- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Oyyy maşallah Allah kabul etsin.elinize sağlık. Ne kadar zor olmuştur eminimBugün camide 15 kilo undan lahmacun yaptık
Dün 10 kilo
Çarşamba 1 kilo
Salı 6 kilo
4 günde 32 kilo undan hamurişi yapmışım
2 ay un göresin yok
Bileğiden dirseklerıme kadar olan bölüm ağrıyor
Abooo o kadarmıyım
GEZEGENİ GÖRDÜNÜZMÜYESİN O PESTİLLERİ
Amin canım inşallahOyyy maşallah Allah kabul etsin.elinize sağlık. Ne kadar zor olmuştur eminim
İğneyi kime vuracanben iğne yapmaya gidiyom sonra gelince spor yapacam 1saat sonra görüşürük.
Ay hepsi hepsi ortaya karışık.Yok ya, espriden anlıyormu? Hem eylenmek, hem kilo vermekmi istiyor, yoksa despot, katı kuralmı istiyor
Ay ben buna çok güldüm. Doğumdan sonra buna yakın biseydim ben de .
Gezegencim Allah senin iyiligini versin emi.Cikolata üflenir miBen sigara demek istediydim
Ay tok Estağfurullah. Bu arada bana Büşra diyebilirsiniz.Kız nie gülüyorsun
Sabahtan beri aç bıilac kalmış kızcağız
Çok ayip
Vicdansız sabuhaaaa
gitsinkilolar01 ( uzaylı arkadaşa takılıyorum alınma canım)
Telefonum tamir olmuş, eşim almaya gitti. Muhtemelen akşam getirir
Sen niye yerinde duramıyon? Bi orda, bi burda göçebe gibi
Ispanak mercimek çorba makarna yoğurt
Kacma tâbi dikkatli ol ama
nie dikkatli olman gerektiğini zamanla anlarsın.baksana gruptann biri utanmasa milleti haraca kesecek
Yok ablam gidicem 5 lt bidonda biriktiricem recep ivedik hesabı
Yaaaaa
Insaaalllaaahhh.3 kisi bebek istiyor.Bende istiyorum deeerrrmisim.Şaka yapmiyom ama,olursa coookk sevinirim
Ayy ne guzel olur valla
Superr tebrikler ozlemcim
inşallah canım tabi ki olacak3 basamaklar bitmiş darısı bana olsun inşallah
hoşgeldin canımGeçmişi okuyorum da su mesaja çok İmrendim mesela. Allah muhabbetinizi artirsin.
Çok güzel, tebrikler
çok tatlısın şu mesaja ne güldüm demek sabahtan beriTamam teşekkür ederim. Benim şimdi ne yapmam lazım kaptan bana mı dönecek gen beklemedeyim. Sabahtan beri diyetteyim.
tam yerine geldin , hoşgeldin
Girişte terapi paralarını peşin alıyoruz efenim:
Bizzat bana
maşallahhakkaten öyle uyumlu bir takımızki regllerimiz bile aynı zamana denk geliyor arasak birbirimizi bulamazdık böyle bir takımı bir araya getiremezdik maşallah bize
bişey çıkmıcak inşallah kuzum bol bol i..senBugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Bacım bu kadannn net anlatmak zorundamıydın
ben de bazan az süt koyarım kahve manyağı olarakAfiyet olsun saram.Ben de illa birazcik sut koycam.Kahvenin yani da bos gitmez yaniBu sarki soyluyo ama yinede biseyler ufluyo anlarsiniz yaa.
yazıyı okudum canım çok doğru böylr şeylere inanıyorum insanın korktuğu başına gelir derler ya hep olumlu dilek dilemek lazımbende çok beğendim yazıyı oyüzden sizle paylaşmak istedim.beğendiğine sevindim aylinim
mesir macunu açıyor o bağlı olan yerleri
Yok ayol yaparmıyım öyle şeyYa monişim, beni bacısızmı bırakacan. Bırak biraz daha versinler
Üzülme kuzum bişi çıkmaz Allahın izniyle inşBugün çıkartırdım holteri sonuç haftaya böbreklerden şüpeleniyolar 24 saat idrar biriktiricekmişim
Hoşgeldin canımCanlar ben zayıflama seruvenimden bahsedeyim biraz
İlk doğumda 86 kiloya çıktım 58 ile hamile kalmıştım ve ayaklarım kocaman oldu iki numara büyüdü (sonra 1 numara kuculdi sadece) ve nisan sonu doğum yaptım agustos ayında başladım emziren anne diyetine korkmayin sağlıklı beslenme bol su = süt, azalmadi arttı bile ve oğlum çok kilo aliyordu anne sütüyle sadece(şimdiki bebek emmiyo sağıyorum) spora ve Kasım'da 59 kilo oldugumu hatırlıyorum sonuçta yazin ise 55 kiloya inmistim. Şimdi çocukların arası tam iki yaş ikincide de çok kilo almayı başardım hem çok yedim hem kalorili ve çok fazla da odem oldu (ilki gibi) yine 86 kilo ve yine nisan sonu doğum yaptım ev taşıdık filan derken Ağustos sonunda başlayabildim spor diyete( bence yediklerime dikkat etmek, sağlıklı beslenmek desek daha doğru) 72 ile başladım 68 e indim bir mola verdim evimde degildim o ara diye. Okullar açılınca tam olarak 19 eylülde 67.7 kiloydum ve şimdi 65.8 hedefimse 57 kilo olup mezun olmak ama belki 55 e çekerim sonra
yukardaki komşunun babaanne hastalanmış iğne vermişler ama babaanne çok kilolu hareket edemiyor hastaneyede götüremeyiz diyince ben yaparım dedim normalde evde iğne yapmam kıyamadım kadına ..İğneyi kime vuracan
canım hgdin aramıza ben yaso 46 yaşında ama gönlü 17.5Ay hepsi hepsi ortaya karışık.Geçmişi okuyorum şimdi sizi tanımaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?