Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cümleten hayırlı olsun.. benim eski rakibem tek kalmış moni kaptanım

Hoşgeldin canım hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için

hosgeldinnn

Hayırlı geceler cancağazlarım bugün iki arada bi derede kalmışım anca gördüm hafta sonu çocuklarla ilgilen ev işleri derken gelemedim hasılı menümü yazayım...

Sabah:neredeyse yağsız melemen,1 dilim tahıllı ekmek,domates, salatalık,zeytin,çay

Ara:yeşil çay,gün kurusu
65. dk eliptik

Oglen:mor lahana-salatalik-yulaf kepegi(1 dk suda hasladim)-yogurt karışımı üzerine bol baharat

Akşam:soğan, bol domates ve yeşil biberli patlıcan yemegi(2 y.k yağ ve 1y.k.salca ile )
Cacık
2.5 lt su

Gruba başlamadan önce evde kös kös otururken başladığım hafta 3 gün davette idim o kadar yani Rabbime şükür azimle kilolara güle güle dedim hedefe varmak üzereyim inşaallah.. darısı başına canım

Şimdiden sifa olsun canım bende regl beklemedeyim ve detox suyumuz neredeyse aynı ek olarak taze zencefil ve çubuk tarçın da koydum

3 haftadır diyetteyim her hafta bu hafta düzenimi kurayım diyorum 3 haftadır sanki 7 ayın özlemiyle çağırıyorlar diyetimizin kokusunu alıyorlar bunlar

3 haftadır diyetteyim her hafta bu hafta düzenimi kurayım diyorum 3 haftadır sanki 7 ayın özlemiyle çağırıyorlar diyetimizin kokusunu alıyorlar bunlar
Ayynen ama biz napiyoruuuz yılmadan hedefe kilitleniyoruz.. hele bide öyle davetlerde zayıf zayıf olanlar varsa yemek yeme isteğim otomatik kaçmaya başlıyor artık

Ayynen ama biz napiyoruuuz yılmadan hedefe kilitleniyoruz.. hele bide öyle davetlerde zayıf zayıf olanlar varsa yemek yeme isteğim otomatik kaçmaya başlıyor artık
bu yükü çekemiyorsak ve en önemlisi bu bizi ruhsal anlamda çökertiyorsa,
yemediğimiz her lokma bizi çok mutlu etmeli diye düşünüyorum.
inşallah bu yükten tüm takım biran önce kurtulur sağlıklı özgüvenli hayatımıza geri döner sağlam adımlarla ilerleriz

Sagolun kizlar hosbuldum...
Tessekur ederim hepinize.
Birde kizlar tarti gunu hem pazartesi hem cuma gunuymus. Ben pazartesi gunu eksi gorecegimi sanmiyorum ya. Dun tartildim. Zaten. Bakalim pazartesi ne cikar. Spor yapmadan benden birsey gidecegini sanmiyorum.
Ama cocuklar evde oldugu icinde. Anca ev cocuklar . Onlara yetisiyorum. Ama ayin 4 den itibaren soz spora baslicam. Insallh. Bu arada bugun baya su ictim 4.5 litreyi bulmustur gecmistir bile.
Iyi geceler ve yarin gorusmek uzere.

Günaydın arkadaşlar yeni üyeyim gurubunuzda yer varsa katılmak istiyorum sizinle birlikte şu inatçı yapısıp kalan kilolarından kurtulmak istiyorum

İsminiz (İsteğe Bağlı ):ekrl
Yaşınız :50
Boyunuz:1.57
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:İzmir
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:saglık için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yaş ilerledikçe metobilizma zayıf ve birazda irade zayıf istedim ki gurup ile motive olup iui sonuç alırım

Daha önce herhangi bir takımda. Daha önce hiç bir takıma katılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…