Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

INŞAALLAH kaptanım son bi hamleyle 7 li rakamları görsem nasıl mutlu olurum kaptanım bide tam zamanında kaptanım perşembe günü başlıyoruz INŞAALLAH histereskopiyle bebeğime kavuşucam ALLAH'IN izniyle
hakkında hayırlısı olsun canım, maşallah çok güzel verdin kilolarını,

INŞAALLAH kaptanım son bi hamleyle 7 li rakamları görsem nasıl mutlu olurum kaptanım bide tam zamanında kaptanım perşembe günü başlıyoruz INŞAALLAH histereskopiyle bebeğime kavuşucam ALLAH'IN izniyle
mezuniyetin nasıl güzel denk gelmişhayırlısıyla olacak inş
gelsin 7 lerr

Bu hafta da kötüyüm. moni beni listeden çıkar lütfen
Çocuklar hasta gecem gündüz m belli değil. . Yapamiom ben bu işi. Nisan ayı başlayıp . Aldiklarimi temizlerim söz. Bu hafta 60.9
geçmiş olsun kuzulara
ah verom ah hiç içimden seni izne ayırmak gelmiyo kuzum ya
şurda mezuniyetine 2.3 kilo var,sıksan en geç 3, haftada mezunsun. hadi kararını değiştir bekliyorum devam de listeyi düzenleyip izni iptal edeyim.
nisana 65 olursun diye korkuyorum

Aylin hanım merhaba ben komşu 3. Takımdan Meryem. Menulerinize bakarken vicdan çorbası dikkatimi çekti. Rica etsem tarifini verir misiniz? Bu yaptığım kurallara aykırı mi onu da bilmiyorum. Takımdaki herkese selam ve sevgiler. Basarilar dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 593.. ETAP
(19-26 Ekim)

TAKIM DERECELERI

1......%1,18 ....... 10. Takım
2.......%0,936........... 8. Takim
3...........%0,880.......3. Takim

BIREYSEL DERECELER

1.........%3,17...... @Aylin42konya (10. Takim)

2........%2,76...... @Ssy8491 (10. Takim)

3........%2,18....... @Obezzto (10. Takim)

Etap sonuncusu 5. Takımdan toplight ...%-1,33......

Sonuçların güzelliğine bakarmısınız.

takımımı birinciliğinden ve bireysellerde ki tüm derecelerinden dolayı kutluyorum.
harikasınız, hasta halimle bana bu mutluluğu yaşatıp moral verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Oy kaptanım benim hakkettin sen bu dereceleri bu hafta INSAALLAH her hafta böyle olur

Darısı haftaya ve diğer tüm haftalara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…