Kaptancim geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
benim tansiyon fırladı bugün, çok kalabalıkta bunalıyorum ben. kötü olunca balkona çıkıp limonlu su içtim. hala yüksek, yatıcam erkenden.
Yaa karadeniz usulü kahvaltıydı yani kuymak falan vardı menemen omlet sahanda yumurta yani öyle patlayası yemedim eskisi gibi. Eskiden nefes alacak yer kalmayana kadar yerdim o kahvaltıyıDenge şaştı de geç
Yok öyle
Şu dışarıda kahvaltının detaylarını alalım
Ekmek kaç dilimYaa karadeniz usulü kahvaltıydı yani kuymak falan vardı menemen omlet sahanda yumurta yani öyle patlayası yemedim eskisi gibi. Eskiden nefes alacak yer kalmayana kadar yerdim o kahvaltıyısonra da 1 dilim kek başka bişi yok
İyi geceler canımDükkanı ben açtım
Ben kapatıyorum
İyi geceler herkese
Güzel menü canım afiyet olsunKahvaltı :
Bir büyük kase chialı, ballı, muzlu yoğurt
Öğle:
Yok
Ara:
N**** (Siyahi) bold
Ara:
Elma
Akşam:
Bir büyük tabak nohutlu pilav
Yoğurt
Salata
Sivri biber turşusu
Spor
Bir buçuk saat aşırı basit egzersiz
5 dak yavaş tempo yürüyüş
Su
2 litre
Yemek henüz yemedim ama menü bu
Akşam yemekten, yatana kadar herhangi birşey yersem mutlaka yazarım
moni
8 yıl önce özel doktora gitmiştim. akapunkturla beraber diyet yapmıştım. çok az da yürüyüş. yani aktif spor yapamadım. 65 e kadar düştüm. sonra bıraktım.60 ı göremedim yani. ama olsun çok güzeldi.
o zaman onun verdiği diyet programına uydum. ekmekli, yağsız ve yavan yemekli bir menüydü. şu an öyle bir menü istemiyorum. yapamam. bir de o kadar bütçe ayırmak istemiyorum artık. ondan gitmiyorum. beyni odaklasam sorun kalmayacak. yolu biliyorum zaten. ama beynimi odaklayamadım bir türlü sorun o
iyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
benim tansiyon fırladı bugün, çok kalabalıkta bunalıyorum ben. kötü olunca balkona çıkıp limonlu su içtim. hala yüksek, yatıcam erkenden.
Benim de . seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım , mesela herkes kilo verirken ben bu hafta almışım. Yazasım gelmedi benim de. Ama herkes gibi ben de yazdımLonely single girl canım yazınca moralim bozuluyor
Çook geçmiş olsunnniyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
Teşekkür ederimGüzel menü canım afiyet olsun
Hemde nasıl değer
Gerçekten önemli olan beyni odaklamak ve dediğin gibi yavan yemekler değil diyet demek, son zamanlarda öyle gelişti ki tarifler Hurma ve kakao ile Harika bi tatlı yapıp tatlı istediğini giderebiliyorsun veya avakadoyla mis gibi bir tost yani bu şekilde maddiyata göre menü çeşitlendirince diyet kafasında olmuyor insan gözü doyuyor bi kere
Çok geçmiş olsun kaptanım
Sağolİyi geceler canım
Çok iyiBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Sucuklu menemen
Süzme peynir bir kare
Bi iki çatal tulum peyniri
Bir dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
Avakadolu ton balıklı tam buğday dürüm (tam buğdaylı tortilla ile yaptım)
Ara
Üç tane gün kurusu kayısı
Şekersiz çay
Su
2 litreyi anca bulmuştur diye tahmin ediyorum hesaplayamadım bugün
Spor yok bugün
Haklısın onu birara ben de yapıyordum.deneyeyim tekrarBen akşam hurma yiyorum bir veya iki tane.bütün atıştırmalık istegimi bastırıyor.belki sizde de faydalı olabilir
En en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?