hakkında hayırlısı olsun canım, maşallah çok güzel verdin kilolarını,INŞAALLAH kaptanım son bi hamleyle 7 li rakamları görsem nasıl mutlu olurum kaptanımbide tam zamanında kaptanım perşembe günü başlıyoruz INŞAALLAH histereskopiyle bebeğime kavuşucam ALLAH'IN izniyle
mezuniyetin nasıl güzel denk gelmişINŞAALLAH kaptanım son bi hamleyle 7 li rakamları görsem nasıl mutlu olurum kaptanımbide tam zamanında kaptanım perşembe günü başlıyoruz INŞAALLAH histereskopiyle bebeğime kavuşucam ALLAH'IN izniyle
geçmiş olsun kuzularaBu hafta da kötüyüm.moni beni listeden çıkar lütfen
Çocuklar hasta gecem gündüz m belli değil. . Yapamiom ben bu işi. Nisan ayı başlayıp . Aldiklarimi temizlerim söz. Bu hafta 60.9
Saol kuzum dahada gidicek.... INŞAALLAH hamileliktede çok fazla almam ALLAH'IN izniylehakkında hayırlısı olsun canım, maşallah çok güzel verdin kilolarını,
Aylin hanım merhaba ben komşu 3. Takımdan Meryem. Menulerinize bakarken vicdan çorbası dikkatimi çekti. Rica etsem tarifini verir misiniz? Bu yaptığım kurallara aykırı mi onu da bilmiyorum. Takımdaki herkese selam ve sevgiler. Basarilar dilerim.Merhaba arkadaslar,nasilsiniz herkes iyidir insallah.Dunku menumu yazayim
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : vicdan corbasi
Ogle : vicdan corbasi
Aksam :Yarim kepce mercimek corbasi
3 kasik kadar kavurma
Salata Yarim dilim burma kadayif(diyarbakir kadayifi da diyorlar)
Aksam emekli astsubaylar gunu vardi.Yemege gidecegimi bildigim icin iki ogun vicdan corbasi ictim.
Su 2 lt Spor yarim saat yuruyus 7773 adim Leslie yapamadim maalesef
@aeben
Oy kaptanım benim hakkettin sen bu dereceleri bu hafta INSAALLAH her hafta böyle olurCUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 593.. ETAP
(19-26 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%1,18 ....... 10. Takım
2.......%0,936........... 8. Takim
3...........%0,880.......3. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%3,17...... @Aylin42konya (10. Takim)
2........%2,76...... @Ssy8491 (10. Takim)
3........%2,18....... @Obezzto (10. Takim)
Etap sonuncusu 5. Takımdantoplight ...%-1,33......
Sonuçların güzelliğine bakarmısınız.
takımımı birinciliğinden ve bireysellerde ki tüm derecelerinden dolayı kutluyorum.
harikasınız, hasta halimle bana bu mutluluğu yaşatıp moral verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?