Bence güzel menu. Afiyet olsunKahvaltı: 1.5 haşlanmış yumurta
domates salatalık
yarım dilim ekmek
Kahve
Öğle: 1 yumurta
domates
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Kahve
Hurma kuru kayısı
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 yk et
salata
Ara: yoğurt (belki)
Su: 3 lt
O konuda hepimiz muzdaribiz.benim aklıma bir yöntem geliyor aslında; diş fırçalamak ve sınrasında ağzımıza hiçbirşey sürmemek.burda da dişimi fırçaladım diye yazabiliriz , belki yazınca kendimizi sorumlu hissederizKızlar dün konuştuğumuz konu vardı ya..şu akşam yemeginden sonra keyif yaparken kendini engelleyememe olayıçok utanıyorum çok pişmanım şu an
Ben yokumHAFTANIN SPOR DERECELERİ
1. @hedef56 1285 puan
2.IKokunhuzur 1040 puan
3. @Havlemina 1020 puan
4. @breeze3535 960 puan
5. @gezegenfeza 955 puan
6. @nesyaaaaa 765 puan
7. @Cascade_ 720 puan
8. @60kiloyum 680 puan
9. @Shezofren88 620 puan
10.obezzto 510 puan
11.zeyneppk 490 puan
12. @tatlu 458 puan
13. @karamelli_turta 450 puan
14.vorones 420 puan
15. @optumkibbye 420 puan
16. G gitsinkilolar02 360 puan
17. @Ssy8491 303 puan
18. @Zhre_ 300 puan
19. @MorVampirella 285 puan
20. @Amor-a 250 puan
21.zezeozge & sara_28 240 puan
22. ve sonuncular 0 puanla
@Ya habibi55
@Sarayca
@Pamukprncess
@Kumsal ve deniz
@gulsahhh01
@GIDI
@april1109
doyduğunu hissetmemen çok normal çünkü bir şey yememişsin gezom.listen nerde hani?Sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost
Ara
2 cikitop
Öğle
1 küçük tavuk bud
Ara
4 cherry domates
Akşam
2 lokma ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Domates, salatalık, paprika
Son ara 2 avuç fıstık
Su
3 lt
Spor yok ( 16 kg lahmacunu saymazsak)
Torunumun doğum günü kutlamasina gittim.
Bugün bir türlü doyduğumu hissetmedim.
Sadece fıstığı fazla yedim, ne çiko ne pasta elimi bile sürmedim
Wydra
olabilir denemek lazım tabii..ben de diş fırçaladıktan sonra yemek yemem bayağı bir süre, o temizlik hissi kaybolmasın isterim.aslında evdeki diğer bireylerde de uygulamalı,biz de elebaşı eşimdir, ilk onda uyguluycam yöntemi :)O konuda hepimiz muzdaribiz.benim aklıma bir yöntem geliyor aslında; diş fırçalamak ve sınrasında ağzımıza hiçbirşey sürmemek.burda da dişimi fırçaladım diye yazabiliriz , belki yazınca kendimizi sorumlu hissederiz
Sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost
Ara
2 cikitop
Öğle
1 küçük tavuk bud
Ara
4 cherry domates
Akşam
2 lokma ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Domates, salatalık, paprika
Son ara 2 avuç fıstık
Su
3 lt
Spor yok ( 16 kg lahmacunu saymazsak)
Torunumun doğum günü kutlamasina gittim.
Bugün bir türlü doyduğumu hissetmedim.
Sadece fıstığı fazla yedim, ne çiko ne pasta elimi bile sürmedim
Wydra
Bu cümleye katılıyorum. En güzel şeyi bir kere reddedebilirsem daha sonrakilerde hırs yapıyorum. atıyorum ben geçenki güzel pastaya bile hayır dedim şimdi bunu mu yicem diyorum ben kendime.ama bir defa yedim mi hadi bisey olmaz deyip ipin ucu kaçıyor bende de.Öğle sağlam olmuş. Çok fazla doyurucu bi menu
Pek diyet r benzememış. .özelliklé misafirlikte reddediklerimiz bizé en cok motivasyon kazandıranlardir yani ben öyleyim . Yediklerim de en çok pişman eden oluyor
Aa süper fikir. Ben varım. Burasının en güzel yönü bu zaten. Sorumluluk duygusu. Ben bu akşamdan itibaren disimi fircaliycam.O konuda hepimiz muzdaribiz.benim aklıma bir yöntem geliyor aslında; diş fırçalamak ve sınrasında ağzımıza hiçbirşey sürmemek.burda da dişimi fırçaladım diye yazabiliriz , belki yazınca kendimizi sorumlu hissederiz
O konuda hepimiz muzdaribiz.benim aklıma bir yöntem geliyor aslında; diş fırçalamak ve sınrasında ağzımıza hiçbirşey sürmemek.burda da dişimi fırçaladım diye yazabiliriz , belki yazınca kendimizi sorumlu hissederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?