Ahahahh bencede aylinYok yook siz kararlısınız beni obezin avatardaki kadın gibi yapmaya.Hadi 5 rakamları gör de öyle git,e hadi 4 rakamları da gör öyle mezun ol da dersinizsonra da adam beni boşar artık.
hayırdır kuzum neye sinirlisin
Allah razı olsun ablacımFatmaaaaaa hoşgeldin canım ilk bu takıma geldiğinde etiket yapmaya calistim sana
Nasılsın canım
7. Takımdan çok arkadaş burda toplandık
Hayirli olsun bebişin canım
Çalışıyor musun neler yapiyoydun
Teşekkür ederim moni kaptanımmaşallah, sağlıcakla rabbim tamamına erdirsin
Yok yook siz kararlısınız beni obezin avatardaki kadın gibi yapmaya.Hadi 5 rakamları gör de öyle git,e hadi 4 rakamları da gör öyle mezun ol da dersinizsonra da adam beni boşar artık.
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yaşlara.dün doğum günümdü hiçbirşey yazamadım ama 2 gündür hem cok az yiyip hem de sadece hamur işi yemiş oldum dün sabah bir poaça öğlen kek akşam güzel bir ızgara et yedim bugünde sabahta öğlende pogaca yemek zorunda kaldım tamamen mecburiyet fırına gıdınce oglen hamurişi yemek durumu oldu neyse ptesi 71 küsür çıkan ben sabah tartıda 69.7 falan çıktım ama reglim ptesi başlamıştı şişkinlik desek ne kadarı şişkinliktir acaba bu durumda kilom 70 mi demek gerek bilemedim
Kınadan sonraki hafta düğün var.Kınaya bir haftada karar verilmedi herhalde
Sonrasında dediğim gibi yap tanammı ?
Doğum günün kutlu olsun canımdün doğum günümdü hiçbirşey yazamadım ama 2 gündür hem cok az yiyip hem de sadece hamur işi yemiş oldum dün sabah bir poaça öğlen kek akşam güzel bir ızgara et yedim bugünde sabahta öğlende pogaca yemek zorunda kaldım tamamen mecburiyet fırına gıdınce oglen hamurişi yemek durumu oldu neyse ptesi 71 küsür çıkan ben sabah tartıda 69.7 falan çıktım ama reglim ptesi başlamıştı şişkinlik desek ne kadarı şişkinliktir acaba bu durumda kilom 70 mi demek gerek bilemedim
Ona gırk diyoz
Amin inşallah çok sağol Aylin ablaÇok sağol divim.Sana da çok geçmiş olsun canım.Hepinizin de kol ağrısı,Rabbim şifa versin inşallah cümlemize
çoooık teşekkür ediyorum canımDoğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yaşlara.
çok teşekkürler amin inşallah cümlemizeDoğum günün kutlu olsun canım
Hayırlı,sağlıklı, mutlu, huzurlu yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?