Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kolay gelsin canım
Mende iyiyim canım yogunlugum azaldı
Diyette iyi gidiyor çok şükür kendine iyi bak canım

çok sevindim senin adına. ben dün oruçluydum. eksik oruçlarımı tutacağım. Allah nasip ederse pazartesi, salı, çarşamba ve perşembeleri oruç tutmayı istiyorum. hem nefsime de engel olurum diyorum.

Amaniiin geçmiş msjlarınızı okudumdaaa bıy bıy bıy
Ben normalde diyet kitabı ile ilerliyorum ama bu hafta alışveriş yapamayıp kitaptaki menüyü uygulamayinca az yememe ragmen etkili olmadi yeme şeklim.. bide havalar serin, suyu 2 veya 2,2 lt içebiliyorum çay vs hariç.. Bugün detoks suları hazırladım inşaallah bu iki güne toparlayacağım

ben de kızıp sinrleniyorum fulya, olduda takım listesindesin o zaman nasıl olacaktı bu yoğunlukta bildirimin?
mazeret olamıyor maalesef.
herkese sinirlendim bugün,işiminün arasında bide nelerle uğraşıyorum.

başarılar ve güzel kilo vermeler diliyorum canım.

Bugünki menum
Sabah
Biberli limonlu yeşillik
kk. kadar peynir
Birkac zeytin
Yeşil çay

Ara
Karanfil tarçın çayı

Öğlen
Pırasa ve yoğurt

Ara
Yarım nar

Aksam

Sadece 1 kase baharatli yogurt (Pulbiber,kekik,zencefil,kimyon ve limonlu yogurt)

2 lt su(1 lt si detoks)
Yatana kadar 2.5 yapicam

bıy bıy derken?

Birde ben sayfami açık diye biliyorum. Hatta sizi etiketleyerek fikir beyan etmiştim hedef kilom ile ilgili.. gözden kaçtı ise tekrar sormak isterim... moni
açık canımcım
vermen gereken çok az kilon olduğu için yeni genel kurallar gereği hedefini değiştiremiyorsun.

KURALLARIMIZ

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve puanı ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.

Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.

kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…