buralardayım canım iş yoğunluğu falan derken boşladım burayı biliyorum sen nasılsıon@MorVampirella G guziss35 kızlar hiç göremiyorum sizleri
@Daydream- hülyam sende hiç uğramıyorsun
@Minikkelebk sende kayboldun
Gecmis olsun ve kolay gelsin morticim , cocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor vallahi hemmen iyilesirler inshaAllah.Bu hafta da kötüyüm.moni beni listeden çıkar lütfen
Çocuklar hasta gecem gündüz m belli değil. . Yapamiom ben bu işi. Nisan ayı başlayıp . Aldiklarimi temizlerim söz. Bu hafta 60.9
Insallah saracim tsk ederimtebrik ederim canım bu hafta bireyselde birincilik geliyor inşallah senden
Canim beniimm,insallah en kisa surede biter.Seni anlayabiliyorum.Biz birkac saatligine gezmeye yada carsiya vs gidiyoruz da.Eve girerken daha kapida "evim evim guzel evim" diyoruz esimle.Ne kadar zamandir orda kaliyorsun,bayagi oldu cunkuolur bana uyar ama benim hiç tadım yok bu aralar kış geldi havalar çok soğuk daha evimin tadilatı bitmedi huzurum yok bunada şükür
Ayy utandim minnos kuzum falanBenim yüzde 1.4 oluyor sanırımAylin42Konya benim bitanecikk süper minnoş birinci kuzum Tebrikler sana biliyordummm var mı daha fazla vereni birinci kuzu benimki mi
Evet hesapladim bende yuzden dogru cnm 1.42Benim yüzde 1.4 oluyor sanırımAylin42Konya benim bitanecikk süper minnoş birinci kuzum Tebrikler sana biliyordummm var mı daha fazla vereni birinci kuzu benimki mi
Tebrik ederim guzel vermisiniz.Avatarda ki resimde ki siz misiniz?Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
Geçen hafta ctesi günü 102 kg idi
Bu sabah aç karnına tartıldım 100.4 kg
Boy 161 cm fark 1.600 gr
Herkese Sağlıkla başarılar dilerim
Tebrikler zehracim supersinWaaawwwww kuzum harikaaa
Saol abla, bende butun takimi tebrik ediyorum guzel kilolar verildiTebrikler zehracim supersin
Kilo bildiriyorum
Gecen Cuma 94.1 kg
Bu cuma: 95.2
+1.1 kg
Valla bende kalpten gidecektim,sinir oldum.Herkes bu kadar guzel kilo vermisken ahh zehra dedim.Takimi yaktin.Cok sukur ki şakaymis,bi daha sakin yapma daya yirsin
Hahahahhahahajhajahaj saka tabiki
Eveeeet şaka Maka 5 kilo kalmış verilecek belki 1.5 aya mezunumm inşallahAyy utandim minnos kuzum falan
Cok tsk ederim pamugumBende seni tebrik ederim bitanem.Hepimiz yavas yavas mezuniyete yaklasiyoruz
Tmm gezegenim acelesi yok tatlim.Nr zaman musait olursan yazarsinMüsait bir zamanda yazarım canım yoldayım
Yuzden dogru cnm
Benim de 4.300 kaldi.Ikimizinde cok az kalmis.Belkide beraber mezun oluruz,kep toreni yapariz pamugumEveeeet şaka Maka 5 kilo kalmış verilecek belki 1.5 aya mezunumm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?