Su orucumu yapiosun gezegenBenimde stop düğmem yok malesef, ya hep ya hiç dedim, bir anda karar verip başladım.
Tabi önce doktora gidip onayını aldım.ve her hafta gidip kan değerlerime baktırdım.
Ayrıca evde her sabah düzenli şeker, tansiyon ölçtüm.
Hevesini kırmak istemem canım ama senin küçük çocuğun var, bunu sana tavsiye etmem.
Illede yapacağım dersen 36 saatle başla.
Ha aklına şu gelmesin o yapıyorda ben niye yapamayım? Çok fazla halsizlik oluyor, benim çocuklarda büyük olduğu için halsizlik oldukça yattım.
Senin çocuk küçük, sürekli ilgi isteyecek, sokağa da çıkamıyor yazık, kiminle oynayacak
yapayım kuzum gel. ben de sana laf atacaktım. nasılsın? tedavi süreci nasıl geçiyor? Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah bu sefer bebişin yolda olur canım benimBanada yapsana
Tamam o zaman öyle yapayım o da işe yarar bence alıştıkça devam ederim artırarak , teşekkür ederim bu bile yettiBenimde stop düğmem yok malesef, ya hep ya hiç dedim, bir anda karar verip başladım.
Tabi önce doktora gidip onayını aldım.ve her hafta gidip kan değerlerime baktırdım.
Ayrıca evde her sabah düzenli şeker, tansiyon ölçtüm.
Hevesini kırmak istemem canım ama senin küçük çocuğun var, bunu sana tavsiye etmem.
Illede yapacağım dersen 36 saatle başla.
Ha aklına şu gelmesin o yapıyorda ben niye yapamayım? Çok fazla halsizlik oluyor, benim çocuklarda büyük olduğu için halsizlik oldukça yattım.
Senin çocuk küçük, sürekli ilgi isteyecek, sokağa da çıkamıyor yazık, kiminle oynayacak
45 yaşındayım canım, 2, 3 sene önce yapmıştımSu orucumu yapiosun gezegenbravo vallahi. Nasıl geçiyor çok merak ediyorum neler hissedio sun bu arada kaç yaşındasın ayıptır sormasi
Doğru insan alışınca daha kolay geliyor bende üni zamanlarında 4 5 Gibi yemeği bırakırdım Bir daha sabaha. Kahvaltının hayaliyle uyurdumTeşekkür ederim
Aslında bende geç yatıyorum ilk başlarda 6 gibi yemeyi bırakıyordum zamanla açlığa alıştıkça öne çekmeye başladım saatleri
Spor ilk başlarda yürüyüş bi kaç egzersiz falan yapıyordum bir süredir yapmıyorum 59 kiloyu görünce (inşallah) başlıcam spora
aynen ramazan orucuna benziyor tek fark rahat rahat su kahve falan içebiliyorsun ben bir kahve birde yeşilçay yada beyazçay içiyorum öğlene kadar idare ediyor o beni. Şuan tek sıkıntım ara öğün bulamıyorum saat 4 5 gibi çok acıkıyorum eve gelincede yemeğe saldırıyorum yarın unutmazsam fındık ceviz falan alıcam yanıma. Bime çok güzel araöğünler geldi ama malesef bulunduğumuz kötü durumdan ötürü zevki markete gitmek istemedimSenin nasıl gidiyor canım apa
Ramazan orucuna benziyor bu galiba12 de yediğinde akşam 8e kadar herhangi bir saatte bidaha yiyorsun sonra hicbisi yok sanırım şu bitek
Bende de var insülin ama şeker yok şükür. Ama aileden meyilliyim sanırım. Şimdiden bu kiloyla gidersen şeker hastası olarak devam edersin dedi. İlaç kullanionmu.? Oda yardımcı oluyor çok şükür
5 te yesende olur ama demi illa 8de yemek zorunda degilsinDoğru insan alışınca daha kolay geliyor bende üni zamanlarında 4 5 Gibi yemeği bırakırdım Bir daha sabaha. Kahvaltının hayaliyle uyurdumşimdi 5.30da işten çıkıyorum ama biraz zor olur gibi ama bakalım bende alışınca belki olabilir. Bende zumba yaptım şimdi birkaç video
aynen ramazan orucuna benziyor tek fark rahat rahat su kahve falan içebiliyorsun ben bir kahve birde yeşilçay yada beyazçay içiyorum öğlene kadar idare ediyor o beni. Şuan tek sıkıntım ara öğün bulamıyorum saat 4 5 gibi çok acıkıyorum eve gelincede yemeğe saldırıyorum yarın unutmazsam fındık ceviz falan alıcam yanıma. Bime çok güzel araöğünler geldi ama malesef bulunduğumuz kötü durumdan ötürü zevki markete gitmek istemedim
Imsaki baz alcan canim...yani imsak başlamadan önce sahur yapilmaliKızlar oruç tuttuğumda imsagimi baz Alicam sabah ezaninimi
Tamam canım saolasin,....
Imsaki baz alcan canim
Massallah ya45 yaşındayım canım, 2, 3 sene önce yapmıştım
Imsak canımKızlar oruç tuttuğumda imsagimi baz Alicam sabah ezaninimi
Ben akşam saat 8 de yemek yemeği bırakıyorum. Öğlen 12 ye kadar öğlen 12 de yemek yiyorum. Saatleri sen kendine görede ayarlayabilirsin. Önemli olan 16 saat aç kalıp 8 saat yemek yeme saati olması . Açlık süresini daha fazlada yapabilirsin dayanmana bağlı tabi farklı saatleride vardı tam hatırlamıyorum ama.5 te yesende olur ama demi illa 8de yemek zorunda degilsin
Ben ilaç kullanmıyorum. Kendim yenmeye çalıyorum ama zor. 12 kilo verdim çok şükür. Daha da vereceğim Allah’ın izniyle. Sağlıklı beslenip kurtulmak lazım şeker riskinden. İnşallah ikimiz de kurtuluruzSenin nasıl gidiyor canım apa
Ramazan orucuna benziyor bu galiba12 de yediğinde akşam 8e kadar herhangi bir saatte bidaha yiyorsun sonra hicbisi yok sanırım şu bitek
Bende de var insülin ama şeker yok şükür. Ama aileden meyilliyim sanırım. Şimdiden bu kiloyla gidersen şeker hastası olarak devam edersin dedi. İlaç kullanionmu.? Oda yardımcı oluyor çok şükür
imsak canım.Kızlar oruç tuttuğumda imsagimi baz Alicam sabah ezaninimi
İyi gidiyor beynim aç sürekli ağzımda birşeyler olsun filanSenin nasıl gidiyor canım apa
bağışıklığımızın güçlü olması gereken bir zamandayız, sakın yapma öyle şeyler.Tamam o zaman öyle yapayım o da işe yarar bence alıştıkça devam ederim artırarak , teşekkür ederim bu bile yettiya hep ya hiç değil mi? doğru tabi halsizlik halinde kuzuma bakamamak var. Hayırlısı olsun bakalım yolumuz neyi gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?