Ahmet kocht diye bizim antepli komşu youtubede videolar yapiyor o faforim oldu çok güzel tarifi ama almanca konuşuyor...Kayorli kandillerbugün çok çok çok dua edelim dualarda buluşalım inşallah hanımlar
Ben bugün oruçluyum Allahı izniyle ☝
Ogluşum la leslie 1 mile yaptık...
Akşama eşim ve çocuk lahmacun istiyor
Ama dışarıdan eşim asla almam diyor.
Bundan sonra açık dışarıdan hiç bisi almicaz dedi. Kıymayı bile gitmiş a101den almış
Neyse bana öneri bulunacak birileri varmı canlar
Lahmacun nasıl yapılır. Çok tarif var ama denediğiniz emin olduğunuz bir tarif varmi
Ben göremedim baya verdin galiba ben de tebrik edemTebrikler için sağolun kızlar. Sizlerin desteği ile oluyor herşey. Desteğinizi esirgemeyin( balkon konuşması gibi oldu)
Hedef belirleme konusuna moni bakiyorfu..ama oda yoğun bu aralar galibaSelam herkese, dün siteye giremedim.Mthn83 ve 60kiloyum tebrikler size şu şartlarda helal olsun
Dünkü menüm
Sabah: ceviz, domates, 2 haşlama yumurtanın sarısı, 6 tane zeytin, beyaz peynir
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası,
3 ızgara köfte
2 kaşık mantar sote
3 kaşık fellah köftesi
Spor yok az yürüdük dışarıda, su 1,5 lt
Hedef belirlemiyoruz, pazartesi mi belirliyorduk?moni Gulhan1
Allah razı olsun tek iyi olalım kurtulalım bu beladan en az hasarla başka isteğim yokAllah yardimciniz olsun size güç versin ve korusun. Hakkiniz ödenmez.
Nisacim benimde en son regl gecikti 2 hafta...meyve yedim 2 taneyi geçmeyecek şartiyla....pekmezi fazla yiyemedim çok şekerli geldi...tahina bandirip medine hurmasi yedim..tarçinli türk kahveside içebilirsin...veya biraz tahin içine iri kiyilmiş ceviz ve tarçini kariştir öyle ye..o şekildede tatli isteği gider..sicak tarçinli sütde iyi..ve ayva...okadar çok daha sağlikli alternatifler varki böyle sağliksiz şeyler yeme lütven..heleki bu zamanda bağişiklik sistemini zayiflatan herşeyden uzak durun...neyse ben not ediyorum bu yediklerini...bakalim gelecek cumaya en çok kim kaçamak yapacak..Kızlar diyeti çok fena bozdum. Cips ve çikolata yedimRegl olsam da bitse şu hormonların dansı
Ahmet kocht Lahmacun.....
Hamuru için....
700 gr un
35 gram yaş maya .mayanin 3/4
1 yem.kaş.Şeker
2 yem.kaş.Siviyağ
1 tatli kaş.tuz
350 ml su..
Harci için...
600 gr.kiyma
1 avuç maydonoz
3 saŕimsak
2 kuru soğan
1 yeşil soğan
4 yeşil sivri 1 kirmizi biber
200 gram konserve veya rendelenmiş domates
30 ml kadar siviyağ
50 gr.biber salçasi...
Tuz karabiber pulbiber...
Harci istersen ronfodan geçir ister biçaklan minik minik doğra..Ahmet bry bicaklan tavsiye ediyor daha iyi oluyormuş ama daha zahmetli tabi ve daha çok zaman aliyor..
Rica ederim canim afiyet olsun şimdiden...saol canım hemen not ettim. izledim videoyu. çok güzel bence. sonra yaparım.
Rica ederim canim afiyet olsun şimdiden...
Benimkilerde istiyordu..yakinda bende yaparim ama ben sadece onlari yerken izlerim kokusuda yeter ...olsun...hiç yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?