Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ahmet kocht diye bizim antepli komşu youtubede videolar yapiyor o faforim oldu çok güzel tarifi ama almanca konuşuyor...

Son düzenleme:
Merhabalar hanımlar.
Hayırlı kandiller olsun.
Bugün niyetli olanların orucunu Allah kabul etsin.
Camilerin ve Kabe'nin bosaldigi şu günlerde Allah hepimize hidayet versin, imanımızı güçlendirsin ve bu felaketi bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah.

Selam herkese, dün siteye giremedim. Mthn83 ve 60kiloyum tebrikler size şu şartlarda helal olsun

Dünkü menüm
Sabah: ceviz, domates, 2 haşlama yumurtanın sarısı, 6 tane zeytin, beyaz peynir
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası,
3 ızgara köfte
2 kaşık mantar sote
3 kaşık fellah köftesi
Spor yok az yürüdük dışarıda, su 1,5 lt

Hedef belirlemiyoruz, pazartesi mi belirliyorduk? moni Gulhan1

Ahmet kocht Lahmacun.....

Hamuru için....
700 gr un
35 gram yaş maya .mayanin 3/4
1 yem.kaş.Şeker
2 yem.kaş.Siviyağ
1 tatli kaş.tuz
350 ml su..

Harci için...
600 gr.kiyma
1 avuç maydonoz
3 saŕimsak
2 kuru soğan
1 yeşil soğan
4 yeşil sivri 1 kirmizi biber
200 gram konserve veya rendelenmiş domates
30 ml kadar siviyağ
50 gr.biber salçasi...
Tuz karabiber pulbiber...

Harci istersen ronfodan geçir ister biçaklan minik minik doğra..Ahmet bry bicaklan tavsiye ediyor daha iyi oluyormuş ama daha zahmetli tabi ve daha çok zaman aliyor..

Hedef belirleme konusuna moni bakiyorfu..ama oda yoğun bu aralar galiba

Kızlar diyeti çok fena bozdum. Cips ve çikolata yedim Regl olsam da bitse şu hormonların dansı
Nisacim benimde en son regl gecikti 2 hafta...meyve yedim 2 taneyi geçmeyecek şartiyla....pekmezi fazla yiyemedim çok şekerli geldi...tahina bandirip medine hurmasi yedim..tarçinli türk kahveside içebilirsin...veya biraz tahin içine iri kiyilmiş ceviz ve tarçini kariştir öyle ye..o şekildede tatli isteği gider..sicak tarçinli sütde iyi..ve ayva...okadar çok daha sağlikli alternatifler varki böyle sağliksiz şeyler yeme lütven..heleki bu zamanda bağişiklik sistemini zayiflatan herşeyden uzak durun...neyse ben not ediyorum bu yediklerini...bakalim gelecek cumaya en çok kim kaçamak yapacak..

saol canım hemen not ettim. izledim videoyu. çok güzel bence. sonra yaparım.

saol canım hemen not ettim. izledim videoyu. çok güzel bence. sonra yaparım.
Rica ederim canim afiyet olsun şimdiden...
Benimkilerde istiyordu..yakinda bende yaparim ama ben sadece onlari yerken izlerim kokusuda yeter ...olsun...hiç yoktan iyidir.

sabah
1 bardak yeşilçay

öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan bol soğanlı peynirli isotlu omlet
1 küçük kase yeşillik (roka, tere, maydanoz, nane, dereotu)
çiğ olarak 5 kaju, 5 fındık

ara
1 bardak kuşburnu çayı

akşam 18.30
50 gr light ton balığı+ 2 yk haşlanmış kinoa+ 2 ceviz+ 1 tk zeytinyağı+ isot
1 küçük kase sarımsaklı yoğurtlu brokoli
3 yk zeytinyağlı pırasa
2-3 çatal sirkeli kırmızı biber ve domates soslu acı biber

akşam 1 bardak yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,75 ya da 2 lt su

sabah 20 dk leslie

öğlen arkadaşla birkaç market gezdik geldik. arabasıyla gittik ama yürüdük de. azcık hareket oldu. gel üst baş değiştir makineye at duş al derken yorulmuşum. akşam üzeri yaptığım 30-35 dk leslieyi yapamadım. sanırım akşam da yapamam. bugünlük böyle olsun Gulhan1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…