Yok canim nemelazim..düzenimi bozmayim iyiyim böyle...hem eskisi gibi iradesiz değilim..kendi yiyecrklerim belki okadar lezzetli olmayabilir ama beni daha çok mutlu ediyor..
Zumba hangisini yappiyorsunHerkese iyi akşamlar bende menümü yazayım
Sabah
1 fincan beyaz çay
1 sade türk kahvesi
Öğlen
Köfteli çorbanın sadece köfteleri 10 tame yuvarlak köfte vardı sanırım
Yeşillikli salata
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam
Mantarlı Bulgur pilavı
Yoğurt
1 dilim kek
Su :2,5 lt
Spor : zumba yaptım birkaç tanede basen hareketi yapacağım
Bu akşam yemeği 7 de bıraktım
Bende 65Eee kızlar 1ay sonra ramazan hedefler nedir
Ben 75 olsam harika olur
Sahur yokmuMenüm
Iftar
3 tane kadar mercimek köftesi
1 küçük kâse salata
Bikaç y.k. kadar yogurtlu havuç
Avuç içi kadar et kavurma
2 t.k. cevizli
Su
1 olur
Spor
Yok
Uyandığımda imsak vakti geçmişti.Sahur yokmu
Keki akşam eşim istedi diye yaptım hiç tadına bakmadım bugün yanıma aldım öğlen tadına balayım diye onuda yemek kısmet olmadı akşam artık aa yicem dayanamıcam dedim yedimAkşama kadar iyi gitmiş..akşam akşam kek niye yedinki
Fitness partnerim kanalındakileri yapıyorumZumba hangisini yappiyorsun
Benim en sevdiklerimin arasındadır kek.Keki akşam eşim istedi diye yaptım hiç tadına bakmadım bugün yanıma aldım öğlen tadına balayım diye onuda yemek kısmet olmadı akşam artık aa yicem dayanamıcam dedim yedim
Fitness partnerim kanalındakileri yapıyorum
2 gündür köfte yumruk gibi mideme oturuyor, asla acıkmıyorumaçlık gezdi. ben de zahter çayı içiyorum
Ayva bana tatlı istegimi giderme de çok iyi geliyor. Sen de yazmişsin demek yanlis yapmiyormusumNisacim benimde en son regl gecikti 2 hafta...meyve yedim 2 taneyi geçmeyecek şartiyla....pekmezi fazla yiyemedim çok şekerli geldi...tahina bandirip medine hurmasi yedim..tarçinli türk kahveside içebilirsin...veya biraz tahin içine iri kiyilmiş ceviz ve tarçini kariştir öyle ye..o şekildede tatli isteği gider..sicak tarçinli sütde iyi..ve ayva...okadar çok daha sağlikli alternatifler varki böyle sağliksiz şeyler yeme lütven..heleki bu zamanda bağişiklik sistemini zayiflatan herşeyden uzak durun...neyse ben not ediyorum bu yediklerini...bakalim gelecek cumaya en çok kim kaçamak yapacak..
Bende bendeBende 65
2 gündür köfte yumruk gibi mideme oturuyor, asla acıkmıyorum
Bu yediğim beni uzun zaman götürür ozaman başka yokBenim en sevdiklerimin arasındadır kek.
2 defa yaptım, deyim yerindeyse ağzımın suyu aktı, tadına bile bakmadım.
Hatta inanirmısın hâlâ evde 4 dilim var ve yemiyorum.
Sende yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?