Sağol ablasının kuzusuMenumu yazmıştım
Dün eşimle yürüyüş yapacağıma güvenip pirinç pilavını 1 tabak yedim oda yurutmedi
Yurutmeyecegini bilsem yemezdim
Maşallah Aylin abla azmine hayranım on parmağında on marifet
O kadar yoğunluğun yorgunluğun arasında spora da fırsat buluyorsun hani zaten yapıyon ama üstüne ekleyerek
Katılım arttıkça bende azim yapıyorum
Darısı ablama inşallah
Yoğunluğu biraz azalsa
Hep benmi dövecem dimiSağol ablasının kuzusuSizde beni daha çok azimlendiriyorsunuz.Siz yapınca bende heveslendim.Evet çok yoğun oluyorum ama bu ara biraz daha sakinim.Hele geçen cuma koşturmamı yoğunluğumu anlatamam.Cuma olduğunu bile unutup kilomu bile bildirmeyi unutmuşum.
Bu arada dikiş mak ki işlerimi hallediyorum yoğunluk yokken
Ablanı da başlatıcaz inşallah.Ya başlıcak ya başlıcak uçarı kaçarı yok.Yoksa sonu buolucak
gezegenfeza cım
Bi su böreği açayım da 3-4 dilim yiyeyim dedim veromHamur yok yapma yav
Hee tabee hep sen mi dövecen.Yarın başlıyon demi.Gözün korkmasın o kadar da zor değil.1.level bu tabii.2. levele kadar alışırız zatenHep benmi dövecem dimi
Başlarım söz
Hocaam sorumu okudun mu
Afferin kıs sanaSüper olur derim
Aboow!!!!! Bi de ben göreydim merak ettim.Masalarda yok yoksa dediğin gibi gezegenin zayıflaması gerçekten mucize.Aylinim onun diyete başlaması mucize olur almanyada bizim türkler sadec e yemek için yaşıyor ellam masaları gorsen yok yokk
Canım beniimm yarın son günün az kaldı.Tartı da mükafatını görücen inşallah.Hatta bi daha yapayım diyeceksin belki de.İnan şu anda bende açım.Fırına brokoli attım pişiyor yoğurtla onu yicem.Biz de senden çok farklı değilizaçım ben aç
İnanmıyoruuumm yazık yaaKadının canı çekecek yasom
Çok doğrusun, çoğu yemek için yaşıyor. Tabaklarına alıp beğenmedim diye getirip dökenlerde oldu
Çok güzel obezcim tebrik ederim canım.Valla ben her sabah aynı şeyleri yemekten hiç sıkılmıyorum.Ben de bi gariplik var herhalde.Yumurtam peynirim olsun başka bişi olmasa da olurBen geldim canlarım
Diyetisyen randevum iyi geçti.verdiğim kilonun tümünü yağdan vermişim.yalnız halen ödemin var, ceviz suyunu içmiyo musun dedi.ceviz suyunu yapmaya üşeniyorum dedim.tabii cumartesi günü yedigim lahana turşusundan ve sabah yediğim hindi fümelerden hiç bahsetmedimaman napiimm her sabah her sabah aynı şeyler yenmiyo
Obezim biliyonmu o fumelere gicik oluyodum ama diyetisyen verdi sandığımdan hiç ses etmiyordum yemeyecen bidaha hazır gida gebertirim maydonoz ye
Dur atayim saa ama canim çekerse günah benden gitti benim hiç canim çekmedi valla okadar şeyi görünce midem almaz benimAboow!!!!! Bi de ben göreydim merak ettim.Masalarda yok yoksa dediğin gibi gezegenin zayıflaması gerçekten mucize.
Bitir saram sen bakma obezebugünde bitti sayılır bir yarın kaldı dayanabilirsem tabiki bir şeye başladım ya bitirme huyum var
Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.
Mesela denizde kaybolan biri, bütün enerjisini suyun üstünde kalabilmek için harcıyor, enerji bittiği zaman sen ne kadar istersen iste kolların, bacakların hareket edemez hale geliyor, sonra yavaş yavaş dibe çöküyorsun dedi.
O zaman kafamda sulandırılmış meyva suyunun ve ballı limonlu suyun önemi iyice oturdu. Vücut halsiz kalsada, meyva suyunu içince yemek yemiş gibi oluyordum
Aylin attim bakkBitir saram sen bakma obeze
Kıs obez yoldan çıkarma kadını yahuu
Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.
Mesela denizde kaybolan biri, bütün enerjisini suyun üstünde kalabilmek için harcıyor, enerji bittiği zaman sen ne kadar istersen iste kolların, bacakların hareket edemez hale geliyor, sonra yavaş yavaş dibe çöküyorsun dedi.
O zaman kafamda sulandırılmış meyva suyunun ve ballı limonlu suyun önemi iyice oturdu. Vücut halsiz kalsada, meyva suyunu içince yemek yemiş gibi oluyordum
Hiç canım çekmedi.Ama gezegenim böyle masalar varken zayıflaman çok zor.İradeni daha da çok zorlaman lazım.Gitmesen olmaz mıDur atayim saa ama canim çekerse günah benden gitti benim hiç canim çekmedi valla okadar şeyi görünce midem almaz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?