Afiyet olsun saram.Ben de illa birazcik sut koycam.Kahvenin yani da bos gitmez yaniBu sarki soyluyo ama yinede biseyler ufluyo anlarsiniz yaa.
evet gezegenimm 65te inşallah mezun olacammm ama 60 kadar yanınızdayım sonra by byyyy diyecemmmdermişim
Ey ahalii duyduk duymadık demeyin
Aylin kahveyi boş içmemiş
Hadi yaa bende regliyim
5 gundeyim
2 sefer sabah çay kaşığının ucuyla yemiştim, şeker orucuna başlayınca bıraktım.
Bağlıyım kız yeğen filan getiremem.
Sara getirsin
Ssy getirsin
Divi getirsin
Aminnn , isteyen tüm bacılara inş
mesir macunu açıyor o bağlı olan yerleri
Bugün camide 15 kilo undan lahmacun yaptık
Dün 10 kilo
Çarşamba 1 kilo
Salı 6 kilo
4 günde 32 kilo undan hamurişi yapmışım
2 ay un göresin yok
Bileğiden dirseklerıme kadar olan bölüm ağrıyor
Ispanak mercimek çorba makarna yoğurt
Kacma tâbi dikkatli ol ama
nie dikkatli olman gerektiğini zamanla anlarsın.baksana gruptann biri utanmasa milleti haraca kesecek
Iıh sevmem, kokar
24 saatte bidonun ne kadari dolmasi gerekiyormus.Gereken miktar dolmazsa ne oluyormus?Bilmece gibi oldu.Aciklasana canim sana zahmetYok ablam gidicem 5 lt bidonda biriktiricem recep ivedik hesabı
Kızımdan istedimde unutmuş dediydimya
Damat almış
Kamu spotu Külliyen yalandır, sözlerine itibar etmeyinizIspanak mercimek çorba makarna yoğurt
Kacma tâbi dikkatli ol ama
nie dikkatli olman gerektiğini zamanla anlarsın.baksana gruptann biri utanmasa milleti haraca kesecek
bidonun dolması gerekmiyor aylincim nekadar yaparsan24 saatte bidonun ne kadari dolmasi gerekiyormus.Gereken miktar dolmazsa ne oluyormus?Bilmece gibi oldu.Aciklasana canim sana zahmet
Dikkat et götürürken dökmeYok ablam gidicem 5 lt bidonda biriktiricem recep ivedik hesabı
Hayır inşallahHayir icin sanirim.Allah kabul etsin canim
saracım burda inşallah bebeklerinizi kutlayacağızBen o üflemeyi hiç yapmadım çikoyuda bitter yemem gerektiğinden hiç yemiyorum çünkü ben sütlü severim diyete başladığımdan beri kahveyi şekersiz içiyorum
Hiç bi yere gidemezsin
Amin getirecem sana yeğen söz
Amin canım
Allah sevabınızı yazsın canım
Sogansiz olur mu giii.Yapayim da ye afiyet olsun cilgin bacim benim.Amannn Aylin Birak yemesin
Sen yap ben yerim
Soğan siz manti mı olur
Yok ben çenemin üstünü dolduruyorumPasoo doldur burnunun altını zaten
Soğanlıda yemiyom, soğansızda. Siz yapın yeyinSogansiz olur mu giii.Yapayim da ye afiyet olsun cilgin bacim benim.
O ablasından feyz alıyor bikereAblasinin guzusuuu nasil da soz dinlermis.Hic aplana cekmemişsin.Aplan cok fena her gelen mazluma gobek atiyor
Gezegencim Allah senin iyiligini versin emi.Cikolata üflenir miBen o üflemeyi hiç yapmadım çikoyuda bitter yemem gerektiğinden hiç yemiyorum çünkü ben sütlü severim diyete başladığımdan beri kahveyi şekersiz içiyorum
Hiç bi yere gidemezsin
Amin getirecem sana yeğen söz
Amin canım
Allah sevabınızı yazsın canım
Insaaalllaaahhh.3 kisi bebek istiyor.Bende istiyorum deeerrrmisim.Şaka yapmiyom ama,olursa coookk sevinirimsaracım burda inşallah bebeklerinizi kutlayacağız
Çiko demedimki, boş içmemiş dedim, yüzüme üflemeseneGezegencim Allah senin iyiligini versin emi.Cikolata üflenir miBen sigara demek istediydim
Allah seninde gönlüne göre versinInsaaalllaaahhh.3 kisi bebek istiyor.Bende istiyorum deeerrrmisim.Şaka yapmiyom ama,olursa coookk sevinirim
Ayy ne guzel olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?