Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar yarin karatay kahvltisi hazirladim dolaba koydum, fakat yarin sabah caliscam saat 6da kahvalti yapicam ama hepsini bitirebilecegimi zannetmiyorum, cok erken olunca zorlaniyorum yemede. Ve ise gittigimde saat 10da anca yemek molasi var yani kahvaltinin yarisini ara ogunle yesem olurmuuu kafam karisti ya

Kizlar yarin karatay kahvltisi hazirladim dolaba koydum, fakat yarin sabah caliscam saat 6da kahvalti yapicam ama hepsini bitirebilecegimi zannetmiyorum, cok erken olunca zorlaniyorum yemede. Ve ise gittigimde saat 10da anca yemek molasi var yani kahvaltinin yarisini ara ogunle yesem olurmuuu kafam karisti ya
Mesela ne kadarını yiyeceksin?
2 yumurtada
7, 8 zeytin
Peynir
Kuruyemiş
Kışın turp, havuç, yeşillik
Yazın domates, salatalık, yeşillik

Temel yiyeceklerini ye( yumurta, zeytin, peynir).
Ara yapacaksan yoğurda birkaç badem doğra ye
Akşama ne düşünüyorsun

Cok tsk ederim yasomum.Dedigin gibi yapayim.Aksama kadar acik duruyo,yatarken antibiyotikli krem verdi fuc..... adi onu sur dedi.Simdi pasumanimi yaptim,sargi beziylede kapattim.Kremi surunce hem cok agriyor hemde daha da fazla zonkluyor.
Sana da gecmis olsun yaseminim.Bisturi de iyi keser bilirim.Babam medikalciydi ordan biliyorum.Jiletten beter keskin.
Ay çok geçmiş olsun ablam berbat zonklar biliyorum

Bir
Tam balık zamanı dimi oh afiyet olsun :KK74:

Hanımlar bu kş meselesine bi açıklık getirin yahu 3 kaşık ne kadar oluyo mesela yarım tabak kadar oluyormu yoksa 3 ağza götürecek kadarmı? Bana göre çok az bu miktarlar :KK43:
Ona ben de hep hayret ediyorum. Yemek kaşığı mı diye de oyleymis sanırım

Maşallahı hakketmişsin, ben simite dayanamam yaa
sokak simitine bende dayanamıyorum da bu pastane simitiydi :)

Pazartesi başlıyoruz diye yiyecekleri mideme rezerve ediyorum
ahahahhh o da iyi savunmaydı :)

Canım biraz önce misafir likte geldik
Şimdi gidip menü yazdığım için çok uykum gelmesine rağmen lesli yapicam inşallah

Yok canım iyiyim çok şükür biraz diyetinde kolaylık olsun diye buzluğa sebze yemeği yaptım attım menumde sonra kaldırırken bir iki kaşık daha sebze yemeği yedim tadına bakayım dedim güzel olmuş bı kaşık daha yedim

Ayy canım çok teşekkürler desteğinizle ve bana olan guvencinizle yapacağım inşallah

Ne denir harikasın canım

Canım diyetisyen imde tavsiye etmedi evde var içeyim dedim

Çok teşekkürler canım

Tartı gününe doğru azalticam canım inşallah

Şimdiden afiyet olsun canım

Kocanın aldıkları menimde en sevdiklerimden dayanabilmissin supersin canım
yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demek :( mecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız :(

Kızlar 7 kişi spor yapmış, gerisi nerde?
yedi kişi mi? Önceki günlere oranla yine iyi bir rakam:KK45:

ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..

09CADFAC-5566-4E30-9BBA-5D60E97E6088.webp

yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demek :KK43: mecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız :KK43:

ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..
obezim bende sokak simidini özeliklede ankara simidini çok severim hatta 4tane bile yiyebilecek kapasiteye sahiptim bir zamanlar tabi yiyip kilo almadığım zamanlar :KK70::KK70:ey gidi ey:KK22:yaşlandım

Bir
Ona ben de hep hayret ediyorum. Yemek kaşığı mı diye de oyleymis sanırım
büşracım ben çok iştahlı biriyim ama yaş ilerledikçe kilo vermek çok zor ve benim gibi haşimotolu olunca herşeyi düşünerek yemek zorunda kalıyom doyduğumdan değil bazende yemek kötü oluyor yiyeceğim yemek çıkmıyor ozaman tırtıklıyorum yemekleri ama kahvaltıyı güzel yapıyorum en dolu dolu yediğim sabah kahvaltıları.

yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demek :KK43: mecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız :KK43:

Simit olsun, çıtır olsun farketmez

Evet 7 kişi, aslında spor yapmayanlari ifşa edecektim, 2 gün daha izin veriyim sonraki günler affetmem

Pamukprncess Pamukprncess dün sayfaları okurken fatma spor yapacam yazmış sonra 30dakka pump it 30 dakka yazılmış kim yazdığına bakmadım vay dedim fatma nasıl yaptı şok oldum 30 dakka bidaha geri okudum sen yazmışsın koptum gülmekten ben diyom 15 dakka zor yapıyom helal olsun fatmaya acıkta kıskandıydım:KK70::KK70:şaka tabi kıskanma değilde içimden gurur duydum .inşallah fatmacımda kilo verir ve o sporları yapar.:KK200:

Back
X