Benimki açıkmı kapalımı, kapalıysa nasıl açılıyor bilmiyorum, biraz karistirabilirimyazdığım mesajlar okunmuyor galiba
dedimki : PROFİLLERİNİZİ AÇIN, GERİYE DÖNÜK MESAJLARINIZI GÖREMEDİĞİM İÇN TAKIMA NE ZAMAN NE YAZDINIZ BİLMİYORUM. EĞER PROFİLİNİ AÇMAYACAK OLAN VARSA DA TAKIMDAN AYRILSIN LÜTFEN.
problem yok gülüm açık seninBenimki açıkmı kapalımı, kapalıysa nasıl açılıyor bilmiyorum, biraz karistirabilirim
Hadi yarın başlayalım
Benimki açık zannediyorum ama eğer kapalıysa da açmayı beceremiyorum demektiryazdığım mesajlar okunmuyor galiba
dedimki : PROFİLLERİNİZİ AÇIN, GERİYE DÖNÜK MESAJLARINIZI GÖREMEDİĞİM İÇN TAKIMA NE ZAMAN NE YAZDINIZ BİLMİYORUM. EĞER PROFİLİNİ AÇMAYACAK OLAN VARSA DA TAKIMDAN AYRILSIN LÜTFEN.
yazdığım mesajlar okunmuyor galiba
listede olan olmayan herkese söylüyorum, burası zayıflama takımı ve yarışması. kilo veremeyecekseniz burada işiniz nedir?
açıkHadi yarın başlayalım
Benimki açık zannediyorum ama eğer kapalıysa da açmayı beceremiyorum demektir
Açık mı kaptan benimki
kapalı senin saracımBenim profilim açıkmı bilmiyorum ama üye olduğumdan beri hiç değişiklik yapmadım kapalıysa söyle açar kaptanım
Bu hafta sabit oldum aslında o kadarda yürüdüm doğru düzgün yemekte yemedim ama özel bir durumum var sana yazacam o yüzden sabit geldiğim için önce senden sonra takımdan özür dilerim
açık
kapalı senin saracım
vorones takıma uğramadığın için takımdan çıkardım, istediğin takımla devam edebilirsin.
60kiloyum fulyacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
Antepia27 fatmacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
balpamuk seninle yollarımız başlamadan ayrılıyor üzgünüm.
Noona_noona sitede ddolanıyorsun ama takıma uğrayıp kilo bildirmiyorsun, kilo bildirimini bekliyorum acil.
vorones takıma uğramadığın için takımdan çıkardım, istediğin takımla devam edebilirsin.
60kiloyum fulyacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
Antepia27 fatmacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
Noona_noona sitede ddolanıyorsun ama takıma uğrayıp kilo bildirmiyorsun, kilo bildirimini bekliyorum acil.
yolucam saçınızı başınızı aa çok sinirlendim şimdi
Yaptım ama oldumu bilmiyorum kaptanım
son haftalarda çok yoğunluğum var iş yerinde. sabah tartılıyorum ve hemen evden çıkıyorum. gün içinde aşırı yoğun tempodan buraya girip yazmayı unutuyorum. akşam eve gelince ancak aklıma geliyor.
cuma 85.2
bugün 85.2
yani sabitim.
ancak açıkçası mesajını birkaç kere okudum kafam çok dolu çünkü. yeni oturabildim. bildirim listesinden de değil takımdan çıkarıcam diyorsun. açıkçası çok kırıcı oldu bu. senden böyle bir mesaj beklemezdim. ayrıca ben yarış listesinde değilim zaten. bildirim listesindeyim sadece.
sanırım bugün çok sinirlisin. yoksa kaç zamandır bu takımda olan arkadaşlarına bunları yazmazdın. şaşırdım açıkçası.
Fulyam nasılsın canım
fazla yoğunum canım. wc ye gitmeye vaktim yok o derece. 3-4 gündür fena yiyorum. nasıl sabit çıktım ona şaşıyorum. diyetisyenle de yolları ayırdık. kafamı toplayayım ortaya karışık birşeyler yapacağım. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?