- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Sen yine 4 gündür konuşmuyormuşsun ben en son ne zaman oturup muhabbet ettim hatırlamıyorum bile bırak muhabbeti tek kelime etsek iyiydi .boşver ya oluyor napalımYok yok adam olmaz bunlar benimkide beni aglattı az önce ve 4 gündür konuşmama ragmen
Sen yine 4 gündür konuşmuyormuşsun ben en son ne zaman oturup muhabbet ettim hatırlamıyorum bile bırak muhabbeti tek kelime etsek iyiydi .boşver ya oluyor napalım
Allah akıl fikir versin inşallah bu adam lara sanırım bende bu kez artık aramızda muhabbeti kesiyorum öyle görünüyor ona göre her şeyi o biliyor ben kör cahilimSen yine 4 gündür konuşmuyormuşsun ben en son ne zaman oturup muhabbet ettim hatırlamıyorum bile bırak muhabbeti tek kelime etsek iyiydi .boşver ya oluyor napalım
İnşallah geçecekTakma kafana canım ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz streslisiniz eşinle e birde çocuk var hassas bir çocuk hemde kolay değil o yüzden geçecek bu günler tatlım böyle düşün
Kaç yıllık evlisiniz kuzumAllah akıl fikir versin inşallah bu adam lara sanırım bende bu kez artık aramızda muhabbeti kesiyorum öyle görünüyor ona göre her şeyi o biliyor ben kör cahilim
37 yıll hayatım artıkKaç yıllık evlisiniz kuzum
27 olacak sinirden yanlış bastım tuşlara37 yıll hayatım artık
Ay maşallah37 yıll hayatım artık
Geçmiş olsun fulyam dikkat et kendinesabah
1 bardak açık çay
öğlen 12.45
2 küçük dilim unsuz kabak mücver
1 kk mıhlama peyniri, 1/2 kk tulum peyniri
4 yk ev yoğurdu
çiğ olarak 1 ceviz, 5 kaju, 15 kayısı çekirdeği
1 tk fındıklı tahin
ara
1 kupa detoks çayı
akşam 18.45
kıymalı taze fasulye
1 kase haşlanmış bulgur (az zeytinyağ+nane+karabiber+isot)
5 yk ev yoğurdu
dom. soslu acı biber, taze soğan
az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 1,75 lt su
sol tarafımda biraz ağrı oldu. o nedenle bugün leslie yapmadım. üst kısım büyük olunca kalbin üzerine de baskı fazla oluyor. nolur nolmaz dedim yapmadım.
akşamki bulgur fazla geldi. bitsin diye bir de wc için yedim ama midem çok dolu şimdi. rahatsız etti. @perihan00
Ay minnoşum uyudu☺ geçmiş olsun yazayım , dikkat et kendine boşver leslieyi falan 100 gr geç gitsin önemli değil,önemli olan sensinsaol monicim
Hiç sorun değil tatlım ben zaten kendimi yaşımdan küçük hissediyorum o yüzden aNergis 35 ya bu arada kuzum dedim de büyüğümmüşsünüz kusura bakmayın nedense yaşıtımız gibi hissettim bir an☺ gerçi ben kuzum demeyi seviyorum oğluma da anneme de ☺
Hiç sorun değil tatlım bende öyleyim ne zaten kendimi genç hissettiğim için beni büyük lük yerine koyanlara sinir oluyorum teyze filanNergis 35 ya bu arada kuzum dedim de büyüğümmüşsünüz kusura bakmayın nedense yaşıtımız gibi hissettim bir an☺ gerçi ben kuzum demeyi seviyorum oğluma da anneme de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?