Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ödemdir tabi
Gıcık oluyorım ben de Pazartesi tartısına

İnşallah ödemdir canım çünkü serbestim diye dikkat etmiyorum yediklerime açıkçası ama şunu söyleyeyim midem küçülmüş dün biraz fazla kaçırdım gece boyu ağrıdı ve ağrısı sırtıma vurdu açlıktan değil göz açlığından yedim annem yanımda sevdiğim yemekleri yapıyor yemeyip ne yapayım hazır serbestken dimi ama

İyi yaa midenin küçülmesi
Serbest gün derken nasıl oluyor yani
5:2 diyeti falan mı
Afiyet olsun :))

Canım ne yaptın da 3gunde 2.6 verdin
canım ölümüne bir diyet yapıyorum :) bir gün protein bi gün lif bi gün protein şeklinde cok zor ama belki cok sağlıklı değil ama belirli bi kiloya düşüp sonra diyetisyenin verdiği listeyle sabit kalamyı hedefliyorum tak etti canıma bi ileri iki geri :)

monicim gecmiş olsun.bugun daha iyisin umarım..

kuymak yediğin vakit ki biz ona muhlama deriz tüm gün başka bir sey yemesen de olur, kalorisi o kadar yüksek

Ben grip olduğumdan 2.80 yattım tüm gün şimdi işe gideceğim
geçmiş olsun

Günaydın , sabahınız hayrolsun
aybenim nasılsın? Artık gel lütfen , seni çok özledim.nasıl gecti hayırlı işlerin merak ediyorum..

Yiyince alınıyor demi korumada keşke almasak sen izindesin canım nasil gidiyor rahat yiyiyormusun yerken vicdan yapiyormu insan yada kalori hesapliyormusun farkında olmadan

Kalori hesabı yapmıyorum ama vicdan yapıyorum canım sevdiğim yemekleri yerken bile sanki suçluluk hissediyorum ama diyetisyenim böyle dediyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum ve uzun zamandır yemediğim yemekleri yiyorum çok özlemişim valla

İyi yaa midenin küçülmesi
Serbest gün derken nasıl oluyor yani
5:2 diyeti falan mı
Afiyet olsun :))

Yok canım 7 aydır diyette olunca diyetisyenim iki hafta ara verelim diyeti unut normal hayatına geri dön defi iki hafta sonra sil baştan yeniden diyete başlıyoruz o yüzden bu iki hafta istediğimi yemekte serbestim

İyi yapıyorsun afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…