Merhaba ben aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım 82 kiloyum 1. 65 boyum. Kendim için bir yerlerden başlayıp bir şeyler yapmak istiyorum lütfen bana da yardım edin... Davet ettiğiniz için teşekkür ederim
Merhaba ben aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım 82 kiloyum 1. 65 boyum. Kendim için bir yerlerden başlayıp bir şeyler yapmak istiyorum lütfen bana da yardım edin... Davet ettiğiniz için teşekkür ederim
ben de kızıp sinrleniyorum fulya, olduda takım listesindesin o zaman nasıl olacaktı bu yoğunlukta bildirimin?
mazeret olamıyor maalesef.
herkese sinirlendim bugün,işiminün arasında bide nelerle uğraşıyorum.
Saram annen nasıl oldu kuzum
Önümüzdeki hafta ameliyat olacak canım inşallah iyileşecek
Ben de başladım oruç tutmaya Hatta sahurumu da yaptım bugün Allah kabul etsin canımçok sevindim senin adına. ben dün oruçluydum. eksik oruçlarımı tutacağım. Allah nasip ederse pazartesi, salı, çarşamba ve perşembeleri oruç tutmayı istiyorum. hem nefsime de engel olurum diyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba ben aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım 82 kiloyum 1. 65 boyum. Kendim için bir yerlerden başlayıp bir şeyler yapmak istiyorum lütfen bana da yardım edin... Davet ettiğiniz için teşekkür ederim
Hem detoks yapmak hemde oruç tutmak istiyorum. Ben varım diyelimPazartesi detoksa baslamak istiyorum arkadaslar madem ise yaramis kabak detoksunu sectim.Bana katilmak isteyenler varsa birlikte kararlastirip baslayabiliriz.
Allah kabul etsin canımBen de başladım oruç tutmaya Hatta sahurumu da yaptım bugün Allah kabul etsin canım
Amin teşekkürlerAllah kabul etsin canım
Allah tez zamanda şifasını versin canım.
dün forumda başka konularda geziyordun, takıma uğrayıp kilo bildirmek aklına neden gelmedi. bugün bildirdiğin kilonun kimseye faydası yok. takımı çok zor durumda bıraktın. ayrıca + gelme lüksünüz hiç yok listedesiniz sorumluluk olmalı.Çok özür dilerimmoni dün neredeyse tüm gün toplantıdydık beynim kazan gibiydi
Bu hafta regl olduğum içşn artıdayım kilom 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?