Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hep sevmedigim seyleri paylasiliyor sütlü tatlu sevmeyiz ki biz. Hosgeldin..size bol sans ihtiyaciniz olacak azimli olan kazansin
Şimdi bana canını çektirmem için bütün tatlı türlerini paylaştırtma

Öz güven patlaması yaşıyorsunuz resmen... Profiterolleri, bazlamaları, poğaçaları yiyin sonra birde bize şans dileyin oldu canım cuma görüşürüz

Oy çok kremalı biz almayalım çilekleri alabilirim sadece
ben takımıma güveniyorum rakibem
Başarılar rakibecim

@erigim kaptanım gidişatınız belli
judiee canım ben rakibim gerçi ama yinede tavsiyede bulunayım :) bugünlük pilav, ekmek tipi şeyler tüketme, bak sonra löp löp yağ oluyor

ayyy o ne öyle biz kendimizi seviyoruz canım vücudumuz da bizi seviyo sen onu götür götür burda yiyen olmaz ziyan olmasın ama çok güzel görünüyor belki sizin takımdan yiyen olur
Bazılamayı yerken aklın nerdeydi kuzum

yok canım ızgara salata yoğurt ye hatta bugün çorbada yeme bazlama hepsini karşılamış
Judiee hadi ufak tefek kacamaklar son ver canım yaptığın spor boşa gitmesin bu hafta 49lu rakamları görelim bence

Cuma konuşalım canım cuma nazar olddu k galiba

aynen öyle olur yemeyeyim o zaman sebzeler mideye

Bazılamayı yerken aklın nerdeydi kuzum

uykunun verdiği şey diye bir bahane uydurayım ben de açıklayamam başka türlü

yok canım ızgara salata yoğurt ye hatta bugün çorbada yeme bazlama hepsini karşılamış
Judiee hadi ufak tefek kacamaklar son ver canım yaptığın spor boşa gitmesin bu hafta 49lu rakamları görelim bence

tamamdır kaptan bu hafta yoğurtculuk işine başlayayım tekrardan ama süt kesildi annem yoğurt yapamadı ısrar etmem gerek hazır yoğurt ağır geliyor bana

Ahh canimm @erigim inde soylesigo gibi ben hicbise yapmasamda 500 kalori yakiorum :)) o pogaca gitti bile. Cuma gunu gorusuruz kim sansli kim sanssiz
Ne mutlu sana, evladının sayesinde kalori yakıyorsun... ALLAH bağışlasın.

Cuma konuşalım canım cuma nazar olddu k galiba
Yok canım size bir şey olmaz, en kötü ihtimalle birinci değil ikinci olursunuz :)

Bu hafta 1.5 2 kilo vericem kafama koydum
Bize inat

aynen öyle olur yemeyeyim o zaman sebzeler mideye

uykunun verdiği şey diye bir bahane uydurayım ben de açıklayamam başka türlü
Toparlarsın canım, moralini yüksek tut diyetine sıkı sıkı sarıl :)

Sagol canim Allah razi olsun :)) yok size inat degil kendime inat nefsime inat vercem o kilolari :)))!+=

TE="E-brulim, post: 43095277, member: 95276"]Amin ecmain canım :) bu azimle cumaya harika bir sonuç alacağına eminim, yılmak yok :)[/QUOTE]
Insallah canimm :))

@erigim Canım bu hafta biraz kilo aldım haftaya kadar toplayıp gireyim listeye. Nasıl çok verince izine ayrılmıştım alıncada toparlayıp gireyim olur mu?
Hala yatakdayım ben eşimde annesine gitmiş bana not bırakıp.Kaynanam çok dolduruyor (Daha bir yıllık evlisiniz hep hasta,kilo aldı başını gidiyor falan diyor) korkuyorum ayrılacaz diye ama çok yorgunum yataktan kalkıp normal davranamıyorum doktora sordum antibiyotik yorgunluğu dedi Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?

Ahh canim nedir bu kaynanalarin sinsiligiiii...
Esin dinliyomu bari annesini soylediklerini
eger doldurusuna gelmiyosa sarun yok
sonucta hastasin yani imza atarken bile hastalikda saglikda diye atiyoruz o imzayi
esine anlatabilirsin canim k.bakma hastaligim yuznden seninle ilgilenemiyorum cok halsizim nolur anla beni vs dersen anlar heralde..

allah bu ara bozan kaynanalari nasil biliyosa oyle yapsin

Canım eşim aşırı anlayışlı bir insan hiç takılmaz öyle şeylere ama kaynanam çok konuşuyor ve sanki yavaş yavaş etkileniyor gibime geliyor.Çünkü hiç zayıflamam için baskı yapmazdı hatta cuma günü antibiyotik içiyorsun diyet yapma dedi ama dün bence akşam yeme diyetine duy falan dedi anlamıyorum. Kaynanam bana hediye almış güya 4xl gömlek tabiki büyük oldun birde diyorki ne biliyim büyük olacağını bana large olursa sanada anca bu olur dedim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…