Bugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Üfff yemek yaomam lazım
Akşama gelirim
Hosbuldum. Yaa kendiAynı dert bende de var canm seni çok iyi anliyorum
Hosbuldum teşekkür ederim .Lahanayı sararken bir iki yerim dayanamam ki yemeden
2 haftadır spor yapmıyordum lahanayi yiyim 300 ip atlayim olmazmi
Bende 20 yaşında alıştım soğana
Ondan sonra sogansiz yemekler çorbalar boş geldi bana
Bende 10 yıldır buradayım efenimnereye gidiyoruz
Hoşgeldin canım
Ya habibicim yaşımı sordun sana bişey tavsiye edecem dedin
Ne tavsiye edecektin 1 haftadır meraktan catladim yaf
Bak Aylin ablam agnucaston al dedi aldım öylede söz dinlerim
Sen ne tavsiye edecektin de hele
Bu arada yaşım 39 hâlâ
Ay yok yokken buradayım hayırdır ne oldu ki niye kaciyormusum ben 65 kilo olmadan gitmek yok artık.Önüne geleni tokatladiğini gördü tırstı
kızcağız benim ne suçum var acaba
Geçmiş olsun . Her yüksek tansiyonda böbrek hastalıgımı olurmuş , nerden vardılarki bu kanıya ?Bugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Yok öyle değil saram , yaptıkça biriktiriyorsun bir kaba ...Abooow 24 saat tuvalete gitmeden nasıl duracaksın
saracım 24 saat 1 kaba işiyorsun hiç dökmüyorsun bi kapta 24 saatlik idrar birikiyor. tuvalete gidiyorsun yaniAbooow 24 saat tuvalete gitmeden nasıl duracaksın
kuzum geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alacanBugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Ay yok yokken buradayım hayırdır ne oldu ki niye kaciyormusum ben 65 kilo olmadan gitmek yok artık.
Bacım bu kadannn net anlatmak zorundamıydınsaracım 24 saat 1 kaba işiyorsun hiç dökmüyorsun bi kapta 24 saatlik idrar birikiyor. tuvalete gidiyorsun yani
Morti dediğin öyle olur
kasadan sorumlu bakan gezegen bacıymış hesaplar ona banka onda yaniHosbuldum. Tabi ödemeyi nereye yapiyoruz?
Dün ödem yapacak bir durum oldumu ezgicim?Sabah kahvaltısında sonra çıktım dere tepe yokuş yukarı çıktım. Neden sabit kaldım bu hafta onu sorguladım hergün mutlaka verdiğim bir 100 gram vardi
Şimdi tartıldım ve - 600 gramim tuvalete ç cikamama sorunu yasiyorumDün ödem yapacak bir durum oldumu ezgicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?