Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hiç kaçamak yokkk kahvaltı güzeldi evde bile jog atarak geziyorum çok pis gaza geldim

Dün sabah tost yedikten sonra camiye gittim, ara öğün saatinde eve gelip cikitop yedim. Buraya kadar normal.
Eşim kalkıp kahvaltı yaparken dünden kalan but vardı, onu yedim. Büyük oğlum işten gelince domates yedim. Lâkin doyma hissi bi türlü gelmedi.
Hazırlanıp dünürüme gittim, tatlı, bisküvi ve fıstık vardı, 3 tane fıstık yedim, 1 saat oturup kalktık. Ordan bir büyüğümüze uğradık, yarım saat oturup kalktık.
Sonra kızıma geçtik. O da çocuklar için biyer kiralamıştı, evde kutlamadiklari için yemeği yoktu.
Damat dışardan alıyım dedi, aldırmadık. Erkeklere sucuklu yumurta yaptık, bizde en hafif budunlarımızla geçiştirdik. Yine doymadım, son yediğim tuzlu fıstık sağolsun, doyurdu.
Sabah uyandığımda tartiya çıkmaya korkum amma güzel bi sonuç gördüm, - 300

Elektrikli süpürge alacağım, tavsiye için bdv ye konu açtım, hatam oymuş.
Bdv kalabalık diye açtım, sutlandim
Bana sor hayatım
Suyla çalışanlardan alma
Torbasizlardan alma
Dik olanlardan alma
Kablosuz alma

Torbalı, kablolu, kaplumbağa gibi ve susuz alabilirsin

Ben bile gsza geldim.fasulyeden ben de kitlendim kendı kendime naçizane.

M

Maraton torbasızi gözüme kestirdim
Marka aynı deyil, torbasız kullandım, memnun kalmadım.
Sulu annelerde var, sevmedim.
Kablosuz kızımın alt katta var, iyi hoş, bana gitmez.
1 dik büyük süpürgem var, kenar köşe çektiremiyorum.
Birde küçük ve torbalı var, değişikli kullanıyorum

Yarışmamız 609. Etap sonuncusu 10. Takımdan Pamukprncess

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Araştırdıkça kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…