- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Hosbulduk canim. Hayirlisiyla basladik. Insallh sonuda gelirAramıza hoşgeldinburalardan ayrılma motivasyon işi bizde
hoş buldum Fulya’çığımçok şükür iyim sen nasılsın ?
hoş buldumçok teşekkür ederim
tamam kaptanım
Cümleten hayırlı olsun..kızlar ben bu şekilde eşleştirdim
kilo çok önemli değil çünkü % hesabına göre birinciler belli olacak.
en çok kilo verip % si yüksek olan kazanır
10. Takım eşleşme
Aylin42konya(60,1) & Ehlimuhabbet (58,8) & nezesali(57,6)
LaleZar86 (63,5) & cimbomlukiz(67,5)
peaceful16 (72,5) & aydalinka(82)
60kiloyum(84,6) & jtaime020626 (85,2 )
sara_28(87 )& antepia27 (122,7)
canevim(74,5)& marifetliana(74,4)
GIDI (95) & efser(95,9)
Aslında menünü hergün yazdıkça kendini motive ediyorsun.her kaçamakta yarın bunu en iyi şekilde dengelerim sözünü veriyorsunHosbulduk canim. Hayirlisiyla basladik. Insallh sonuda gelir
Hoşgeldin canımIsim:nurdane
Yas: 25
Meslek: Ev hanimi
Evli
3 cocuk: 4.5 yas -3 yas -18 aylik
Yasadigim ulke :fransa
Kilo alma hiyakesi yok aslinda ust uste olan hamilelik.
Neden kilo vermek istiyorum cunku gözümde kalan kıyaferleri giymek icin.
Kisaca kendimi anlatacak olursam ev hanimiyim gunlerim 3 cocugumla ilgilenmekle geciyor ev isleri yemek flan. Pek sık disariya cikmam. Surekli evdeyim. Motivasyonum eksik. Motivasyona ihtiyacim var .
Daha önce baska bir takimda yarismadim.
Suan ki kilom: 85.2 kg
Hedef kilom: 62 kg
Isim:nurdane
Yas: 25
Meslek: Ev hanimi
Evli
3 cocuk: 4.5 yas -3 yas -18 aylik
Yasadigim ulke :fransa
Kilo alma hiyakesi yok aslinda ust uste olan hamilelik.
Neden kilo vermek istiyorum cunku gözümde kalan kıyaferleri giymek icin.
Kisaca kendimi anlatacak olursam ev hanimiyim gunlerim 3 cocugumla ilgilenmekle geciyor ev isleri yemek flan. Pek sık disariya cikmam. Surekli evdeyim. Motivasyonum eksik. Motivasyona ihtiyacim var .
Daha önce baska bir takimda yarismadim.
Suan ki kilom: 85.2 kg
Hedef kilom: 62 kg
Gruba başlamadan önce evde kös kös otururken başladığım hafta 3 gün davette idim o kadar yaniBen ne zaman diyete başlasam milletin misafir çağırası tutuyor.7 aydır diyet miyet yoktu ne zaman diyete başlasam ilk başta nefis sınavından geçiyorum
bugün akşama sarkan bir misafirlik sinavından geçtim öğleni geçiştirdim ama akşam biraz karbonhidratlı oldu sankiiyi yanı onca tatlıya hamur işine yan gözle bile bakmadım 2 çeşit tuzlu 4 çeşit tatlı vardı
Bugünkü diyet misafirlikte 1. serisi menüsü
Kahvaltı
1 kase ciha tohumlu pudik
(İçindekiler:1 bardak süt 2 yemek kaşığı ciha 1 orta boy muz 2 ceviz)
Ara:1 Türk kahvesi
Öğlen
1 büyük kase yoğurt çorbası (içindekiler:nohut,aşurelik buğday,nane ,yoğurt)
Salata
Ara: çay,1 elma
Akşam
2 kaşık patates salatası
2 kaşık kavurmalı bulgur köftesi(içindekiler:kavurma,Bulgurlu minik köfteler)
2 çatal Türkmenistan pilavı
Salata
Ara: çay,10 kadar kabak çekirdeği,
@moni
Şimdiden sifa olsun canım bende regl beklemedeyim ve detox suyumuz neredeyse aynı ek olarak taze zencefil ve çubuk tarçın da koydumIyi aksamlar kizlar
kahvalti: 1 sahanda yumurta, peynir, az kayisi receli, 2 ince dilim kepek ekmegi
ogle: kisir
aksam: kisir, yogurtlu kabak(firinda) , cay
yemekten sonra biskuvi yedim 3 -4 tane.
Insan yedikce yiyo , gunah ama bu yuzden cope attim kalanini.
yarim saat yuruyus yaptim. 2lt su ictim.
yarin icin simdiden detoks suyunu hazirladim dolaba koydum gun icinde icicem: icinde 1 limon, salatalik ve nane yapraklari var. odem atici.
Bakalim 1 kilo verebilecekmiyim. Adetim gecikti cok sisim.
3 haftadır diyetteyimGruba başlamadan önce evde kös kös otururken başladığım hafta 3 gün davette idim o kadar yaniRabbime şükür azimle kilolara güle güle dedim hedefe varmak üzereyim inşaallah.. darısı başına canım
Ayynen ama biz napiyoruuuz yılmadan hedefe kilitleniyoruz.. hele bide öyle davetlerde zayıf zayıf olanlar varsa yemek yeme isteğim otomatik kaçmaya başlıyor artık3 haftadır diyetteyimher hafta bu hafta düzenimi kurayım diyorum 3 haftadır sanki 7 ayın özlemiyle çağırıyorlar diyetimizin kokusunu alıyorlar bunlar
bu yükü çekemiyorsak ve en önemlisi bu bizi ruhsal anlamda çökertiyorsa,Ayynen ama biz napiyoruuuz yılmadan hedefe kilitleniyoruz.. hele bide öyle davetlerde zayıf zayıf olanlar varsa yemek yeme isteğim otomatik kaçmaya başlıyor artık
Bende yazdım paylaşa basmadan çıkmışımSüper, zaten cimbomlukiz aklımdaydı ama yazmayı unuttum
Afiyet olsun canım ama senin kilon için çok az olmuş
Günaydın mutlu pazarlar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?