Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Yataktan attim kendimi Rabbim afetinden korusun cumlesini

4.8 şiddetinde ama sesi daha korkunctu

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden saklasın.

hoşgeldin nerelerdesin miyaw

Saraycamm şiştim, yine geldim.

benim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallah

Hayırlı olsunnn Allah zihin açıklığı versinnn. İnşallah üniversiteye başladığı günleri de görürüz.

ayran aşı deyip durdunuz yapasım geldi, yarın yapma ihtimalim var, zaten yarın için nohut yapmayı planlıyordum akşamdan yemeği de aradan çıkartmış olurum

Ooff bende yapayımmm.

amin görürüz inşallah.

ayran aşı candır

eğer hiç yapmadıysan riske atma bence, başka sana gelen iyi bir detoks varsa onu yap, artın mı var
Biraz var dun bildirmistim cumaya halletmem lazim, sıki sporda yapcam. Bide diyetisyende randevum var o zamana kadar iyi kilo vermek istiyorum vee 90li kilolardan coooooook sıkıldimmmmm artik 80leri gormek istiyorum

Miyaww kac kilosun kiz

Dun gece 2 de Antalya da deprem oldu nasıl korktum sesi hele ürkütücü
Yataktan attim kendimi Rabbim afetinden korusun cumlesini

Geçmiş olsun canım 2 yıl önce biz nersiM de iken oldu yerden bir gumburtu geldi yatak hafif biri deyse korkuyordum

Ooo çok güzel saracim men bugün tekrar başladım dün ara vermiştim 2 gün daha yapayım inşallah

ayran aşı deyip durdunuz yapasım geldi, yarın yapma ihtimalim var, zaten yarın için nohut yapmayı planlıyordum akşamdan yemeği de aradan çıkartmış olurum

Zaten ayran aşı diyince aklıma hemen gelirdin

bende sıkıldım doksanlı kilolardan

Aaaa mende ozledöz 90 ti 3 basamaklar dan sıkılıyorum

benim oğlumda ana sınıfında bu gün gitmek istemedi, kızım 1. sınıf onda sorun yok. öyle böyle alışacaklar inşallah
Senin çocukların o kadar küçükmüydü ortim
Benim küçük kizimda ana okuluna basliycak hatta bugün oryantasyon için cagirildik ama gidemedik ayağı kırık
İyileşince gidecez
Sabirsizliktan ölecek inşallah bu hevesi geçmez

Kızına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin

Vuvvv supersin sara

Teşekkür ederim canım

başla canım aksatmadan yaparsan başarırsın hem iki günde bişey yok bunca yediğimiz günlere say gitsin
bencede bir an önce 100 lü kiloları terk et artık bende 90 lardan sıkıldım sözde ağustosun sonuna 89 u görürüm diyodum ama olmadı hoş belli bir düzenimde yok evimin tamiratı bitse evime geçsem herşey daha güzel olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…