Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol ablasının kuzusu Sizde beni daha çok azimlendiriyorsunuz.Siz yapınca bende heveslendim.Evet çok yoğun oluyorum ama bu ara biraz daha sakinim.Hele geçen cuma koşturmamı yoğunluğumu anlatamam.Cuma olduğunu bile unutup kilomu bile bildirmeyi unutmuşum.
Bu arada dikiş mak ki işlerimi hallediyorum yoğunluk yokken
Ablanı da başlatıcaz inşallah.Ya başlıcak ya başlıcak uçarı kaçarı yok.Yoksa sonu bu olucak
gezegenfeza cım

Hep benmi dövecem dimi
Başlarım söz

Hamur yok yapma yav
Bi su böreği açayım da 3-4 dilim yiyeyim dedim verom Çok canım istedi.
Şaka şaka ben dışarıya sipariş üzerine mantı,baklava,puaça,kurabiye vs yapıyorum.Kayserili de olunca da mantı çok gidiyor.Hergün mantı yapıyorum.Hiç elim undan çıkmıyor yani.

Çok güzel obezcim tebrik ederim canım.Valla ben her sabah aynı şeyleri yemekten hiç sıkılmıyorum.Ben de bi gariplik var herhalde.Yumurtam peynirim olsun başka bişi olmasa da olur

Bir tatlı kaşığı hakiki kestane balı yiyeyim o zaman iyi gelir belki gerçi şu anda daha iyiyim sütüme zerdeçal kattım yeşil çayla zencefili çıkardım bu akşamlık tadı böyle daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…