Ihhh olmaz altın gız olman için 40 yaş üstü Olmak lazımAbla gı kiskaniom benim adım yok. Şu altın kızların yanında dursam olmaz mi
Hedefin çoğu gerçekleşmişkasım ayı hedeflediklerim ve başardıklarım (yapmadığım çok şey olmuş, onar artık aralıkta inşallah)
- çatı yalıtımı yapıldı
- kitaplıkta tutulmayacak kitaplar ayrıldı (ama kütüphane kabul etmediği için bagajda duruyor onları aralıkta halledicem)
- mobilya tamir tadilat işleri bu 2 günde bitiyor (usta çağır vs baya ilgilenmek gerekti)
- 3 kitap vardı bitirecek olduğum, 1i bitti, bir tane de hedefte olmayan kitabı okudum
- organik yaşama geçiş için doğal içerikli deterjanları sipariş ettim
- Esma ile dua etmek ve namaz kısmında bir önceki aya göre daha iyiyim, tam istediğim gibi değil
- diyet spor çizelgemi uygulamaış olmanın keyfini yaşıorum
- planda yoktu ama kk forumda zayıflama takımınadayım
- probiyotik tablet kullandım bu ay
- turşu yaptım
- zeytin kurdum
- plastik yerine cam kavanozlar kullanmaya başladım (turşu ve zeytin için)
altın kız olcak haberi yokAylinn canım tebrik ederim . Bence bi 5 li rakam görüp çıkaydın listeden.
Bi de ne öyle son kilo bildirimim demek
73 bugünkü kilomAntepia27 60kiloyum
divinity gezegenfeza
gitsinkilolar01 fantastikaaa G gulsahhh01 @brkycn O optumkibbye
kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Çok tşk ederlm Ayseemm.Mezun edesin yok diyon tmm iyi de cnm.Benim de olasım yok doğruyu söylemek gerekirse.Yaş 47 olmuş,yüzüm çökmeye sanki biraz da buruşmaya başladı gibi.Özellikle gülünce biraz belli oluyor.Bi de Allah izin verirse estetik olunca 5-10 kilo arası da orda gidecek. Çok toplanacak yerim var.Ee az değil toplamda verdiğim kilom çookk fazla.60 kilo olursam 80 kilo vermiş oluyorum.Estetik olmasaydım 55 e kadar verirdim.O yüzden yeter bu kadar ama yinede bu hafta mezun olmayayım.Haftaya ne olacak bakalım.aylinim tebrik ediyorum kuzum
fırtına gibi geçtin listeden maşallah subhanallah
ayy niyeyse seni hiç mezun edesim yok
60 la mı mezun etsek ne yapsak haftaya
Hii anladımCaniC kuşhan gerçekten süper bı diyet ama birkacgun yapınca açlık kruzlerim oldu yiyince güne gitti
Bende hiç içmiyorsun sandım :)suyu yazmıyorum çünkü çok içiyorum belki aşırı içiyorum. hele diyet yaparken açlıktan suya suya yükleniyorum :))
aynen biz de ilk aldığımız avakadoyu çöpe attık ağzımıdakileri de çöpe tükürdük o kadar kötü bir tecrübeydi yani
Dün biraz saçma oldu ama iyi oldu Baskulde eksi çıktımne kada' değişik bir menü
Aynen bende kolumdan güç alamıyorum,secde den kendimi kaldiramiyorumbenim her iki kolumunda orası uzun zamandır ağrıyor, gece yatakta dönemiyorum bile sanki oralar kesilmiş gibi. tam olarak tutulan yerim de orasıydı.
Harikasın Aylin abla tebrik ederimWc ye çıktım kilomu bildirebilirim
Veee son kilo bildiririm.Çook çokk mutluyum.
Rabbime şükürler olsun istediğim kiloya indim
Geçen hafta : 63.3
Bugün : 61.8
Fark : - 1.5
Yüzde : 2.37
Sporlarımı da yazayım 3 günlük
Salı : Galiba yazdım hatırlamıyorum.
Çarşamba : 90 dk yürüyüş + 45 dk leslie
Perşembe : 65 dk yürüyüş + 45 dk leslie
Muhteşemsin, harikasınÇok tşk ederlm Ayseemm.Mezun edesin yok diyon tmm iyi de cnm.Benim de olasım yok doğruyu söylemek gerekirse.Yaş 47 olmuş,yüzüm çökmeye sanki biraz da buruşmaya başladı gibi.Özellikle gülünce biraz belli oluyor.Bi de Allah izin verirse estetik olunca 5-10 kilo arası da orda gidecek. Çok toplanacak yerim var.Ee az değil toplamda verdiğim kilom çookk fazla.60 kilo olursam 80 kilo vermiş oluyorum.Estetik olmasaydım 55 e kadar verirdim.O yüzden yeter bu kadar ama yinede bu hafta mezun olmayayım.Haftaya ne olacak bakalım.
Tartının resmini hiç koymadım.Obezim di galiba hep koyuyor.Bugün bende çektim.
Antepia27 60kiloyum
divinity gezegenfeza
gitsinkilolar01 fantastikaaa G gulsahhh01 @brkycn O optumkibbye
kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Bak aylinden altınkızlar olur 40 üstüaltın kız olcak haberi yok
Ben 40 olmadım daha 39.5Bak aylinden altınkızlar olur 40 üstü
Gezegen bence senin çözümün açlık oruçları değil canım . Bitince kıtlıktan çıkmış gibi oluyorsun ve daha fazla kilo alıyorsun .73 bugünkü kilom
Ben bugün Allah 'ın izniyle su orucuna başlıyorum, böyle olmayacak
Ona gırk diyozBen 40 olmadım daha 39.5
Ne kaa gencim
süpersinÇok tşk ederlm Ayseemm.Mezun edesin yok diyon tmm iyi de cnm.Benim de olasım yok doğruyu söylemek gerekirse.Yaş 47 olmuş,yüzüm çökmeye sanki biraz da buruşmaya başladı gibi.Özellikle gülünce biraz belli oluyor.Bi de Allah izin verirse estetik olunca 5-10 kilo arası da orda gidecek. Çok toplanacak yerim var.Ee az değil toplamda verdiğim kilom çookk fazla.60 kilo olursam 80 kilo vermiş oluyorum.Estetik olmasaydım 55 e kadar verirdim.O yüzden yeter bu kadar ama yinede bu hafta mezun olmayayım.Haftaya ne olacak bakalım.
Çok sağol canım benim.Sizlerde harikasınız süpersiniz bi tanem.Muhteşemsin, harikasın
Toplam ne kadar sürede verdin ve boyun kaçtı aylin
yeme kızÇok sağol canım benim.Sizlerde harikasınız süpersiniz bi tanem.
Boyum 1.60 gezegenim.27 temmuz buraya gelişim.4 ayda vermisim.Ama en başlarda biraz daha sıkı tutsaydım 3 ayda verirdim.Su böreklerini çikoları .... götürdüm.Bi de spora geç başladım.
Bugün karamı hakkettim değ mi gıı.Ama mutluluktan herhaldr bugün de hiç yiyesim yok
tebrikler aylincim.harika bir iş başardın.Allah bize de göstersin o günleriÇok tşk ederlm Ayseemm.Mezun edesin yok diyon tmm iyi de cnm.Benim de olasım yok doğruyu söylemek gerekirse.Yaş 47 olmuş,yüzüm çökmeye sanki biraz da buruşmaya başladı gibi.Özellikle gülünce biraz belli oluyor.Bi de Allah izin verirse estetik olunca 5-10 kilo arası da orda gidecek. Çok toplanacak yerim var.Ee az değil toplamda verdiğim kilom çookk fazla.60 kilo olursam 80 kilo vermiş oluyorum.Estetik olmasaydım 55 e kadar verirdim.O yüzden yeter bu kadar ama yinede bu hafta mezun olmayayım.Haftaya ne olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?