Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Katmeri seviyorum ben çok lezzetli etli ekmeğide herkesin aksine soğuk seviyorum ben sıcak sıcak yiyince mideme dokunuyor bide fazla yaptırıp derin dondurucuya atıyorum çıkarıp fırında ısıtınca hazır yemek oluyor

Hadi bakalım :)))

şu ana kadar bir buçuk litre su içtim yatana kadar üç buçuk litreyi geçmeyi düşünüyorum şimdide şekersiz kremasız nescafe gold içecem yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne çıkacak ama bu hafta çok umudum yok yağ yakımı ile ilgili

Teşekkür ederimmm
Dosya ekleme yerinden yapmıştım ben daha önce ama ordan olmuyorsa sitede sorun vardır
Dosya ekle yazan yere bas çıkan soruyu kabul etmek zorunda deyilsin.
Dosyalardan istediğin resmi ekle. Bu şeklilde
Ancak galerimdekileri ekleyebiliyorum
Ben de öyle denedim ama olmadı bakalım akşama yine deneyeceğim. Şimdi işe gidiyorum bu hafta bi gece bi izin şeklinde çalışacağım. Fırsat oldukça yazacağım size :) Bu arada sporumu gitmeden yaptım yarın da gündüz gelir uyurum kalkınca yaparım :)

cimbomlukiz nasılsın canım diyet nasıl gidiyor kitabını bitirdinmi ben bu kitabı roman okur gibi değilde başucu kitabı gibi okuyorum yani hoşuma giden sayfaları açıp açıp okuyorum
maalesef bitiremedim canım her gün misafir doluydu okuyamadım içimde kaldı nasipse bugün devam edicem ama okuduğum kadarıyla yaşadıklarında daha farklı düşünmeye başlıyorsun kitap bitince de devam eder inşallah

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Saat 09.00
5 yeşil 5 siyah zeytin
2 dilim patates
3 küçük kanat tavuk ızgara
......
Saat 13.00
10 tane filan karalahana sarma :)
1 dilim ekmek (uykudan uyanınca ve sarmayı görünce,annem yapmış, kendimden geçtim )
....
Saat 18.00
1 kaşık kabak çorbası
1 kaşık nohut yemeği
...
Su:3.3 lt.
Spor : birqzdan 4 km yürüyüşe çıkacağız
Artı az önce 1 fincan şekerli Türk kahvesi içtim bit ay aradan sonra saat 19.45 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…