Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar herkese, bu hafta eşim işe başladığı için biz kızımla annemlere geçtik, bu hafta artı ➕ gelmezsem iyidir.

Burda tartı farklı olduğu için kilom çok doğru da çıkmayabilir.

Menüm
Sabah : ceviz, beyaz peynir, 7 tane yeşil zeytin, domates sos, 1 haşlama yumurtanın sarısı

Ara: sade Türk kahvesi yanında 1 kare çikolata

Öğleden sonra : 2 ızgara köfte, 1 kepçe ezogelin çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı

Spor yürüyüş 7000 adım, su 1 lt devamı gelir

kızlar cevizli tahini hazırlarken kullandığınız tahin çiğ tahin mi kavrulmuş tahin mi?
Şu anki kavrulmuş..bi önceki rengi açikti..kavrulmuş daha sağlikli diye biliyorum ama emin değilim bence bütün tahinler kavrulmuş satiliyor farki sadece biraz daha az kavrulmuş ve ya daha fazla kavrulmuş renginden belli oluyor zaten

Nasılsın canım nasıl gidiyor daha iyimisin?
Yaa sorduğun için sağ ol🌹☺ nasıl olsun ortam daha durgun bugün , ben de dolayısıyla daha az yedim ama yine de kötü yedim mesela sucuklu yumurta ve kahve içtim ama toparlıyorum inşallah
Bugün 19dan sonra yemek yok yemedim yemeyeceğim de
Yarından itibaren midemin büyüklüğü kadar yemeyi planlıyorum inşallah, ben de oğlan banyoda oynarken, mide videoları izlemek için aldım elime telefonu☺ bakayım nasıl eziyet ediyormuşım mideme diye

Şu anki kavrulmuş..bi önceki rengi açikti..kavrulmuş daha sağlikli diye biliyorum ama emin değilim bence bütün tahinler kavrulmuş satiliyor farki sadece biraz daha az kavrulmuş ve ya daha fazla kavrulmuş renginden belli oluyor zaten

şimdi araştırdım canım. konyada odun ateşinde kavrulan kepekli tahin (bozkır tahini) faydalıymış. bende de o var zaten. açıkçası rengi açık olan çiğ tahini (az kavrulmuş) pek sevmiyorum da ondan sordum. bozkır tahiniyle yapacağım.

IMG-20200323-WA0025.webp

Sabab
Tavada 1 yumurta
3 dilim kaşar
5 zeytin
3 çeri domates

Akşam
1 kase arabası çorbası
2 baklava dilimi arabaşı hamuru

Ara
Serçe parmağım büyüklüğünde cevizli sucuk
Çay
bizim yörenin yemeği Arabaşi 🤗bayiliim..ama çok yenildiği zaman şişkinlik yapiyor

bizim yörenin yemeği Arabaşi 🤗bayiliim..ama çok yenildiği zaman şişkinlik yapiyor
O yüzden az yedim cnm insanın midesine taş gibi otıruır sonra. Yediğimde saat 4 tü eridi gitri bile inş .
Çocuklar çok seviyor 2 yaşındaki ufaklığım bile löp löp götürdü hamurları🤣 yozgatlımısın cnm ben kayseri geliniyim kayseride de çok sık yaparlar elticiğimden öğrendim yapmayı

Back
X