saol canım. sana da geçmiş olsun. zor valla diş de. döktürelim60kiloyum fulyam bugün birazdaha iyi olmana sevindim canım bende 2gündür dişten çektim ne olduysa bize nazarmı değdi ne bir kurşun döktürecem takıma
merhaba efser nasılsın? geri mi aldın tüm kilolarıDöndük başasil baştan
Hoşbuldukhoşgeldin.
Hiç üşenmeden hepsini geri aldımsaol canım. sana da geçmiş olsun. zor valla diş de. döktürelim
merhaba efser nasılsın? geri mi aldın tüm kiloları
Pide yemeseydin iyiymiş.Kızlar, merhaba bugün ku menum sabah yumurta , domates, zeytin,salatalik, muz yesilcayddi oglen bir tane kir pidesi yemek zorunda kaldım dukkana gittigim için aksamda tavuk bulgur pilavı ve salata vardi dunku menumle ayniydi maalesef su 2 lt icildi spor olarak da 8000 adim atıldı
AblaçığımHanımlar efser bizim eski 7. Takımdan
şaka mıHiç üşenmeden hepsini geri aldım90 lardayım
HoşbuldukEfser hgdiniz
Hosgeldin..Hiç üşenmeden hepsini geri aldım90 lardayım
Küsüratıda var kuzumşaka mıciddi misin 90 derken
akıllı veterinerim benimAbla yasakladın ya
İçemiyorum o yüzden. Cuma akşamlarına bir kadeh ayırdım amaO kadar da olsun
Menü için teşekkür ederim
Hoşgeldin takıma :)Hiç üşenmeden hepsini geri aldım90 lardayım
96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldımHosgeldin..
Sormaya korkuyorum ama kaç kilo ile ayrılmıştın??
yapma yaa tam olarak kaçsın?Küsüratıda var kuzum
Az mı yemem gerekiyor?akıllı veterinerim benimsadece senin haşimaton olduğu için karnıbaharı biraz dikkatli ye canım
2018 Nisa’nda başladım Eylül’de bitirdim diye hatırlıyorum tam 1 sene içinde geri aldımHoşgeldin takıma :)
Moral bozmak gibi olmasın da merak ettim. Ne kadar zamanda kaç kilo aldın acaba?
Abboww96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldım
Moral bozuklukla tartıya tek gözümle baktım 94 sankiyapma yaa tam olarak kaçsın?
bizimle verirsin inşallah kuzum. geldiğine çok sevindim ama tabi çok kilo aldığına üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?