Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta da kötüyüm. moni beni listeden çıkar lütfen
Çocuklar hasta gecem gündüz m belli değil. . Yapamiom ben bu işi. Nisan ayı başlayıp . Aldiklarimi temizlerim söz. Bu hafta 60.9
Gecmis olsun ve kolay gelsin morticim , cocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor vallahi hemmen iyilesirler inshaAllah.
Ama vermen gereken kilo aslinda 2 kilo , aslinda biraz diretsen bunu hemmen verebilirsin, ama sen bilirsin yinede

olur bana uyar ama benim hiç tadım yok bu aralar kış geldi havalar çok soğuk daha evimin tadilatı bitmedi huzurum yok bunada şükür
Canim beniimm,insallah en kisa surede biter.Seni anlayabiliyorum.Biz birkac saatligine gezmeye yada carsiya vs gidiyoruz da.Eve girerken daha kapida "evim evim guzel evim" diyoruz esimle.Ne kadar zamandir orda kaliyorsun,bayagi oldu cunku

Benim yüzde 1.4 oluyor sanırım Aylin42Konya benim bitanecikk süper minnoş birinci kuzum Tebrikler sana biliyordummm var mı daha fazla vereni birinci kuzu benimki mi
Ayy utandim minnos kuzum falan
Cok tsk ederim pamugum Bende seni tebrik ederim bitanem.Hepimiz yavas yavas mezuniyete yaklasiyoruz

Kizlar bugunde ise gidecegim, menumu yazayim.

Sabah ac karnima detox su ve normal su.

Kahvalti:
Maydanozlu omlet
1 bucuk kepek ekmek dilim peynirli
2 filtre kahve

Ara
1 bardak filtre kahve

Oglen
1 bucuk lahmacun
1 bardak ayran
Detox su

Ara
Ananas
Detox su

Aksam:
1 dilim somon baligi hazirladim
Karişik salata

Son ara:
1 armut
1 bardak cay
Su

Su: 3 lt bulur kesin
Spor: aksam yazicam

obezzto
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…