- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bulaşıklar dağ gibi, yarısını yıkadım, enişten yazdı hadi gel ben kalktım diye. Şimdi evdeki maratona devamMenumu yazmıştım
Dün eşimle yürüyüş yapacağıma güvenip pirinç pilavını 1 tabak yedim oda yurutmedi
Yurutmeyecegini bilsem yemezdim
Maşallah Aylin abla azmine hayranım on parmağında on marifet
O kadar yoğunluğun yorgunluğun arasında spora da fırsat buluyorsun hani zaten yapıyon ama üstüne ekleyerek
Katılım arttıkça bende azim yapıyorum
Darısı ablama inşallah
Yoğunluğu biraz azalsa
Ben ona çare buldum. Marulu boş yiyorumYeni hafta p..tesi candir. Pes etmiyorum. Öğlen oglus pastası yesem de bi dilim . Bugün dikkat etmeliyim. Salata yapmak zman alıyor zor yahu. Neyse malzeme almaliyim. Bugün ne pişirsem aslında evde sebzem de var galıba et taVUK kıyma olmadan yemek yapamiom var mı benim gbi olAn ya. Diger türlü elim hep karbona gidio
Ağır yiyeceklerden kaçınıp çiğ sebze, meyva yersen daha iyi olurbirde merak ettiğim bu üç gün mideme tek lokma gitmeyecek ondan sonraki nasıl beslenecem hemen pide yemek gibi bir hayalim var
Ağır yiyeceklerden kaçınıp çiğ sebze, meyva yersen daha iyi olur
Aylinim onun diyete başlaması mucize olur almanyada bizim türkler sadec e yemek için yaşıyor ellam masaları gorsen yok yokkYarın başla,bi besmele çek kır şu şeytanın bacağını hadi göreyim seni.Bak bi de kınaların düğnlerin vs çok oluyor.Güzel güzel fit bir şekilde giyersin elbiselerini ne dersin
Bir yada iki günpeki ama kaç gün sürecek bu gezegenim
Kadının canı çekecek yasomAylinim onun diyete başlaması mucize olur almanyada bizim türkler sadec e yemek için yaşıyor ellam masaları gorsen yok yokk
:)) yahu git yemek ye, kendine işkence yapma allasenaçım ben aç
Ben geldim canlarım
Diyetisyen randevum iyi geçti.verdiğim kilonun tümünü yağdan vermişim.yalnız halen ödemin var, ceviz suyunu içmiyo musun dedi.ceviz suyunu yapmaya üşeniyorum dedim.tabii cumartesi günü yedigim lahana turşusundan ve sabah yediğim hindi fümelerden hiç bahsetmedimaman napiimm her sabah her sabah aynı şeyler yenmiyo
Açlık orucunu sonuna kadar savunurumda, seninki bana tuhaf geldi.açım ben aç
Önceki gittiğimde söylemistim.içinde bir madde var ( şu an hatırlamıyorum) çok ödem yapar demişti.haftada bir kere izin verdi.ben iki günde bir yiyorumsen yine söyleseydin, belki onu ekler başka biseyi çıkarırdı
Obezim biliyonmu o fumelere gicik oluyodum ama diyetisyen verdi sandığımdan hiç ses etmiyordum yemeyecen bidaha hazır gida gebertirim maydonoz yeBen geldim canlarım
Diyetisyen randevum iyi geçti.verdiğim kilonun tümünü yağdan vermişim.yalnız halen ödemin var, ceviz suyunu içmiyo musun dedi.ceviz suyunu yapmaya üşeniyorum dedim.tabii cumartesi günü yedigim lahana turşusundan ve sabah yediğim hindi fümelerden hiç bahsetmedimaman napiimm her sabah her sabah aynı şeyler yenmiyo
Onlara soyle dünyada çok ac insan varKadının canı çekecek yasom
Çok doğrusun, çoğu yemek için yaşıyor. Tabaklarına alıp beğenmedim diye getirip dökenlerde oldu
Anlayacak tipler deyil malesefOnlara soyle dünyada çok ac insan var
Ben geldim canlarım
:)) yahu git yemek ye, kendine işkence yapma allasen
Bir yada iki gün
Fazla deyil sonra yavaş yavaş normal yemeye gecebilirsin(diyetisyen menusune)
Açlık orucunu sonuna kadar savunurumda, seninki bana tuhaf geldi.
Içtiğin süt haricinde şekerli bişey aliyormusun?
Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.tamam canım sağolasın
hayır canım şekerli şekersiz hiç bişey yok canım sadece su içiyorum bol bol bide detoks çayını şimdide dört beş tane çiğ badem yedim ondan bişey olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?