Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir de arkadaşlar ben çok hazır yufka yerdim ,ekmekten çok o kilo yapıyor
Çünkü dün akşam saat 19.00da 4 yumurta ile yarım ekmeğe yakın yedim (ama malum ekmeklerin içi boş çocukluğumuzdaki yarım ekmek nerde elimizi bir sokardık içine bir tomar ekmek içi çıkardı)
Ama tek öğün sonuçta
Kendime 1 fincan şekerli nescafe iznim var
Normalde ekmek yemeDzdim ama çok canım çekti 😄
Bugünkü menüm inşallah
Birazdan hazırlayacağım
Karnabahar brokoli haşlama
Üzerine yoğurt dökerim
Salata
Kabak çorbası ( içine patates habuç atarım herhalde minnoşum öyle seviyor napim )
Ona bir de pilav yaparım(ama ben yemem ☺)
Şaka gibi ama her gün -500gr gitse 10 günde 5 kilo ooh mis

😋😋😋 daha ne olsun
Et koyarsan yanına salata
Et koymazsan yoğurtlu bisey yapabilirsin

Ben etli severim
Ben hep zeytinyağı ile yaparım etli nasıl. Benim çocuklar sever pırasayı onlarda yesin istiyorum. Eve çok sebze gitmiyor. Bugün pazar yaptım. Çekmeceler meyve doldu. Hem karınları hemgözleri doysun

Ben hep zeytinyağı ile yaparım etli nasıl. Benim çocuklar sever pırasayı onlarda yesin istiyorum. Eve çok sebze gitmiyor. Bugün pazar yaptım. Çekmeceler meyve doldu. Hem karınları hemgözleri doysun
Rahmetli annem eti çok sevdiği için, her yemeğe et koyduğu için ( hepsinde sevmezdik) , sebzeler hep etli pişerdi.
Koca evine geldim, eti bol bol kullanıyorlardı, haliyle damak tadı olarak hepsini olmasada sebzeleri severim. Sadece kıymadan hoşlanmıyorum

Rahmetli annem eti çok sevdiği için, her yemeğe et koyduğu için ( hepsinde sevmezdik) , sebzeler hep etli pişerdi.
Koca evine geldim, eti bol bol kullanıyorlardı, haliyle damak tadı olarak hepsini olmasada sebzeleri severim. Sadece kıymadan hoşlanmıyorum
Ben yaptım oldu yapıyorum. Yemeklik soğan gibi kullandım. Üstüne mantar kırmızı biber domates. Belki yumurta ve kaşar
Nasıl güzel ekmek banılır 😂😂😂

Gulhan1 Gulhan1
Marketlerde satılan balık varya, baliğin beyaz eti ve üstünde sos var hani.
Fırında pişiriyoruz.
Oda bize yasaktır deyilmi

( inşallah olmaz:dua:)
Bence yasak:KK61:

sosun içinde koruyucu maddeler ve un, nişasta türevi maddeler varsa olmaz tabi. sosu kendin hazırlarsın canım. biz balık sosunu evde hazırlıyoruz.

Menümü yazayım
Bir tabak hazır çorba yayla çorbası 1 tabak salata iki kaşık yoğurtlu karnabahar brokoli haşlama
suyu içeceğim bakalım Akşama doğru kaç litre olur Yazarım bir de çay içerim diye düşünüyorum
Sen 1 ci seviye yapiyormuydun bilmiyorum ama hazir çorba yasakti...kendin yap canim ben hazir çorba hiç tüketmem mutvağlmda..nefis yemek rariflerinde bir çok çorba tarifleri var..onlardan yap..ben tuz ot bulyonu bile çöpe attim...sadece tuz ve doğal baharatlarlan tadlandiriyorum artik yemeklerimi.. öylede güzel oluyor..hem içim rahat🤗

Sen 1 ci seviye yapiyormuydun bilmiyorum ama hazir çorba yasakti...kendin yap canim ben hazir çorba hiç tüketmem mutvağlmda..nefis yemek rariflerinde bir çok çorba tarifleri var..onlardan yap..ben tuz ot bulyonu bile çöpe attim...sadece tuz ve doğal baharatlarlan tadlandiriyorum artik yemeklerimi.. öylede güzel oluyor..hem içim rahat🤗
Bulyon ve türevi katlı maddelerinde çin tuzu varmış. Doyum olmuyormuş o yüzden.
Salçamızı kendimiz yapıyoruz bulyonu bırakınca çok yokluğunu hissetmedim. Sadece içine salça koymadığım yiyecekler ( pirinç gibi) lezzetini kaybetti.

Back
X