Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bulaşıklar dağ gibi, yarısını yıkadım, enişten yazdı hadi gel ben kalktım diye. Şimdi evdeki maratona devam

Ben ona çare buldum. Marulu boş yiyorum

Yarın başla,bi besmele çek kır şu şeytanın bacağını hadi göreyim seni.Bak bi de kınaların düğnlerin vs çok oluyor.Güzel güzel fit bir şekilde giyersin elbiselerini ne dersin
Aylinim onun diyete başlaması mucize olur almanyada bizim türkler sadec e yemek için yaşıyor ellam masaları gorsen yok yokk

Ben geldim canlarım

Diyetisyen randevum iyi geçti.verdiğim kilonun tümünü yağdan vermişim.yalnız halen ödemin var, ceviz suyunu içmiyo musun dedi.ceviz suyunu yapmaya üşeniyorum dedim.tabii cumartesi günü yedigim lahana turşusundan ve sabah yediğim hindi fümelerden hiç bahsetmedim aman napiimm her sabah her sabah aynı şeyler yenmiyo

Aylinim onun diyete başlaması mucize olur almanyada bizim türkler sadec e yemek için yaşıyor ellam masaları gorsen yok yokk
Kadının canı çekecek yasom
Çok doğrusun, çoğu yemek için yaşıyor. Tabaklarına alıp beğenmedim diye getirip dökenlerde oldu

sen yine söyleseydin, belki onu ekler başka biseyi çıkarırdı

Obezim biliyonmu o fumelere gicik oluyodum ama diyetisyen verdi sandığımdan hiç ses etmiyordum yemeyecen bidaha hazır gida gebertirim maydonoz ye

sevindim canım yağdan kilo vermene ne kadar kilo vermişsin peki merak ettim

ceviz suyunda erinecek bişey yokki gülüm ben her gece yapıyorum sabah içiyorum bir aya yakın oldu alıştım artık

Bir yada iki gün
Fazla deyil sonra yavaş yavaş normal yemeye gecebilirsin(diyetisyen menusune)

tamam canım sağolasın

Açlık orucunu sonuna kadar savunurumda, seninki bana tuhaf geldi.
Içtiğin süt haricinde şekerli bişey aliyormusun?

hayır canım şekerli şekersiz hiç bişey yok canım sadece su içiyorum bol bol bide detoks çayını şimdide dört beş tane çiğ badem yedim ondan bişey olmaz heralde

tamam canım sağolasın

hayır canım şekerli şekersiz hiç bişey yok canım sadece su içiyorum bol bol bide detoks çayını şimdide dört beş tane çiğ badem yedim ondan bişey olmaz heralde
Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.
Mesela denizde kaybolan biri, bütün enerjisini suyun üstünde kalabilmek için harcıyor, enerji bittiği zaman sen ne kadar istersen iste kolların, bacakların hareket edemez hale geliyor, sonra yavaş yavaş dibe çöküyorsun dedi.
O zaman kafamda sulandırılmış meyva suyunun ve ballı limonlu suyun önemi iyice oturdu. Vücut halsiz kalsada, meyva suyunu içince yemek yemiş gibi oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…