Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doldurur musun canım seni tanıyabilmemiz adına.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Hosgeldiniz bu kararı vermekle ilk adımı atmış bulunuyorsunuz sonrası irade ve gayret

ben de kızıp sinrleniyorum fulya, olduda takım listesindesin o zaman nasıl olacaktı bu yoğunlukta bildirimin?
mazeret olamıyor maalesef.
herkese sinirlendim bugün,işiminün arasında bide nelerle uğraşıyorum.

ama şu an listede değilim. listeyi zor durumda bırakmadım. evet düzen anlamında önemli tabi katılıyorum. ama son haftalarda iş yerimde bir hareketlilik, yoğunluk var. yoksa aylardır tam bildirim yaptım ben. ayrıca düzenli geldim. son haftalarda düzenim bozuldu o nedenle oldu. siteye bile zor girdim bu hafta akşamları.

çok sevindim senin adına. ben dün oruçluydum. eksik oruçlarımı tutacağım. Allah nasip ederse pazartesi, salı, çarşamba ve perşembeleri oruç tutmayı istiyorum. hem nefsime de engel olurum diyorum.
Ben de başladım oruç tutmaya Hatta sahurumu da yaptım bugün Allah kabul etsin canım

Çok özür dilerim moni dün neredeyse tüm gün toplantıdydık beynim kazan gibiydi
Bu hafta regl olduğum içşn artıdayım kilom 75
dün forumda başka konularda geziyordun, takıma uğrayıp kilo bildirmek aklına neden gelmedi. bugün bildirdiğin kilonun kimseye faydası yok. takımı çok zor durumda bıraktın. ayrıca + gelme lüksünüz hiç yok listedesiniz sorumluluk olmalı.

*** 10. Takım 644. ETAP ***

Aylin42konya(63,1///%)
baby cat(72,0// / %)
LaleZar86 (64,8///%)
nezesali(59,2///%)
Ehlimuhabbet (60,3///%)
Noona_noona(74,6///%)(Kilo bildiriminde bulunmadı.)
natsume(61,2/ //%)
cimbomlukiz(68,7 // / %)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

60kiloyum(85,2)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68)58 kg ile mezun olan üye.mt:7 eylül 2018
sara_28(84,4)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
gezegenfeza(77,5)619 . etapta 70,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
antepia27 (121,6)605 . etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
peaceful16 (72,9)641 . etapta 83,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
aydalinka(81,5)Yeni üye, bt:30 Eylül bk:81,8 h:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…