tüm sağlık çalışanları, iyi ki varsınız.İyi geceler arkadaşlar ben nöbetteyim sabah tartıldım yine aynıydım 58,8 kg inemiyorum aşağıya bugün sabah yoğurtla kırmızı tatlı biber yedim öğlen çorba ve et kavurma ve tatlı yedim malesef ..Mado dağıtmıştı sağlık çalışanları için yeşil çay limonlu su akşam yemek yiyemedim çalışıyorum herkese hayırlı geceler
İyi geceler arkadaşlar ben nöbetteyim sabah tartıldım yine aynıydım 58,8 kg inemiyorum aşağıya bugün sabah yoğurtla kırmızı tatlı biber yedim öğlen çorba ve et kavurma ve tatlı yedim malesef ..Mado dağıtmıştı sağlık çalışanları için yeşil çay limonlu su akşam yemek yiyemedim çalışıyorum herkese hayırlı geceler
afiyet olsun canım. çok güzel.
Maşallah maşallah
Tebrik eder başarılarının devamını bekleriz canımTeşekkür ederim canım
Bu bizim başarımız
Allah yardımcınız olsun canımİyi geceler arkadaşlar ben nöbetteyim sabah tartıldım yine aynıydım 58,8 kg inemiyorum aşağıya bugün sabah yoğurtla kırmızı tatlı biber yedim öğlen çorba ve et kavurma ve tatlı yedim malesef ..Mado dağıtmıştı sağlık çalışanları için yeşil çay limonlu su akşam yemek yiyemedim çalışıyorum herkese hayırlı geceler
Tebrik ederim cnmTeşekkür ederim canım
Bu bizim başarımız
Menum dünkü ile ayni kizlar
Moralman bitik durumdayim basim agriyor stresten corona yüzünden. Allahım ilk başta biz sağlıkçılara dayanma gücü ver dirayetli olmamiz lazim ama panik atak olcam resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?