- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aynı cevabı benim oğlanda bana kullandıAynen canim benim eşimde 13 kilo un almiş kizdim ona birileri pencereden atlarsa sendrmi atlican diye..birileri yanliş birşey yapiyor arkasina takilip birçok insan aynini yapiyor sorsan bunu neden yapiyorsun bilmez.. o yapti bende yaptim der mantikli bir cevap alamazsin..bağişiklik direncimizi güçlendiremedikten sonra okadar sağliksiz gida ne işe yarayacakki...
Akşam bisey yemedinmiBugün resimli menü attım toplamaya gerek varmı.
Şişko şişko☺...bakim oğluşum nediyo..
Resmi çektim de unutmuşumAkşam bisey yemedinmi
Bende öyleyim .evin ahalisi çok yoruyor beni..okul açik olduğu zsman sabah kalkip programli bir şekilde çocuklari okula götürüp eve gelip kahvemi içiyor sonra sporumu yapiyordum şimdi spor yapmakta çok zorlaniyorum ama mecburum ..kendime söz verdim hem okadar emeğim boşa gidecek hazir göbeğim toparlanmişken önceki sarkik kötü haline tekrar gelsin istemiyorum kesinlikle....sanirim herkez ayni durumda..yatağa uyumaya gittiğim an rahat bir nefes çekiyorum...Günaydın kızlar
Bu aralar uyanmakta zorlanı yorum
Sizler nasılsınız
Bende bugün rüyamda şekerli su içmişim ve kaysi yemişim..bir an uyandim eyvah 1 seviye gitti başa sarmam lazim ddiyorum kendi kendime..sonra anliyorumki rüyaymiş ..çok şükür rüyaymiş diyorum sonra..Rüyamda atıştırmalık küçük pasta yiyordum.
Sonra seviyeyi bozdum diye ağlıyordum.
Uyandım, acaba başa mı dönsem, kaldığım yerden mi devam etsem hesabı yapıyordum
Bende yaşıyorum onu. Ama o kadar basit şeyler oluyor ki. Sen yine pasta yemişin. Normal de hiç aramayacağım şeyler yiyorum. Niyeti sağlam aldım inşallahRüyamda atıştırmalık küçük pasta yiyordum.
Sonra seviyeyi bozdum diye ağlıyordum.
Uyandım, acaba başa mı dönsem, kaldığım yerden mi devam etsem hesabı yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?