Menün çok iyi canimsabah
1 bardak yeşilçay
öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan bol soğanlı peynirli isotlu omlet
1 küçük kase yeşillik (roka, tere, maydanoz, nane, dereotu)
çiğ olarak 5 kaju, 5 fındık
ara
1 bardak kuşburnu çayı
akşam 18.30
50 gr light ton balığı+ 2 yk haşlanmış kinoa+ 2 ceviz+ 1 tk zeytinyağı+ isot
1 küçük kase sarımsaklı yoğurtlu brokoli
3 yk zeytinyağlı pırasa
2-3 çatal sirkeli kırmızı biber ve domates soslu acı biber
akşam 1 bardak yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,75 ya da 2 lt su
sabah 20 dk leslie
öğlen arkadaşla birkaç market gezdik geldik. arabasıyla gittik ama yürüdük de. azcık hareket oldu. gel üst baş değiştir makineye at duş al derken yorulmuşum. akşam üzeri yaptığım 30-35 dk leslieyi yapamadım. sanırım akşam da yapamam. bugünlük böyle olsunGulhan1
teşekkür ederim canım. bugün de böyle oldu. doydum da çok şükürMenün çok iyi canim..bende akşama ne yiyeceğim diye düşünüyordum...bende ton balik yiyim ...
Rica ederim canim afiyet olsun şimdiden...
Benimkilerde istiyordu..yakinda bende yaparim ama ben sadece onlari yerken izlerim kokusuda yeter ...olsun...hiç yoktan iyidir.
Evet canım bir sürü alternatif var ama ben hiçbirini sevmiyorum yaNisacim benimde en son regl gecikti 2 hafta...meyve yedim 2 taneyi geçmeyecek şartiyla....pekmezi fazla yiyemedim çok şekerli geldi...tahina bandirip medine hurmasi yedim..tarçinli türk kahveside içebilirsin...veya biraz tahin içine iri kiyilmiş ceviz ve tarçini kariştir öyle ye..o şekildede tatli isteği gider..sicak tarçinli sütde iyi..ve ayva...okadar çok daha sağlikli alternatifler varki böyle sağliksiz şeyler yeme lütven..heleki bu zamanda bağişiklik sistemini zayiflatan herşeyden uzak durun...neyse ben not ediyorum bu yediklerini...bakalim gelecek cumaya en çok kim kaçamak yapacak..
Yok canim nemelazim..düzenimi bozmayim iyiyim böyle...hem eskisi gibi iradesiz değilim..kendi yiyecrklerim belki okadar lezzetli olmayabilir ama beni daha çok mutlu ediyor..aslında sen zayıfsın. 1 küçük yersen salata ve ayranla bence sorun olmaz.
eldiven tak, ağzını burnunu ört, elini yıka, kolonyala, tüm giysileri makineye at, duş al, orayı burayı dezenfekte et, sil süpür vs paranoyak olduk valla
Çikolata şeker tatli hamur işi ve buna bezer yiyeceklerden uzak durursan bir kaç hafta o sevmediklerini düşündüğün yiyecekleri severek yiyeceksin bundan eminim...sadece alişmak lazimEvet canım bir sürü alternatif var ama ben hiçbirini sevmiyorum yaMeyve yesem bu kadar tatlı isteği olmaz dediğin gibi
Yok canm saolaisn@Eddak birazdan tercümesini yazarim...yine çocuklara ders yaptiriyorum
Cok iyi gidiyorsun canm helal olsunÖğlen kıymalı menemen 1 yumurta peynir ceviz zeytin
Akşam sulu köfte salata
Arada 1 filtre kahve
Şimdi su ve çay demliyorum
Çok yakişiyor canim..evet kalorisi cok olabilir . kilo sorunu olanlar 1 yem kaşiği kadar yiyebilir..Gulhan1 tarçınla tahin yakışıyormu hiç denemedim yarın deneyecem bide kalorisi çok olmazmı sence
Akşama kadar iyi gitmiş..akşam akşam kek niye yedinkiHerkese iyi akşamlar bende menümü yazayım
Sabah
1 fincan beyaz çay
1 sade türk kahvesi
Öğlen
Köfteli çorbanın sadece köfteleri 10 tame yuvarlak köfte vardı sanırım
Yeşillikli salata
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam
Mantarlı Bulgur pilavı
Yoğurt
1 dilim kek
Su :2,5 lt
Spor : zumba yaptım birkaç tanede basen hareketi yapacağım
Bu akşam yemeği 7 de bıraktım
Anladım canım, kaptanımızHedef belirleme konusuna moni bakiyorfu..ama oda yoğun bu aralar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?