Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aylinim nerelerdesin gıııı gelde iki lafın belini kırak
Ah saram napıyım canım benim işlerin içinde kaldım.Daha yeni yattım.Bir yandan tarhana bir yandan salça bir yandan turşu imdaaattt.Bunlarla uğraşırken haşhaşlı,peynirli ve leopar puaça siparişi geldi.Bugün onları yaptım götürdüm.Geldim koştur koştur yemek yaptım.Sonra koştur koştur pazara.Turşuluk ve salçalık domates aldım.Akşam turşularımı yaptım anneme de tabii.Sonra haydi tarhana ovalamaya elemeye.Az kurumuşlar eleyemedim yarına kaldı.Yarında salça yapıcam sipariş.

Bunların üstüne hemşire arkadaşım aradı arkadaşlar mantı,puaça,pasta,börek kurabiye istiyorlar dedi.Anlatmayla yoruldum,işte böyle saracım.O yüzden pek giremiyorum.Ancak yatınca kk yı okuyabiliyorum.Tel elimde uyuyup kalıyorum sonra.

Günaydın güzel takımım Natsume geçmiş olsun..

Size bir sorum var telefondan yazarken mesajıma fotoğraf eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapacağım ?
Dosya ekleden olmuyor mu canım.Ben hep tel den yazıyorum ve resim yüklüyüyorum.Ama bi sorun olmuyor

Ondamı kendin yapıyorsun?
Kız tarif ver hele belki ben yaparım
Evet canım kendim yapıyorum çok güzel oluyor.Ama biraz zahmetli.Yarım cevizleri ipe diziyorsun.Sonra pekmez,su un ve nişasta karışımına bandırıyorsun.Bandırma işlemini 1 yada 2 kere yapıyorsun o senin isteğine kalmış.Dışını biraz kalın istersen 2 kere yapıyorsun.Ben 2 kere yapıyorum hazırlar gibi oluyor.Sonra asıp 1 hafta kadar kurutuyorsun

Allah kolaylık versin canım bu kadar şeyi yapıp yemeyip üstüne bide kilo vermende ayrıca takdire şayan

Günaydın kızlar
Ben yine başladım ya
Dün 3 lt su 4 km yürüyüş ve saat 13 ten sonra doğru dürüst bir şey yemememe rağmen nasıl +1çıkıyorum ya
Ama tabi 3 gündür sürwn tuvalet problemi başlıca sorun sanırsam. Umarım bugün çözülür günr maalesef harika başlayamadaçım ama tek dwrdim bu olsun ya

Kabızlık sorunu başlı başına artı çıkma sebebi canım takma kafana bunu içtiğin suyuda atamadıysan vücut ödem yapmış olabilir bunlar moralini bozmasın sen çok ilerleme kaydettin topla kendini ve bugünde dikkat et yediklerine tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…