- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim yerime ahmet apa takip ediyor canım.sende mi ay dongulerini takip ediyorsun:)
o kadar cok tavsiye edildi ki bu leslie bugün başladım 30dk yaptım. 30dkolanda inceltiyodur insallahCanım benim, bende aynı sorunu yaşıyorum dum.
Artık alt tarafta inceliyor.
3 aydır çoğunluk Lesli ve eliptik yapıyorum. Gözle görülür incelme var, dışarıdanda farkediliyor.
En güzeli yürüyüş ki bu şimdilik mümkün deyil.
O zaman lesli ve sabır.
Hemen incelmiyorlar malesef
nereden takip edebilirim kendisini. cok duyuyorum ismini seviyeleri falan.Benim yerime ahmet apa takip ediyor canım.
Adam en güzel hizmeti sunmuş, faydalanıp duacısı oluyoruz
Suyunu ayırıyormusunsabah ac karnina 30dk leslie +20 dk agirlik
kahvalti saat 10:
2 kendi yaptığım sekersiz yulaf kurabiye+1 avuc beyaz leblebi+1 kase lor+1 kupa sütlü kahve +2 ceviz
saat 17:00
1 kepce susuz kurufasulye,5 kofte,2 bardak ayran
2ltsu
nasil yaniSuyunu ayırıyormusun
Ben 20 dakika olanı yapıyordum, daha çok sevdim canım, sarı tişörtlü olanıo kadar cok tavsiye edildi ki bu leslie bugün başladım 30dk yaptım. 30dkolanda inceltiyodur insallah
Susuz kuru fasulye yazmışsın yanasil yani
Face de var, telegram dan paylaşım yapıyor.nereden takip edebilirim kendisini. cok duyuyorum ismini seviyeleri falan.
o 20dkya bakayim 30u bende pek beğenmedimBen 20 dakika olanı yapıyordum, daha çok sevdim canım, sarı tişörtlü olanı
Bugün 30 dakika yaptım, çok sevmedim
ben de içtiğim su sandim :)Susuz kuru fasulye yazmışsın ya
teşekkür ederim bakiyorumFace de var, telegram dan paylaşım yapıyor.
Google can simidi seviye 1 yazarsan bizim şimdiki yaptığımız seviye çıkar
Kuru fasulyeye bayılırım, ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım.o 20dkya bakayim 30u bende pek beğenmedim
ben de içtiğim su sandim :)
ablam ekmek bandıra bandira yedi
Zaten en az 20 dk vücut ısınıyoro kadar cok tavsiye edildi ki bu leslie bugün başladım 30dk yaptım. 30dkolanda inceltiyodur insallah
valla bende çok seviyorumKuru fasulyeye bayılırım, ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım.
Öyle azda yapmam, yarın düdüklü olur, eşim 2 gün, ben 3 gün yeriz.
Oğlanlar yemez, dangozlar
45 yaparim kondisyon artıncaZaten en az 20 dk vücut ısınıyor
Allah kolaylık versin canım size şu süreçte.Ben sağlıkçıyım raporluyum
Raporum 5 mayısta bitiyor
Karantina bağlamaz beni
Canm sen kalça hareketlerinden yap ağırlık olarakKızlar bugün yine mezura ile ölçü aldım. Belim incelmiş. Basen aynı duruyor
leslie gerçekten inceltiomu yaa ben 1 haftadır yapıyorum. Bugün aldirici ve kolumu olctum,,Canım benim, bende aynı sorunu yaşıyorum dum.
Artık alt tarafta inceliyor.
3 aydır çoğunluk Lesli ve eliptik yapıyorum. Gözle görülür incelme var, dışarıdanda farkediliyor.
En güzeli yürüyüş ki bu şimdilik mümkün deyil.
O zaman lesli ve sabır.
Hemen incelmiyorlar malesef
20 dakka simi varmış onun aaaaBen 20 dakika olanı yapıyordum, daha çok sevdim canım, sarı tişörtlü olanı
Bugün 30 dakika yaptım, çok sevmedim
Bugün, yarın saç kesimi yapılacak kızlar
Unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?