Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Moral bozuklukla tartıya tek gözümle baktım 94 sanki
Herşey bizim için oldu Bir kere sil baştan diyelim hiç yaşanmamış olarak kabul ediyorum nerde kalmışdım demeye geldim
Tamam efserim yeni başlıyorsun diye düşün .

Hadi bakalım bismillah
Kaynanan napıyo

Az mı yemem gerekiyor?
Hiç de bakmadım ne yenir ne yenilmez diye ahahah bilgisiz hastayım
* Sarmısak, su teresi ve yumurta sarısı gibi besinleri fazla tüketmemelisiniz. Bu besinler tiroid hastalarının yememesi gerekenler arasındadır.
* Troit hormonlarının çalışmasını azaltan yiyecekleri (guatrojenik besinler) aşırı almamalısınız. Brokoli, turp, brüksel lahanası, lahana, karnabahar, hardal otu, kırmızıturp ve şalgam guatrojenik besinlerdir.
* Mantar ve bira mayası aşırı tüketilmemelidir.
* Yer fıstığı, çam fıstığı ve darı tüketimlerinde de dikkatli olmalısınız. Bu besinleri pişirerek tüketmeniz daha uygun olabilir.
* Diyetinizle; ihtiyacınıza uygun, yeterli düzeylerde iyot (iyotlu tuz, deniz ürünleri ve sarmısak) aldığınızdan emin olmalısınız.
* Selenyum seviyesini dengede tutmak için mercimek, mantar, ayçekirdeği ve susam tüketmelisiniz.
* Çinko bakımından zengin badem, tofu, istiridye, yengeç, tavuk ve hindi gibi gıdalar yeme alışkanlıklarınız arasında olmalı.
* E, A ve C Vitamini’ni yeterli miktarlarda aldığınıza emin olmalısınız.

efser hanım kilo verirken çok şok diyetlermi yaptınız?
Ara ara yarışmada yaptığım dönemler oldu ....Ben çok çabuk kilo verebilen bir bünyeye sahibim bu konuda metabolizmam beni hiç üzmedibu dönem içinde ne yapacak bilemiyorum ona güveniyorum sanırım benim hatam özlediğim şeylere birden dönünce önünü alamadım

Olsun canım verirsin inşallah. Tekrardan hoşgeldin ben büşra.
Çok teşekkür ederim

ozaman kendinizi yoksunluğa sokmadan herşeyden yiyeyerek kilo verin bu sefer.

Moral bozuklukla tartıya tek gözümle baktım 94 sanki
Herşey bizim için oldu Bir kere sil baştan diyelim hiç yaşanmamış olarak kabul ediyorum nerde kalmışdım demeye geldim

evet canım olmuş bir kere. geçmişe bakmıcaz. yarın sabah aç karnına tartıl ve başla bizimle. hadi hayırlı olsun yeni maratonun

Pide yemeseydin iyiymiş.
Yada akşam salatayla geçiştiredebilirdin.
Evden yapıp götüremiyor musun dükkana yemek? Daha iyi olur senin için
Canim dukkan için hemen telefon geliyor öyle gidiyorum belli bir zaman i yok belli olsa evden gotururum senin dediğin gibi ama maalesef insülin direnci olduğu için çok cabuk acikiyoacı hatta tatli krizlerim oluyor elim ayağım titriyor bu yüzden yedim

Birden acligim oluyor ve elim ayağım titriyor sonra gozum donuydöve hersehe yiyebiliyorum bu insülin yüzünden
Hipogilisemisin gl endeksine dikkat ederek beslenmesin rayyan

Pide önce şekerini tavan yaptırır sonra dibe düşürür ve birden açlık çekersin . O yüzden şekerini dengede tutacak glisemik endeksi düşük gıdalarla beslenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…