- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
dün gittim canım. ilaca ve perhize devam ediyorum. suya devam. ve tabi dinlenme. sabredicez artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gittim canım. ilaca ve perhize devam ediyorum. suya devam. ve tabi dinlenme. sabredicez artık.
Kaptanim farki yanlis yazmisim,duzelttim.66 kiloyumkızlar kilo bildirimlerini bekliyorum.
@ozlemkartal
@gezegenfeza
@boga_hatunu
@Ask933
@Heyanet
@Ya habibi
sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana
@sara_28 @Antepia27 kızlar ben hala iyileşemedim, akşam spor yapamadım zaten çocuklarla saat 10 da yattım, ah devamsızlık hakkı bizede olsa keşke, bu gün işe gelmek hiç istemiyordum ama gelmek zorundaydım![]()
monicim bu hastalık bana karbo yediriyooo
Geçen zayıflama serinvenim gayet güzel geçti beni hiç üzmedi
al bendende o kadar benimkide uykuda sorunlu kac aylik bebisin
emziren anneye gore sende az yiyormussun canim.bide aralar yok firsatmi bulamiyorsun ara ogun hic yapmazmisin?
gecmia olsun canim dis ve kulak agrisi diger agrilardan sanirim bi tik daha dayanilmaz
hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş
hoşgeldin tatlim sporda yapıyormuşsun masallah istikrarli olursan verirsin tabiki
doydunmu disinden dolayi mi yiyemiyorsun yoksa persembe diyemi ay yoksa ben suan acmiyim :)
suan kendim icin hissettigimm
sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana
guzel menu ama sabaha gore oglen az geldi aksama kadar acikip cis seyler yemen olasi canim
hosgeldin tatlim ben seyi sorucam bunu neden yaptinn nasil yaptin nerede yaptin ?
Insallah dedigin gibi hizlica gider kilolarin zayif olmal harika bi duygu
su icecekler icin yazdim yeni anne oldugumda o kadar cok sey iciyordumki karnim acikmiyordu artii iceceklerden midem bulaniyordu
4 siyah kupa masallah caycisin sanirim
yavas yavas tanicam herkesi
heeee alma artık zaten efser 100 mü olcen artıkınGeçen zayıflama serinvenim gayet güzel geçti beni hiç üzmedibu sefer metebolizmam ne diyecek bilemiyorum ,bu mevsim benim kilo tutma dönemim ağır gideceğinin farkındanyım almaktansa gr gitmesine razıyım
![]()
Herkese hayirli gunler canlar.Kilomu bildireyim
Cuma : 67.3
Bugun : 66.0
Fark : -1.o
Yuzde : 1.93
yeme kuzum karbonlar cızmonicim bu hastalık bana karbo yediriyooo![]()
Günaydın 10.takım
Herkese musmutlu bir bildirim günü diliyorum![]()
Günaydın![]()
bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni
Ben 99 kiloyum kızlar. Bu kiloyla vira bismillah diyorum. İnşallah başarırım.
Hanımlar günaydın
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar![]()
bende kilomu bildireyim
Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16
![]()
Günaydın kızlar daha tartilamadim tartilinca yazarim inşaallahkilo veren herkesi tebrik ederim
gruba yeni katılan arkadaslar olmus olmus onlarda hoş gelmişler
kızçelerim, güzel bol eksili kilo bildirimleri bekliyorum
Melabaaaa
Ben geldim
Takıma girmek istiyorum kızlaar herkeslere selamlar
Hemen kilo vermem lazım bi arayış yaptım buraya düştüm diyim kaç gündür kadınlarkülübünü okuyorum ama okuyup olmuyo bari üye olıyım gaza geliyim didim iyi ettim mi acaba
Herkese Günaydın. Ben de bildirim yapayım
Gecen hafta 80.1
Bu hafta 79.7
Fark -400
Dün daha dusuktu aslında bugün böyle gelmiş. Neyse buna da şükür. Bakalım yeni sistem ne gösterecek çok şükür 7 leri tekrar gorebildim.
Günaydın
benim kilo 61
sabit takili kaldim
kilo verecek kadar dikkat etmiyorum![]()
herkese günaydın kilom 67.9
68i görmediğime sevindim ilk kilo bildirimi ile başlıyorum bakalım neler olacak
Merhaba kızlar tartildim baslangic kilom 74
Suanki kilom 71
Fark 3 kilo
Hayırlı cumalar bacılar
Rabbım bu müberek günde ne sıkıntınız varsa gidersin inşAllah
Bol kilo vermeli bir hafta olsun![]()
Evdelerin en son porası şimdi çıktı
Bende evi toparlayıp kursa gideceğim![]()
Kilo bildirimim
Pazartesi 69,9
Cuma 69,2
Fark -700 gr
Yüzde% 1.001
Son iki gün diyet yaptım sayılmaz . Bu şelikde az az verip devam etmeyi dşünüyorum .
Arkadaşlarim bu hafta aç gezmek bana hiç yaramadıpazartesiden sonra tartı hiç aşağı inmedi.dün belki fark eder diye spor dahi yapmadım ama nafile.. iki öğünü bırakıp tekrar üç öğüne geçiyorum
Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300
günaydın kızlarrrbol eksili bir gün olur inşallah listemiz coşar
![]()
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Kilom pazartesi :70.4
Cuma:69.8
-600![]()
ah kuzum hastalıklar fena etkiledi bizi. neredeyse 3 haftadır evden çıkamadım, düzelemedimde.moni bu mikrop düzenimi iyice bozdu. ben aslında pazartesi 80.6 çıktım. salı 79.4
dedim cumaya 78 ler geliyoooooooo. ama olmadı
ben ağlamayayım da kim ağlasınaslında bakmayın o iki kiloya çok da sevinemedim. ama tabi yine de çok şükür Allahıma
![]()
Monicim ben gercekten kafayi yedim.Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirliyormusum..66.3 musum.Yani 300 gr vermisim.***10. Takım 595. ETAP ***
Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(75/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(74)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(62/57,3)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)h:65
Kerdem(68/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(99/)Yeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69
efser(/)Mezun üye.
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
inşallah görürsün canım. güzel duygu bir 10 lu atlamaktebrik ederim su 7liden 6liyi bende goreyim aminnnn
kuzum bu kadar yorma kendini hasta olursun Allah korusun.Monicim ben gercekten kafayi yedim.Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirliyormusum..66.3 musum.Yani 300 gr vermisim.Bu kadar kosturmaya akil kalmadi valla.Dun sabah 9 da kalktim,daha hic uyumadim.Uykusuzluk kafaya vurdu galiba
Sevgili kaptanlarımTahlillerimi verdim yarın sabahta diyet listemi alacağım
bu gün diyet adına bir şey yapamadım ama yarın tarihimi not alıp başlayorum
![]()
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım burada senin gibi emziren anneler var sana yardımcı olacaklardır![]()
Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim
Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100
Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok mutluyum yeniden 6 lira merhaba diyecem inşallah![]()
Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.
Büyük oğlum doğunca süt olsun diye çaya bol şeker attırdılar. 1 kupaya 4 tatlı kaşığı, şunu anladimki tatlı süt de yapmıyor, sütün tadınıda artırmıyor. Sonuç 6 hafta emdi.
Bende yavaş yavaş şekeri azalttım, epeydir tamamen kestim. Bu az ıcmis halim, 3 bardağı kahvaltıda içtim.
Akşam çayını misafire göre denediğim için 1 bardak içebildim, biraz acı olmuş![]()
Herkese hayirli gunler canlar.Kilomu bildireyim
Cuma : 67.3
Bugun : 66.0
Fark : -1.o
Yuzde : 1.93
rahatsızım da o nedenle salatayı yiyemedim. yoksa yanında mutlaka salata yerdim.
Geçen zayıflama serinvenim gayet güzel geçti beni hiç üzmedibu sefer metebolizmam ne diyecek bilemiyorum ,bu mevsim benim kilo tutma dönemim ağır gideceğinin farkındanyım almaktansa gr gitmesine razıyım
![]()
zey zey hoş geldin canım
inşallah görürsün canım. güzel duygu bir 10 lu atlamak![]()
ah kuzum hastalıklar fena etkiledi bizi. neredeyse 3 haftadır evden çıkamadım, düzelemedimde.![]()
hareketsiz kalmamayım diye evde turluyorum, güzelim havalar da eve tıkılı kaldım psikolojimde gitti gidecek
rakama takılma ödem de vardır, iyileşelim bir an önce![]()