Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canlar ben zayıflama seruvenimden bahsedeyim biraz
İlk doğumda 86 kiloya çıktım 58 ile hamile kalmıştım ve ayaklarım kocaman oldu iki numara büyüdü (sonra 1 numara kuculdi sadece ) ve nisan sonu doğum yaptım agustos ayında başladım emziren anne diyetine korkmayin sağlıklı beslenme bol su = süt, azalmadi arttı bile ve oğlum çok kilo aliyordu anne sütüyle sadece(şimdiki bebek emmiyo sağıyorum) spora ve Kasım'da 59 kilo oldugumu hatırlıyorum sonuçta yazin ise 55 kiloya inmistim. Şimdi çocukların arası tam iki yaş ikincide de çok kilo almayı başardım hem çok yedim hem kalorili ve çok fazla da odem oldu (ilki gibi) yine 86 kilo ve yine nisan sonu doğum yaptım ev taşıdık filan derken Ağustos sonunda başlayabildim spor diyete( bence yediklerime dikkat etmek, sağlıklı beslenmek desek daha doğru) 72 ile başladım 68 e indim bir mola verdim evimde degildim o ara diye. Okullar açılınca tam olarak 19 eylülde 67.7 kiloydum ve şimdi 65.8 hedefimse 57 kilo olup mezun olmak ama belki 55 e çekerim sonra

Ho
Hosbuldum teşekkür ederim .

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
kilo veren vermek için mucadele eden herkesi canı gönülden kutluyorum
rabbim hepinizi istediğiniz kiloya ulaşmayı nasip etsin inşallah.
yeni gelen arkadaşlar hgdiniz etiketleyemedim iki gündür okadar yorgunumki zor okuyorum hakkını helal edin.

Bugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Geçmiş olsun . Her yüksek tansiyonda böbrek hastalıgımı olurmuş , nerden vardılarki bu kanıya ?
Bendede var böbrek rahatsızlıgı bende sık yaptırırım 24 saatlik testi .
Bişi çıkmaz inşallah hemşom hemen takılma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…