Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla söyleyecen dimi, yoksa dilin şişerSen senenin taaaa başında doğdun bikere aplaya![]()
Ay insallahkızlar 2 takım kaldı listesini paylaşmayan, şu durumda 1, görünüyoruz.![]()
Çokmu çok oluyoruzzhem takım olarak birinciyiz hem bireyselde galiba sanırsam ilk iki derece bizde şu ana kadar açıklanan listelere göre![]()
listelere göre bireysel 1. lik kaçtı ama 2 ve 3. lük bizde gibihem takım olarak birinciyiz hem bireyselde galiba sanırsam ilk iki derece bizde şu ana kadar açıklanan listelere göre![]()
ohh hamdolsun, hadi büyük geçmiş olsun.Kızlar slm diisimi cektirdimÇok şükür kolay oldu ay çok mutluyum eve gidince geçmiş e bakacam şimdi vaktim yok hepinizi öpüyorum
daha güzel
kuzum bu sıra hiçbir hastalık çabuk geçmiyor korkma herkes aynı dertte muzdarip ben dahil. yinede doktora gitmelisininatla doktora gitmedim, oysa ki alt katımda dahiliye varneredeyse 3 hafta olacak.. şüphelenmeye başladım, korkumdan gitmiyorum dr.
Hadi insaallahkızlar 2 takım kaldı listesini paylaşmayan, şu durumda 1, görünüyoruz.![]()
pamuşum öyle de bu hafta ben bayağı az yedim ki bu yemeye bayağı asağıda olmam lazım.valla tartıya yeni pil bile koydum yok yine olmadıobezzto @yasom7272 kızlar hepimiz -300 Gr verdik hatta ben dün -600 Gr Ken dikkatli bir gün geçirmeme spor yapmama rağmen -300. Şunu söylemek istiyorum eksiliyor mu eksiliyor, diyetteyiz hedefe doğru gidiyoruz ya tam tersi homini gırtlak catlayana kadar yemeye devam etseydik + lar görürdük ve o psikoloji, yağlandigini bilmek şu az Gr vermemizden çok çok daha beter bunu biliyoruz. Pişmanlik, caresizlik, mutsuzluk, iradesizlik ne bileyim çok kötü olurduk yasadigimiz şeylerdi eskiden zaten. Odem, farklı saatlerde tartilmak akşam çok su içmek gece içmek , bunlar hepsi etkili tabi bu haftaki eksilerde.önemli olan zayiflamamiz yavaş da olsa olsun..
hayırdır kuzum
![]()
çok çok çok moralim bozuldu aybenimobezzto
Obezim nerdesin bakim kuzum.
Az verdim diye hemen karalarmı bağladın sen
Menülerin gayet iyiydi baskül az eksilmiş olsa bile yağdan inmediğini nerden biliyorsunüzülme bakim gel şöyle koçunun Yamacına
3 öğüne çıkar vakalım ama yediklerin güzeldi aynen devam tek dikkat edeceğin şey karbonu sabah yahut öğlen al akşam karbon yeme![]()