Kolay gelsin canım
Mende iyiyim canım yogunlugum azaldı
Diyette iyi gidiyor çok şükür kendine iyi bak canım
açık canımben de bilmiyorum nasil goruyoruz acik mi kapali miaciktir umarim
*** 10. Takım 643. ETAP ***
Aylin42konya(63,1///%)Sabit.
baby cat(72,1/72,0/ 0,1/ %0,14)
LaleZar86 (65,1/64,8/0,3/%0,46)
nezesali(58,9/59,2/-0,3/%-0,51)
Ehlimuhabbet (60,9/60,3/0,6/%0,99)
Noona_noona(74,6///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
natsume(62,2/61,2 /1/%1,61)
cimbomlukiz(68,7 // / %)Sabit.
10. Takım Ortalaması:% 0,336
takım içi
-60kiloyum(?)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(67,9/68)58 kg ile mezun olan üye.mt:7 eylül 2018
sara_28(84,4/84,4)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
gezegenfeza(78/77,5)619 . etapta 70,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
-antepia27 (121,5)605 . etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
peaceful16 (/72,9)
aydalinka(80,8/81,5)
@Noona_noona (74,6///%)
60kiloyum (?)
@balpamuk (62.8/)
@Antepia27 (121,5)
kilo bildirimleri nerede
olmamış saracım hala kapalıYaptım ama oldumu bilmiyorum kaptanım
açık canımcımAyy kaptanim senin kizmalarini bile özlemişiz lütfen kendini çok ozletme
Canım bizimki acikmi bilmiyorum değilse nasıl acicam acaba
ben de kızıp sinrleniyorum fulya, olduda takım listesindesin o zaman nasıl olacaktı bu yoğunlukta bildirimin?son haftalarda çok yoğunluğum var iş yerinde. sabah tartılıyorum ve hemen evden çıkıyorum. gün içinde aşırı yoğun tempodan buraya girip yazmayı unutuyorum. akşam eve gelince ancak aklıma geliyor.
cuma 85.2
bugün 85.2
yani sabitim.
ancak açıkçası mesajını birkaç kere okudum kafam çok dolu çünkü. yeni oturabildim. bildirim listesinden de değil takımdan çıkarıcam diyorsun. açıkçası çok kırıcı oldu bu. senden böyle bir mesaj beklemezdim. ayrıca ben yarış listesinde değilim zaten. bildirim listesindeyim sadece.
sanırım bugün çok sinirlisin. yoksa kaç zamandır bu takımda olan arkadaşlarına bunları yazmazdın. şaşırdım açıkçası.
başarılar ve güzel kilo vermeler diliyorum canım.Monicim hiç bakamadım yoğun bir haftaydı. Adapte de olamadım, kimseyi tanımıyorum.Ben eski takımımla devam edeyim bari. Tabii onlar da beni isterse. Yine de çok teşekkürler nezaketiniz ve davetiniz için. Herkese kolaylıklar diliyorum kilo verme yolunda. Sevgiyle kalın...
bıy bıy derken?Amaniiin geçmiş msjlarınızı okudumdaaa bıy bıy bıy
Ben normalde diyet kitabı ile ilerliyorum ama bu hafta alışveriş yapamayıp kitaptaki menüyü uygulamayinca az yememe ragmen etkili olmadi yeme şeklim.. bide havalar serin, suyu 2 veya 2,2 lt içebiliyorum çay vs hariç.. Bugün detoks suları hazırladım inşaallah bu iki güne toparlayacağım
Ürktüm anlamındabıy bıy derken?
açık canımcımBirde ben sayfami açık diye biliyorum. Hatta sizi etiketleyerek fikir beyan etmiştim hedef kilom ile ilgili.. gözden kaçtı ise tekrar sormak isterim...moni
olmamış saracım hala kapalı
Ne diyelim sağlık olsunaçık canımcım
vermen gereken çok az kilon olduğu için yeni genel kurallar gereği hedefini değiştiremiyorsun.
Hemen bakıyorum yine
tamam kuzum açıldıHepsini sadece üyeler görsün diye seçtim oldumu acaba yoksa başka bir yerde mi yapılıyor bugün kafam çok karışık moni cim nolur kusuruma bakma
moni
hoşgeldin canımMerhaba ben aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım 82 kiloyum 1. 65 boyum. Kendim için bir yerlerden başlayıp bir şeyler yapmak istiyorum lütfen bana da yardım edin... Davet ettiğiniz için teşekkür ederim
Hoş buldum çok teşekkür ederimhoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?