yapayımmm.
Biraz vareğer hiç yapmadıysan riske atma bence, başka sana gelen iyi bir detoks varsa onu yap, artın mı var
Sara yapti tarif paylasilmisti gecmiste, ben internettende buldum kiz kardesimle yarin basliyoruz inshaAllahNasıl birsey yoğurtlu şeyleri severim belkim bende yaparim bu hafta 68 i görmek istiyorum da
Miyaww kac kilosun kiz
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden saklasın.
Saraycamm şiştim, yine geldim.
Hayırlı olsunnn Allah zihin açıklığı versinnn. İnşallah üniversiteye başladığı günleri de görürüz.
Ooff bende yapayımmm.
sağol canım, Allah sana tez zamanda nasip etsin bitanem,
Biraz vardun bildirmistim cumaya halletmem lazim, sıki sporda yapcam. Bide diyetisyende randevum var o zamana kadar iyi kilo vermek istiyorum vee 90li kilolardan coooooook sıkıldimmmmm artik 80leri gormek istiyorum
Dun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Yataktan attim kendimi Rabbim afetinden korusun cumlesini
Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geliyorum çok şükür dört günde iki kilo vermişim ama ödemler gitmiş maalesef yağdan verememişim ancak diyetisyenim bunun olabileceğini üzülmemem gerektiğini söyledi bu hafta biraz daha rahat bir diyet uygulayacağız ve biliyorum ki bu hafta daha çok kilo vereceğim çünkü bedenimi tanıyorum az az da olsa yediğim haftalarda daha fazla ve yağdan kilo verdim yemediğim zaman yada detoks yaptığım zaman ya kilo veremiyorum yada ödem gidiyor yağ yakamıyorum neyse daha cumaya çok var bu iki kilonun üzerine bir kilo daha koyabilirsem cuma günü hem benim motivasyonum hemde takım için çok iyi olacak benden haberler böyle
ayran aşı deyip durdunuz yapasım geldi, yarın yapma ihtimalim var, zaten yarın için nohut yapmayı planlıyordum akşamdan yemeği de aradan çıkartmış olurum
bende sıkıldım doksanlı kilolardan
Senin çocukların o kadar küçükmüydü ortimbenim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallah
75.6Sabah tartıl kuzum
Miyaww kac kilosun kiz
Hmm verirsin inshaAllah, bende iyim sukur inisli cikisli ayni sekil devam
Bilmiyorum ama 90dan fazlayımdır ya 84 müydü neydi izine ayrılırken kesin 90ı bulmuşumdur. Sen napıyosun canım nasıl gidiyor?
Vuvvv supersin sara
Geçmiş olsun canım 2 yıl önce biz nersiM de iken oldu yerden bir gumburtu geldi yatak hafif biri deyse korkuyordum
Ooo çok güzel saracim men bugün tekrar başladım dün ara vermiştim 2 gün daha yapayım inşallah
Zaten ayran aşı diyince aklıma hemen gelirdin
Aaaa mende ozledöz 90 ti 3 basamaklar dan sıkılıyorum
Çokta yakışmış
canım hayırlı olsun. afferim kız mezun oldun valla maşallah azmine. yeni hedefinne
Olur tabii kuzummoni kaptanım ben listeye girmesem kenardan menü bildirsem yarışıyomuş gibi olsam nasıl olur beni kabul eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?