- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ondamı kendin yapıyorsun?Bende çok seviyorum.Yerim diye yapmıyorum
Ayy sorma saram, bizde sivasa gidince ekmek hiç yemeyiz, katmeri çok sevmem beni cabuk kesiyor, doyurmuyor. Ama her sabah çöregini yeriz.
Etliekmegini taze yeriz, kalani yemeyiz.
Çok yemek seçtiğimiz için bizi yemeğe davet eden çoğu zaman etliekmek yaptırıyor
Bende çok seviyorum.Yerim diye yapmıyorum
Senin diyet nasıl gidiyor
Hadi yeni gelenlere kendimi tanıtıyım.
44 yaşında evli 3 çocuk annesiyim.
Almanyada yaşıyorum.
Yaklaşık 17 senedir her yaz kilo verip kışın alırdım.
Verdiğim kiloyu koruyamayinca sadece yazları deyil, bahar, kış sürekli dikkat etmeye başladım.
Geçen sene hedef kiloma ulaşıp mezun olmuştum, malesef onuda koruyamadım.
Bu sene inanılmaz zorlanıyorum.
Inşallah burayı bırakmayın, hepberaber istediğimiz kilolara düşelim.
Noona_noona bak senden yaşlıyım, bir sıkımlık canım var. Istersen beni haydi haydi geçersin.
Amma bendede geçen seneki iradem gelirse jet olsan geçemezsin, hodri meydan
Haftasonları öyle oluyor ama haftaiçi toparlasın yine inşallahBenim diyet bu hafta sonu biraz sekteye uğradı ama toparlayacam inşallah
Oh afiyet olsun o vakitKatmeri seviyorum ben çok lezzetli etli ekmeğide herkesin aksine soğuk seviyorum ben sıcak sıcak yiyince mideme dokunuyor bide fazla yaptırıp derin dondurucuya atıyorum çıkarıp fırında ısıtınca hazır yemek oluyor
Haftasonları öyle oluyor ama haftaiçi toparlasın yine inşallah
Oh afiyet olsun o vakit
Teşekkür ederimmm
Dosya ekleme yerinden yapmıştım ben daha önce ama ordan olmuyorsa sitede sorun vardır
Ben de öyle denedim ama olmadı bakalım akşama yine deneyeceğim. Şimdi işe gidiyorum bu hafta bi gece bi izin şeklinde çalışacağım. Fırsat oldukça yazacağım size :) Bu arada sporumu gitmeden yaptım yarın da gündüz gelir uyurum kalkınca yaparım :)Dosya ekle yazan yere bas çıkan soruyu kabul etmek zorunda deyilsin.
Dosyalardan istediğin resmi ekle. Bu şeklilde
Ancak galerimdekileri ekleyebiliyorum
maalesef bitiremedim canım her gün misafir doluydu okuyamadım içimde kaldı nasipse bugün devam edicemcimbomlukiz nasılsın canım diyet nasıl gidiyor kitabını bitirdinmi ben bu kitabı roman okur gibi değilde başucu kitabı gibi okuyorum yani hoşuma giden sayfaları açıp açıp okuyorum
selam kızlar nasılsın cimbomlu biraz daha iyiyim canım bugün menü paylasacaminşallah
iyi olmana sevindim canım bende bir kaç gün çok uğrayamadımselam kızlar nasılsın cimbomlu biraz daha iyiyim canım bugün menü paylasacaminşallah
Ay pilav olmasaymış ne güzel olacakmış kızBugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurtalı omlet kaşarlı
1 bardak şekersiz bitki çayı
Öğle
2 tane yaş incir
1 kutu soğuk kahve
1 tane fıstıklı çikolata
Akşam
1 tabak dönerle pilav
Salata
Su 2 litre
Spor yok
Sevdiğim şeyleri yemeyince ben çok fazla devam ettiremem diyeti o yüzden yiyorum ama azar azarAy pilav olmasaymış ne güzel olacakmış kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?